Vai jūs uzticaties dziedniekiem?

..ja jums pašiem (vai tuviniekiem) ir tāda pieredze bijusi, esiet kaut jel reizi vērsušies pie zintniekiem, vai tā ir bijusi pozitīva, jeb tomēr esiet saskārušies arī ar tā saucamajiem "mākoņu stūmējiem"?

vienkarsi_mes (2018-07-30 21:42)    1 pieredze ļoti pozitīva,viens seanss un 20 gadu smēķēšana tika atmesta bez problēmām.

AivarsN (2018-07-30 23:44)    1 Youtube un Google dos padomu,kaa izdziedeet jeb kuru kaiti.

Ezjule (2018-07-31 00:32)    1 Ticu, ka ir daži cilvēki ar īpašām dotībām. Elejas Veronika man palīdzēja atrisināt nopietnu veselības problēmu. Liels paldies viņai pat to, vēl joprojām!
Tas gan bija jau pasen.

mellene_85 (2018-07-31 00:40)      Ja vienā vārdā-nē. Bet tāpat kā likumam ir pielikumi, tāpat arī "nē" nostājai ir papildinājumi. Daudzas slimības tiešām rodas no nerviem. Dziednieki māk nomierināt nervus. Līdz ar to kā papildus ārstniecība līdztekus tradicionālajai, uz daudzskaitlīgiem pētījumiem balstītai medicīnai, lai jau viņi ir. Šaizes sākās tad, kad cilvēki tradicionālo medicīnu AIZSTĀJ ar dziedniekiem.

av2 (2018-07-31 06:55)    2 pieredzes man nav, bet par cik es ticu visaadaam paraleejamaam pasauleem , lidojossiem sskkiivissiem, citam civilizaacijaam, tad es ticu, ka starp mums, cilveekiem, ir kaadi , kas speej"sajust, rdzeeet, izmantot" energgijas, ko mees, paareejie sen esam pazaudeejussi. Bet, ja cilveks ir lloti nopieti slims, nu neee, tad nelidzees..lai kaa gribeetos ticeet.

abekasova (2018-07-31 09:44)  1   Protams ka ticu. Man bija vēzis, un dziedniece mani glāba bez operācijas. Es esmu viņai pateicīga.

rokons (2018-07-31 12:29)    3 Lai cik paradoksāli neliktos, ROZEs gadījumā pat augstas klases dermatologi atzīst - jāsameklē laba vārdotāja.
Kaut arī labi zināms, ka tā ir streptokoka infekcija.
Ja kādam ši kaite piemetīsies, varēsiet pārliecināties paši :)

adamsone (2018-08-01 11:41)      Elejas Veronika kādā nesenā intervijā teica, ka viņa tikai nosakot diagnozes, turklāt pēc tam zvanot ārstiem, vai atbilst. Vai nu zaudējusi spējas vai arī pa lielam tās nav bijušas. Te mums bija tāds komisks personāžs, garš slamsts ar ambīcijām, kurš internetā izmakšķerēja kādu stingri palietotu sievišķi un kad tai sakās sieviešu problēmas, brauca pie EV. V esot pateikusi, ka ņauka, tāpēc visas slimības ir likumsakarīgas, šis bija sašutis, jo esot tak pusgadu kopā ar šamējo.
Kad mans bijušais savulaik teica, ka cilvēki savā vairumā ir stulbi ( tas bija sen), neticēju. Bet dzīve pierāda....
Pati pie dziedniekiem neesmu bijusi un neiešu, ģīmji neiedveš uzticību un kāpēc man būtu jāiedomājas, ka viņi var vairāk kā jebkurš cits nemācīts cilvēks. Pie gaišreģes vienreiz dvēseles krēslas stāvoklī biju, nepiepildījās. Ir nojauta, ka viņa vnk centās mani mierināt.
Gribētu savām acīm redzēt kaut vienu "augstas klases dermatologu", kas sūta pie vārdotājas.

rokons (2018-08-01 13:43)      Vari būt droša - patiesi profi, kas daudz ko var izdarīt, bet roze ir dusku savāds padarījums.

Var jau nedēļām ar antibiotikām barot, gan jau izvilks, ar visām blaknēm kopā, bet jocīgi, ka šai vārdošanas periodā VIENMĒR lieto zilu papīru..................un palīdz, izārstējas ļoti ātri.

Nav tam racionāla izskaidrojuma laikam, pat ārsti atzīst, ka neiz kāpēc, bet tas palīdz.

Arī stāsts par aspirīnu stipri līdzīgs, strādā, bet nav īsti zināms kāpēc :)

abekasova (2018-08-02 09:35)      antibiotikas neko nevelk, šitās zāles pilnīgi noblokē organismu, un jebkurš mazs vīruss var tikt organismā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu