Kāpēc nav atļauti 3. trimestra aborti?

Ja ğimenei nevajag bērnu vai to nevar atļauties, kāpēc valsts iejaucas sievietes dzīvē - uzspiež dzemdēt?

Geisha    12 1. Abortu var veikt līdz 12. grūtniecības nedēļai. 3. trimestrī ir priekšlaicīgas dzemdības.
2 Zīdainis ir ļoti saprātīgi. Pat jaundzimušais ir PERSONĪBA. Ko nevar teikt par autoru.

Rondijs  2   Tāpēc ka tas neskaitās humāni. sabiedrība ir kļuvusi stipri humānāka, cilvēktiesības ievēro, minoritāšu tiesības, kādreiz kad vīri noskaidroja attiecības to darīja ar ieročiem un tas bija ok, tagad tas vairs nav pieņemams un tādi indivīdi tiek izolēti. smalkāki kļūstam, jutīgāki, cilvēcīgāki. līdz tik un tik nedēļām sabiedrība vēl spēj pieņemt, bet kad jau parādās cilvēka aprises, tas jau tiek uzskatīts par slepkavību.

DanaL    10 Bērns ir dzīvība un personība jau 9 mēnešus pirms piedzimšanas. Tas nav nekāds piedēklis vai augonis un pat ne auglis, kā reizēm izsakās ārsti.
Jā, tā ir slepkavošana. Bet aborts 3.trimestrī apdraud arī mātes veselību un dzīvību, tu, tupak!

Damodara    4 Tā mēdz būt, kad sākumā izdarām un tad domājam, vai vispār nedomājam.
Jūs vēlējāties atbalstu šeit ? Nedomāju, ka tā ir īstā vieta. Tā ir ļoti delikāta lieta, un tikai attiecās uz Jums un Jūsu kundzi. Patreiz Jūs esam sašutis, bet kā jūtās Jūsu kundze? Jūs padomājāt par to? Padomājiet.

Tessa    1 svaigi cepti trollji cep liidziigas temas un tauta nopietna sashutuma komente.
ohujieshi, cik ilgi jus tos trolljus barosiet?

aquaserpente    1 Ja nav smadzeņu, ta nav. Par to liecina kaut vai tas, ka pirms darīt, par sekām nepadomāja. Un vēl tas, ka cepas par abortu, bet par to, ka ja nu tas bērņuks tiktiešām patiešām nav vajadzīgs, nu tad ir tāda legāla iespēja kā babybox, veiksmīgi aizmirsa.

animato      15:39
Tessa, Tu jau pati arī nenoturējies.

gatis29  2   Tessa kas ir dabūji iekšās? :D

gatis29    1 Albert lohs tu esi! Vispār priekškam vajag abortēt, kamdēļ bērnu jāslepkavo, slinkums prezi bija uzvilkt vai? Dubļi tev galvā ir, nevis smadzenes.

regina_dei_diamanti    3 Abstrahējoties no ētiskajām normām, ķirurģisks aborts 3.trimestī jau ir reāli bīstams grūtnieces veselībai un dzīvībai, salīdzinājumā ar šo risku, dzemdības tāds viegls piedzīvojums vien ir. Kāpēc jāgaida līdz 3.trimestrim, lai veiktu abortu? Mūsu valstī ir lieliska iespēja atstāt bērnu Baby box, kur ātri vien tam uzradīsies mīloši un finansiāli situēti vecāki, kam savu nevar būt.

Lianna    3 Ja tajā laikā... kad sievietei taisa abortu blakus kabinetā viņas vīrietim ar kateteru skrāpētu sēkliniekus... tad šādi jautājumi nerastos

ja nav žēl topošās dzīvības...tad varbūt sāktu domāt kā savaldīt savu spermu

Epifanija    3 varbūt vajadzētu sākt ar cēloni, ne sekām un kastrēt pirmavotu...

av2    1 ssitais ir viens no jautaajumiem, kuraa cilveki, ibj, ar "putaam uz luupaam" aizstaaves savus viedokllus.Pat neejeedzot, ko runaa.
Man viedoklis ir...ir jaaieviess kautkaada atbildiba , varbut pat kriminaala, ja atsakies, vai taisi abortus. Un atbildiiba jaauznnemaas abiem. Kaapeec taa? Nu kur ir probleema ar kontracepciju? Stulbi galiigi esam, vai vienkaarssi slinkums uznnemties atbildiibu?

Muktiana      Man gan radās iespaids, ka ne tik daudz sieviete negrib, cik pats kungs negrib. Un ka ungs negrib, cik tad daudz sieviete gribēs. Rūpes par bērnu uzņemties vienai praktiski, materiāli, emocionāli ne viena sieviete negribēs. Kādu gribēšanu var gaidīt no sievietes, ja pats bērna tēvs šādi runā? Bēdīgi, lai neteiktu vairak. Nevienai sievietei nav dabiski gribēt abortu. Abortu grib aiz bailēm, ja jūt, ka nebūs, kas uzņemas sloga otru pusi. Jebkura sieviete jūtas labi aiz laba vīrieša. Bet sliktu vīriesu bērni tiek abortēti. Bērni nes tēva karmu. Tikai slikts tēvs var vēlēt nāvi savam bērnam. Un tikai tāda tēva bērnam ir jāpiedzīvo nāve ar sava tēva svētību.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu