Medicīniskās palīdzības (ne)pieejamība

Tā gadījās, ka tagad lielajos salos un gripas laikā pa ilgiem laikiem saslimu. Nezinu, kas tā ir gripa, saaukstēšanās vai vēl kas cits, bet jau 5 dienu mocos ar 38 temperatūru. Un tagad esmu nonācis pie secinājuma, kā tādā stāvoklī medicīniskā palīdzība mab pieejama nekādīgs. Zvanu ģimenes ārstei, prasu, vai nevar atbraukt mājas vizīte, izklausīties vai nav plaušu karsonis, vai nevajag kādas zāles jau sen dzert? Viņa saka, ka uz 38 grādiem mājas vizītē nebraucot. Es prasu, kādas zāles man dzert. Viņa saka - nu, ja kāpj temp. tad paracetamolu un daudz šķīdruma. Neko citu nevajagot. Nu, tā arī te 5 dienas mocos un pēc sajūtām, laikam, būšu veiksmīgi sagaidījis arī plaušu karsoni. Bet viņa vienalga nebrauc mājas vizītē. Sēdēt pie viņas kabineta, pat vispār aiziet tik tālu neesmu fizski spējīgs, kur vēl stundām tur sēdēt, kamēr pieņems, jo pieraksts nedēļu uz priekšu. Zvēri, ne cilvēki!
Vēl atliek tikai ātros saukt, bet baidos, ka par 38 temp. viņi vnk atbrauks un uzliks man sodu par viltus izsaukumu
Vajadzēja jau pirmā dienā pateikt, ka man temp. 40, tad viņa gripas laikā pēc likuma būtu dabūjusi braukt, bet nu baigi jau nu nožēlojami, ka lai dabūtu kkādu nebūt medicīnisko palīdzību, ir jāmelo :( Vai ne?

piladzoga (2018-03-01 19:36)    1 un ko meitiņas nevar pienākt,tētukam ēst atnest? ja nopietni ,saucat ātros un sakat ,ka grūti elpot..pēc 6 min.būs klāt :D Veseļojaties.

Marija_Anna (2018-03-01 21:02)      Tajā "citā valstī " neviens no oho nav? Ja jau radagabali neieskrien, tad vismaz kāds no šejieniešiem varētu ar kāju pārtikas grozu pabīdīt uz durvju pusi ( ka tik neaplipinās )
E-ku , AivarsN slimoja , tad meitenes apciemoja.
Bet tev jau laikam pusgadsimta tantas nav ar to figūru un frizūru, lai ietu.
:) , bet ar dakteri jebkurā gadījumā var sarunāt. Pat mazpilsētā. Vismaz LV.
P.S. būtu tu Rīgā , tā arī būt- garāmskrejot ienestu tev ēdamo. Ne vairāk . / Tas par nelabu izrunāšanos /

Tessa (2018-03-01 21:09)    2 es pat varu asti uztaisiit ta ka bilde, ja tu tads njerga, tieshi riit vandiishos pa tavu rajončiku :DD nav zhel bananus ienest. bez nez vai gribu.

adamsone (2018-03-01 21:32)    1 Dievs ir, torpēdi. Tas tev par muldēšanu un slapjo kartona kasti.

DanaL (2018-03-01 21:45)      Jā, Torpedo, tagad tev ir laiks vērtību pārvērtēšanai. Vēl dienas 3, un tu aizmirsīsi par zirgastēm un iedomāsies, piem., par Gvenas tanti... Un sapratīsi, ka tev vienalga, kurš kaut ko ieliek tavā ledusskapī, padod ūdensglāzi vai noglauda sakarsušo galviņu, ka tik viņš vispār ir :)

Marija_Anna (2018-03-01 21:48)    1 Tik netaisi no sevis baigo upuri. Vīriešiem nepiestāv.
Un mācies pieņemt palīdzību. Arī paprasīt palīdzību dažreiz ir jāmācās.
Veseļojies.
:)
Tessa , pēc tam pastāstīsi, cik tas sirdzējs ir švaks vai tomēr ņiprs.

beverina (2018-03-05 18:22)      Man ir palaimejies ar gimenes arstu un medmasu. JEBKURA LAIKA VARU SAZVANIT DAKTERI UN DABUT KONSULTACIJU. PAT SIKUMIEM NEKAD NEESMU TRAUCEJUSI JO ZINU CIK MEDIKI IR AIZNEMTI. TA KA DZIVES PIEREDZE ARI IR PIETIEKOSA TAD ZINU KADAM SLIMIBAM KADAS ZALES IR DOMATAS . NE JAU VISOS GSDIJUMOS. VIENIGAIS KO VARU IETEKT LSI RADI .DRAUGI PAZINAS NODROSINA AR TRANSPORTU UN AIZVIZINA JUS PIE ARSTA. AR KAJAM IET TAD NEBUTU PRATA DARBS AR TEMPERATURU 38. Viriedi jau ir trakaki par maziem berniem. Js nu kad tad uzreiz padaules gals.
5..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu