Slikti sapņi

Vai ilgstoši slikti sapņi (prakstiski katru nakti) ir iemesls vērsties pie psihitara un vai viņš tur kko spēs palīdzēt? Vai arī tas ir dabisks zemapziņas attīrīšanās process un ar to vnk jāsamierinās?

AivarsN    2 Ja vakarā nespēju atrast atbildi uz kādu svarīgu jautājumu,tad no rītiem pusnomodā,nāk negaidītas,pārsteidzošas atklāsmes. Reizēm tie ir tādi kā vadāmie sapņi,kad pārtrūkušam sapnim ieslēdzu turpinājumu,vai piekļūstu informācijai,kuru tieši meklēju. Vai tas būtu Dieva internets?

Aurora  2   1. nebūs pērtiķa, būs meita. būs pērtiķis, ar to sievieti nekad nekā nebūs.
2. amn rādās ainas no 2. p.k. tieši dzimtajā vietā. Kā jau viegli iedomāties, iet karsti:) Nedomāju, ka dvēseļu pārceļošana, drīzāk kinematogrāfijas ietekme.

AivarsN  1 4 Ne vienmēr kino pie vainas. Esmu vairākkārt savu nāvi sapnī piedzīvojis un izjutis. Gan nošauts,gan ar dažādiem duramajiem nodurts. Neatceros,kas tas bija par ieroci,kaut kas žuburains. Bet tur,kur tā divi zari trāpīja,man kopš dzimšanas ir divas mazas dzimumzīmes. Un vēl es sapņos esmu apceļojis pavisam svešas zemes. Zinu droši,ka tik fantastiska arhitektūra nav nekur uz mūsu planētas. Arī būtnes ir redzētas visdažādākās,gan briesmīgas,gan ļoti, ļoti labsirdīgas. Kino režisoru iztēle līdz tam nepavelk. Visticamāk,atmiņas no iepriekšējām dzīvēm,spilgtākās saglabājušās vislabāk. Taču arī astrālajā,jeb smalkajā pasaulē droši vien esmu biežs viesis.

uzplanaledus    3 Jāmēģina saprast sevi, kas notiek tevī, kas apkārt, zemapziņa mēģina pastāstīt.
Uzturs arī iespaido. Ja esi emocionāls cilvēks, tad viss redzētais var sapņos tikt pārfantazēts.

straume22    2 Slikti sapņi - bailes, depresija, stress.
Organisms aizd-rsC. Jāattārpo, jāattīrās. Ar Šo jāgriežas pie speciālista. Nekas ar varu no sevis naU jāspiež...Sakot, trūkst organismā Magnija u.c. Kad viss krīt uz nerviem, rauj krampji. Magnija preparāti, starp citu ir dažādi, kurš der, kurš ne. Nu krita man uz nerviem laiku pa laikam šis tas. Sāku lietot Magnija preparātu - sāka raut krampji...
Mazāk jāēd, pēc iespējas vienkāršāku ēdienu -salikumā no diU, trīs sastāvdaļām...

1VERSUS1  1   Psihiatrs tevi piebāzīs ar miega zālēm ,jo tās tevi vnk iemidzinās un neļaus murgot.
Jo ja jau psihiatri,psihoterapeiti nespēj bezmiegu izārstēt bez zālēm ,kur nu vēl sliktus sapņus.
Tur nu tiešām vari nemeklēt pēc palīdzības, ja nu vienīgi pēc receptēm un rindas aptiekā.

Ja tev sapņi rādās pēc iedzeršanas, tad jāprasa kāpēc tu dzer, ja zini, ka būs slikti sapņi, varbūt beigt dzert un tad skatīties kas notiek.
Iemest vienu protams nav nekāds sods, bet ja tas sāk traucēt dzīvot, gulēt utt, vai ir vērts..

Un ja tad nebeidzās, tad griezties pie kāda specializēta ārsta,kas nodarbojas ar smadzeņu darbības izpēti utt.
Jo ne jau vienmēr tā zemapziņa ir pie vainas, ka sapņi uzmācas, dažreiz pat kas nopietnāks, kurš vnk tādā veidā par sevi signalizē..

Un nav nekāda samierināšanās..
Ja tu samierinies, tā tad padodies, bet nekad nevajag padoties.
Lai meklē, kur ir vaina, nevis tas vnk teikums kuru praktizē daudz ārstu - nu būs vien tev jāsadzīvo ar to..

rokons      Nez vai tā ir psihiska saslimšana. Ir tak pieejama miega klīnika, kas veic visādus izmeklējumus.
Tur pie cēloņiem varbūt ātrāk nonāksi

Geisha    1 Var aizstaigāt pie miega dakteriem. Cik atceros tad ar miega problēmām strādā daktere Ija Cimdiņa un ārsts- neirologs Ainārs Vecvagars.
Es bērnībā (kādos 6- 7 gadu vecumā) līdzīgi kā Aivars redzēju sapņus, ka mazā laiviņā kara laika bēgu uz Zviedriju un laiva nogrimst Baltijas jūrā. Diez vai pie vainas bija kādi stresi, depresijas, pārgurumi vai kas cits. Stipri šaubos vai tajā vecumā vispār zināju kur ir Zviedrija. Esmu arī sapņos redzējusi situācijas kuras vēlāk bija realitātē. Paralēlā pasaule?

ieva03      Var būt vel viens iemesls-vai Tu Chris nedzer pa daudz???? Ja tā miega problēma nav saistīta ar alkoholu,tad gan pie speciālista.

rokons      :D, bet ja dzer par daudz, arī pie dakteriem jāvēršas :D

ieva03    1 Dzert vai nedzert-tas paša ziņā,ja pats sev nepalīdz,tad dakters ar neko nelīdzēs.Ne velti ir teiciens-palīdzi pats sev,tad arī Dievs tev palīdzēs.Re nu kā Kulakovs jau gadu nedzer,tatad ja grib,tad var,viss atkarīgs tikai no paša,un ne no viena cita.

av2    1 Nu nezinu, es sapnnoju tikai tad, kad esmu ...jau praktiski labi izguleejies jau,un tad veel taas paaris stundas ir kraasaini sapnni, un parasti , forssi.....bet taadi nereaali...
Slikti sapnii , hmm , pat nezinu....varbuut esi ko kaadam sliktu nodariijis (netiissam, tiissam ), un tagad ....grauzz sirdsapzinna , zemapzinnaa ...nu nav miera?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu