Daudz svīstu

Strādājot un kustoties daudz svīstu un nepatīk karstums. Kāpēc tā ir un vai to kaut kā var labot?

RRAGANA (2018-08-04 09:25)    1 Nu svīst. Nu un! Katru dienu 1x-2x dušiņā un būs labi. Vajag atslābināties un priecāties, ka šogad nekur nav jābrauc uz siltām zemēm. Piedevām, tas ir pārejoši. Sto pudovo!

Visi svīst! Jū ār not eloun! Bariņā jautrāk :)

virietis1973 (2018-08-04 10:41)  1 2 Ja dzer šņabi tad tik daudz nesvīsti ar,tāpēc šovasar jāstaigā visu laiku nelielā mākonī.Tam ir arī savi plusi,daudz sieviešu izskatas skaistākas nekā ir patiesībā.Saule,pats zem grādiem un apkārt pilns ar skaistulēm.D

andrisz (2018-08-04 12:58)    1 Darbavietā nav variantu - vai nu ir kondicionieris un darba kārtībā, vai arī normāls darbs nav iespējams. Manā darbavietā ir ļoti OK.

Par svīšanu ārā - nav cita risinājuma, kā vien nodarboties ar sportu. Pirms kādiem 4-5 gadiem biju nenormāls tusnis un vienmēr svīdu, pa ceļam uz darbu pus paciņu salvešu iztērēju, atpakaļceļam otru. Kopš esmu sācis nodarboties ar sportu, šīs problēmas ir beigušās. Sports trenē sirdi un gan samazina svaru, gan arī palielina sirds un nieru spēju apstrādā šķidrumu dabīgā ceļā.

Pats efektīvākais veids svara nomešanai un sirds treniņām ir kardio, sevišķi jau tas pats vienkāršais velotrenažieris. Es personīgi katra treniņa laikā nobraucu kāus 25km ar slodzi, ka ir ne mazāka - par 200W un ar izrāvieniem, kad slodze sasniedz pat 350-400W. No sākuma nebija viegli, bet pēc laika sirds sāk teikt sirsnīgu paldies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu