Mioma

Biju pie ginekologa atrada miomu 2 mazus mezgliņus.Izrakstīja Yarina,lietoju kā teica,bet nu jau 8 dienu asiņo un pat 37,4*t.Vai tas varētu būt no tām zālēm,vai ir jāasiņo?

Damodara    2 Kad cilvēks slīkst, viņš pat ķersies pie žiletes, lai izglābtos.
Saprotu Tavas bailes un izmisumu.
No mezgliņiem nevajadzētu asiņot, bet t´tas gan nav labi. Bez ārsta riskanti mēģināt uzlabot situāciju pašas spēkiem, vai mēģināt ko iesākt pēc citu padomiem. Katra sieviete ar to diskomfortu sadzīvo pa savam, viena nejūt neko, otrai sāp nedaudz, kad ir vēdera izeja, trešai ir lielāka un asiņo, ir opertīvās iejaukšanās.
Turies!!! Viss būs labi, Tu esi stipra,un kaut kā, bet izkulsies no šīs situācijas. Lai veicas! :)

neratni_stasti    2 Autore, īsa pamācība Tavā situācijā: ja temperatūra neminētas, tad slimnīcas uzņemšanas nodaļa un neiet prom tikmēr, kamēr neesi tikusi pie ārsta, kurš Tevi apskata. Radikāli, bet fakts. Ja ir nauda, tad iet uz kādu prominento poliklīniku pie maksas ārsta, lai apskata. Fakts, ka ir ilgstoša asiņošana un paaugstināta temperatūra norāda, ka jārīkojas ir STEIDZĪGI!

Rodzerina      Nu jauniba ari sakot dzert pretapauglosans tabletes man ari bija asinosana kad nevajadzeja but,tas itka esot tam zalem sakuma,man ari cik atceros pirmo nedelu no vinam bija sausmigi nelabi,pat vemu.
Bet nu ja,labak jau vajadzetu arstu vai vismaz uz to konsultativo telefonu.
Man pasai ari atrada 2 miomas,pa pusgadu puscentimetrs izaudzis,ar jau stress sakas,bet man nekadas zales arsts nelika dzert.Man ir 2 cm lielas.

Rodzerina      Es te iedoamjos vai var but ta,ka miomas rodas no ta,ka vairakus gadus nebija seksualas attiecibas jeb tas ir tikai mits.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu