Zobārstniecība un bērni

Vai tas ir pareizi, ka mūsdienās bērniem cenšās atvieglot visas fiziskās ciešanas? Manā bērnībā pirms urbšanas uzlika tikai ķepi un sāpēja tā, ka gandrīz apč...... . Vai ar tagadējām saudzīgajām metodēm neizveidosies vāji cilvēki?

AivarsN  1   Neviens orgāns pats no sevis nebojājas,ja vien tā nav trauma,vai pārpūle. Kad dēļ nolaidīgas attieksmes ķermenis nolaists līdz kliņķim,tad protams,vairs nelīdzēs ne dziednieks,ne dakteris. 2019-11-09 18:31

Luusila  1 3 Neesi dzirdējis par iedzimtu sirdskaiti, tu pļeperētājs?
Nolaists līdz kliņķim...nolaidīga attieksme...nu kur var būt tik neglābjami stulbs?!
2019-11-09 18:48

Mirage    1 Chris, nejaucies. Piena zobus neviens nelabo, nav jēgas, tie tāpat paši nomainās no 5-12 gadiem.
Padomijā gan protams bija visādas šausmas ar tā laika zobārstiem. Man pašai bērnībā "skolas zobārsti" ne vienu vien PAMATA zobu sabojāja. Un bailes no tiem varmākām ir joprojām, pat tikai pie higiēnista aizejot.
Ne jau velti ārzemnieki par mūsu cilvēkiem joprojām iesmej - smuki cilvēki, kamēr nesāk smaidīt!
- Skaidrs, ka viņiem pašiem mutes vienos baltos venīros, kroņos un implantos, bet neba pa mūsu līmeņa algām tas viss tiek taisīts.
2019-11-09 18:59

kosrem      Bērnībā iedomājos, ka zobārsti ir gestapo. Un viņi mani spīdzina, bet nedrīkstu neko teikt. Kautkā nostrādāja psiholoģiski. Un dzīvē ir tā, ja jo vairāk sāp, jo klusāks esmu. Var teikt sāpju spazma. Sāp nežēlīgi, bet izdvest skaņu nevaru. 2019-11-10 11:08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu