Delikāta lieta

Tantei 92 gadi.Ir urinēze,jeb urīna nesaturēšana.Pati to nejūt.Staigā,strādā,darās,tikai kur apsēžas tur smaka paliek...Mājās viņai tas aroms...tāds...neviesmīlīgs,saprotiet!
Ka delikātāk rast risinājumu?Negribas būt nelojālai.

elsa      Delikātākais risinājums vecam cilvēkam ar jebkāda veida nesaturēšanu ir autiņbikses. Un skaidrā tekstā izskaidrot,kāpēc, ja jau viņš pats tur problēmu neredz.

Epifanija  2 5 ...personīgi es vairs neko neņemu galvā, lai arī kādi apvainojumi nāk manā virzienā, es ar varu atņemu drēbes, neklausīs, dabūs man, kas vēl nebūs, ar netīrām drēbēm staigās, izvandos pa istabu un ieviešu savu kārtību, tīra gultas veļa, apenes, zeķītes - regulāri, zāles un guļ kā karalis! Ies te vēl viņos klausīties! Jāklausa ir tos, kas apkopj!

esmeralde      Kā mediķis ieteikt pierunāt lietot biksīšu ieliktnīšus. No sākuma jau būs pretrunīga reakcija , bet jāprot pierunāt.

typhoo      Raksti ka pati nejuut.
Nu es varu saprast ka nejuut ka iztek, bet to ka slapjsh paliek, arii nejuut? Tas man jau skjiet ka ir pofigs iestaajies. Lai tek, lai smird. :(

dzm26      Autinbikses un teni. Nomainiit ik pa 2 stundaam,ja vina pati nemaina. Ja nejuut, tad arii nemainiis pati. Demences slimnieki bez apruupeetaaja neiztiks. Ja ir briivdiena vai briivs,tad nomaini pati,bet ,ja straadaa,tad vajadzees paluugt to izdariit kaiminienei vai jaanem apruupeetaaja,ja naudas maks atlauj.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu