Bahilas slimnīcās

Beidzamajaa laikaa sanaak kaadu apciemot slimniicaa,pie nodallas durviim-jaavelk bahilas... taa nu reiz vilku-no taam bira smiltis-protams,ka nenneemu izlietotaas! otreiz-bija galiigi cauras,piellauju-sadurstiitas ar papeezziem..... ssodien-man kaajaas bija jeezeniites,,,,-un atkal cauras-tad nu saaku domaat,taas ir vienreizeejas? vai kaads dezinficee? vai paarliek izlietotaas pie jaunajaam>-vinnaas basas kaajas neelpo(man ssodien)-tad jautaajums-vai nevar aplipinaat ar kaadu z a r a zu? :) :) kam taas domaatas,ja viss notiek tik pavirssi-kkeksiitim...?-likums prasa-un slimniica imitee,ka ir.... tik nepatiikami bija....fuuuuj...

Geisha (2017-07-17 09:50)      Kura slimnīca tā ir? Rīgas slimnīcās visās ir bahilu automāti.

Edg (2017-07-17 19:39)      Bahilas ir jāvelk arī pārtikas uzņēmumos ejot uz ražošanas iecirkņiem. Tāpēc lūdzu neieciklējieties tikai uz slimnīcām. Ir redzētas ari celtniecības objektos telpās kuras jau ir gatavas. Tad nu tāds celtnieks lāčo šurpu turpu ar tiem sūdiem kājās. Bet tas nekas ka tur pāri palikušas tikai gumijas :D Kāda tur vairs tīrība un higiēna?

beverina (2017-07-20 08:39)      Paši apmeklētāji met kur pagadas. BEIDZ APMEKLĒJUMU UN IEMET PIE TIRAJĀM. IR TADI SIVĒNI.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu