kāpēc brilles tik dargas?

es vel sapratu leces, tur patiešam vajadzīga liela precizitāte, materiāla tīrums, bet ietvari, kuri zelta svara vērtīgi ! viņus taisā ar rokām kādi juvelieri-mākslinieki ?!

puuuka    2 Brauc uz Leitiju,tur ieej jebkurā briļļu salonā,vai aptiekā kur bauda redzi un uzreiz piedāvā brilles ,un nopirksi 3x , ja ne vēl lētāk kā te.Es regulāri no turienes vedu zāles,mammai un vēl citiem radiņiem,varu tikai pateit,ka tās asinspiediena tabletes,kas pie mums maksā 15 eur,ar jau tā saucamo pacienta atlaidi un recepti,tur var nopirkt pa 3,50 ,un pie tam bez receptetes. 2019-02-02 20:43

puuuka      tad,kad mammai zāles ies uz beigām,vēlies braukt līdzi? 2019-02-02 21:19

kvarts  1   Ja valkā krosenes un lētas džinsas, tad aribrilles ņem tās kas pa desmitiem nevis simtiem, koptēlā neiederēsies.... 2019-02-02 22:02

cinnija  3   cien. komentētāji, krosenes un džinsenes arī var būt brendu/iecietīgi paskaidro publikai, kas mēteļus pērk labākajos pārtikas lielveikalos/ 2019-02-02 22:53

SpoguliitisTM    1 Taas kuras man gribeetos, maksaa ap 200 eur. Lai gan pieljauju, ka krietna dalja no summas aizies par vaardu. 2019-02-02 23:14

av2  2 2 Labas brilles tiessam kalpo gadiem, leetas labi, ka meenesi.
Tas nu taa. Un ir man diezgan liela pieredze ar brilleem, arii Latvijaa. Ja veel pieskaita, ka senos laikos esmu izpaliidzeejis vienam optikas cilveekam, kas bija saslimis, un es..tad sliipeeju ar rokaam toreiz tos stiklus lai ieliktu raamiissos.Apmaaciija mani paaris stundaas, nekaada ameerika tur nebija. Ssodien to vissu dara automaats, kurss, nu jaa, maksaa 10-20 tuukstossus.
Taapeec arii cenas. Veikalaa vajag daargu tehniku , labu optikki ar aparatuuru, tehnikki kas ieleik stiklus, paardeveeju, nodoklli jaamaksaa, iire jaamaksaa utt. Nekas no gaisa nekriit.
Un ssitais jau ir visur kur. Labas lietas maksaa ne leeti.
Ja kaads kaadreiz kur uzvaaraas ar 1$, sauleneem taas viltiigi notirgojot par $18 , tad tas ir iislaiciigs bizness bez naakotnes.
2019-02-03 06:50

Ece    1 Kopš kolēģis ieteica, pērku zennioptical.com.
Vajag tikai zināt visus savus parametrus, kas ir receptē. Milzīga izvēle, adekvātas cenas.
Dažas brilles valkāju jau gadiem, nekas nav salūzis. Kvalitāte apmierina un varu atļauties biežāk “mainīt seju”. Nopirku arī saulessbrilles.
Redze nav pasliktinājusies un acis nenogurst pastiprināti,kas pierāda, ka stikli ir kvalitatīvi.
2019-02-03 07:31

Drole      kāpēc brilles tik dargas?

Taapeec, ka par izraadiishanos jaamaksaa. Daargaakaa detalja ir firmas ziime.

https://www.youtube.com/watch?v=gDdq2rIqAlM
2019-02-03 08:25

uzplanaledus      Agrāk centrāltirgū bija reāli liela izvēle brillēm, tagad vairs nav, atkārtojas vecie modeļi, saulesbrilles ir ar lillā toni. Attiecībā uz salonu brillēm, ir ļoti grūti izvēlēties kā piemērotu aksesuāru. Var pārmērīties līdz baltām pelītēm un atkal sākt no jauna.
Arī veikalā Tiger ir brilles, var atrast kaut ko interesantu, es atradu, tiešām varēju vēlāk iet uz masku balli :D Modīgās ir lenonenes tagad, nu es tādas arī nopirku :D Stāv plauktiņā tagad.
Bet attiecībā uz kvalitāti redzei, man ideālākas ir tirgū pirktās.
2019-02-03 11:13

InJanis      Tautiesi ockariki !!!!!!

Koroce, a vai nav letak, ij vienkarsak, reizi pa visam reizem salabot savu redzi, lai vairs nekad muza nav, janesa tie klozetpodi pielagoti acim ????

P.S. Par so temu, kadreiz ( ka allaz nosaku, kadreiz, gan jau :))) ) , ieliksu sava Dienas Gramata kadu smiekligu citatu no slavenas Norbekova gramatas "Mulka pieredze", jebsu ka tik valja no bruljumesliem ;-))))
Mineta gramata, man plasaja sencu biblioteka nosaciti stav kauc kur ´pa rokai"......
Patc biedrs Norbekovs, ir n-tais profesori, psihologs, kas vinj tur, ir vinam ari vairak ka nopietna gramata krieviski "Norbekova veselibas sistema "

P.S. Katra zina, uz prieksu ockariki, draudziga ierinda marsejat uz kadu tur lohapcakar salonu, kur esot pasakainas atlaides, visam kas netalaja Kina maksa max 1 eu gabala.
Viedi patiesos vardus, pieredzi, lasiet augstak, komentaros.
2019-02-04 10:44

uzplanaledus      Man arī tā Norbekova grāmata ir, par saprātīgu bet godīgu samaksu varu pārdot.
Man redze kā sabojājās 7. klasītē zem segas grāmatas lasot, tā arī ir palikusi tajā pašā līmenī -1, varu staigāt arī bez brillēm, veikalā varu izlasīt visu ar vissīkākajiem burtiņiem. Bet tā man brilles patīk- kā aksesuārs.
Noslēpums redzes saglabāšanai man ir burkānu sula.
2019-02-05 18:04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu