Kurš dziednieks varētu palīdzet veģetatīvajai distonijai?

beverina    1 Man ari bija vegetativa distonija .Sakas pec masas naves. Ixgaju vinai blakus smago gruto cinu ar onkologiju. Es zaudeju vinu. Un tad sakas. Panikas lekmes. Sirds klauves Elpas trukums. Bailes no tumsas. Jasaka ka tiku pati ar to gala.Ar pasiedvesmu. Daudz biju kopa ar savu sunuku.Runaju vairak ar vinu neka ar majniekie. Abas staigajam pa lauku. Ta ka man bija bailes no tumsas es parvareju sevi un mes staigajam pa kreslu ar vinu.No zalem lietoju Nervostrongu. Vakara pa balderiana tabletei un daudz domas sevi parliecinaju.ka jatiek gala pasai ar sevi. Un laiks dziede.Tagad to visu atceros ka murgu. Nu jau irtris gadi ka pagajusi. Ja nav laba sarunu biedra kam uzticet visus savus pardzivojumus kas klausas ne par naudu.Tad iegadajieties kadu suna bernu. Vins bus uzticams klausitajs un palidzes jums.

leons13      Atrodi iemeslu,kad būsi skaidrībā,atrisinājums nāks pats no sevis,zināsi´´ ar ko jācīnās´´.

voldemars123      Vienkarsi ,tas ir bailes no naves,ka tik ar mani kas nenotiek,bail vienai palikt,bail vienai iet kaut vai uz mezu senes.
Tiko esi talak no majam,kur ne viena nav,pilna kabata ar zalu pudelitem,skaita pulsu,ja skrien tad ker pec Korvalola,te sirds parsitieni uzrodas,kas dod vel lielaku satraukumu,vins uzsak straujak iet,lai atrak tiktu pie cilvekiem,nu tad vins jutas drosiba,ja kas bus kas izsauc medikus.
Sads noskanojums so cilveku pavada visu laiku,pat nakti bez Fenozepama un Relanium nevar pat aizmigt,aizgaja pie psihoterapeita Kalniesa,tagad dzivo Talsos un divas nedelas zalites un gadus jau 20,nezin kas ir bailes,nekads vegetativas distonijas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu