Gastromatemātika
Tāda reklāma Patiesajā dzīvē. Dziednieku pāris nosaka produktu nepanesību. Ēdot pat veselīgus produktus, cilvēkam tie nepārstrādājās, rada toksīnus, un rezultātā slimo.Nosakot, kuri produkti nav ieteicami, cilvēks var atveseļoties.
Ticama teorija, bet cik ticama enerģētiska produktu nepanesības noteikšana?
Chris1986 Mana homeopāte ieteica aizbraukt uz Rīgu uz to krīšnaītu ēdnīcu Barona ielā, kur esot autentiski indiešu jogi, kas par mazum bet taisnīgu atlīdzību, pasaka, kurus produktus tieši tu varu un kurus nevari ēst. Protams, angļu valodā. Nu, ticības lieta, tā teikt 2019-11-24 00:13
uzplanaledus 1 1 Chris, nopietni? 2019-11-24 00:14
anis 6 Nezinu par matemātiku,dziedniekiem un enerģētiku,bet ir laboratoriskas analīzes,ar kuru palīdzību ārsti speciālisti tiek skaidrībā. Un tādu pacientu rodas aizvien vairāk... 2019-11-24 00:17
uzplanaledus 4 2 Patiesībā ārsti netiek skaidrībā. Citādi jau nebūtu tik daudz slimu cilvēku. 2019-11-24 00:19
Aurora 3 Jautājums-provokācija? Ja ne, tad iesaku abonēt "Ievas stāstus". Tur pēdējā lapā "dziednieki" atbild uz jebkuru jautājumu, ko uzdod nepazīstams klients SMS veidā. Īsziņas cena, protams, ir 7 eiro! 2019-11-24 00:30
anis 1 Vai ir kāds absolūti vesels? Ārsti arī ir dažādi-runāju no pieredzētā. Meita,pati mediķe būdama, ar austrumnieku produktiem saglābās. Ne bez indiešu mācību pētīšanas... Mazmeitu dakteri izpētīja -pēc uzvedinošiem notikumiem. 2019-11-24 00:30
Drole
1
1
Aitas salasaas reklaamas un prasaas ceerpamas.
https://sciencebasedmedicine.org/igg-food-intolerance-tests-what-does-the-science-say/
These tests lack both a sound scientific rationale and evidence of effectiveness. The lack of correlation between results and actual symptoms, and the risks resulting from unnecessary food avoidance, escalate the potential for harm from this test. Further, there is no published clinical evidence to support the use of IgG tests to determine the need for vitamins or supplements. In light of the lack of clinical relevance, and the potential for harm resulting from their use, allergy and immunology organizations worldwide advise against the use of IgG testing for food intolerance.
2019-11-24 00:42
krumuzagis 1 iz dzīves, ja nevari nokontrolēt vēdera izeju, vai lieko svaru, vecīt dui pie DIETOLOGA, vai nu arī reiz sen senos laikos dzīvojā kāds vīrs 2019-11-24 02:07
riebekle 2 uzplanaledus, ne jau produkti vien pie slimībām vainīgi. :)/dod mājienu, ka jāsakārto ne tikai kuņģa saturs, bet arī galva un pārējās ķermeņa daļas/ :))) 2019-11-24 06:40
Tessa 2 4 mazak vajag riit, tad nebus jasatraucas par produktu "sastavu" :DD un jaizmanto šarlatanu pakalpojumus. 2019-11-24 09:01
ketija64 1 4 Produkts jātur rokā, ja nepanes tad otrā rokā iestājas vājums. Tas ir garlaicīgs process, bet pārbaudīt var. Analīzes ir neprecīzas, uzrāda, ka kaitīgi tie produkti, kurus esi pēdējās dienās lietojis! 😉 2019-11-24 09:12
Geisha
1
2
Man bija viena paciente, kura mēģināja notievēt. Diētas nelīdzēja. Tad viņa vērsās pie Svara vērotājiem. Tur priekšā, pakaļā ēdiet kāpostus. Nekā. Tad viņa savas asins sūtīja uz Maskavu, kur noteica pēc asins sastāva produktu panesību. Izrādās viņai bija kāpostu nepanesība.
Tas bija vismaz pirms 10 gadiem. Cik zinu tad tagad arī Latvijā taisa šādas analīzes.
2019-11-24 11:30
uzplanaledus
2
1
Principā ir divi lieli postulāti : tu esi tas, ko ēd, un tu esi tas, ko domā. :)
ketija64, esmu kādreiz mēģinājusi tā, ja produktu paņem rokā, un tas nav organismam derīgs, tad ķermenis liecas atpakaļ, ja derīgs, tad uz priekšu.
Sen neesmu mēģinājusi, viss jau mainās, jāpaskatās, kā darbojas.
2019-11-24 11:59
uzplanaledus 3 1 Šadā veidā pamēģinot no produktiem, kas man mājās: puķkāposts- jā, burkāni- jā, maize- jā, rozīnes- jā, kuskuss- jā, hurma- jā, olas- nē, citrons nē. Bulciņu apēdu, par to vēsture klusē :) 2019-11-24 15:17
Tessa
3
6
aizejiet u Valsts vestures muzeju. To dalju, kura ir veltiita XIX.gadsimta zemniekiem. kadas tur uzpariktes miltu malšanai, kalšanai, lina kjemmešanai, sviesta kulšanai, es nemaz nezinu, ka tas viss saucas. lai dabutu paest, to pašu maiziiti, cilvekam bija smagi fiziski japastrada.
un tagad iedomajieties latviešu zemnieku, kurš tur roka produktu, pirms apest, liecas atpakalj ka smilga vai uz priekšu, ja deriigs.
domaju, ka tas pats miiklas rullis te dereja ar. ka vilka pari mugurai, ta ta maize kuņģi pati iekrita.
aga.
2019-11-24 15:30
uzplanaledus
1
1
Viņam nebija konservantu un e-vielu.
Un viņš tāpat slimoja un nomira krietni ātrāk nekā tas notiek 21. gadsimtā.
2019-11-24 16:15
Geisha
3
Kādreiz lasīju Vangas ieteikumus. Tā zāle kura aug pie sliekšņa tā ir visderīgākā. Mēs nezinām kā ģenētiski mūsu organisms rezonē ar visām tām hurmām, kuskusiem, žeņšeņiem un citiem pasaules brīnumiem. Mūsu organisms labi pazīst auzas, miežus, rudzus, cūku (gaļa un tauki, speķis), burkāns, sīpols, ķiploks, utt.
Brazīlijā cilvēki neslimo ar Vēja bakām. Nepazīst tādu slimību. Mēs savukārt nepazīstam tās slimības ar kuram citu pasaules kontinentu iedzīvotāji slimo.
Kāpēc musulmaņi neēd cūku? Cūkas gaļa saulē ātri bojājas. Viss ir vienkārši.
Kāpēc parastie dzeltenie zirņi lielveikalā ir pašā zemākajā plauktā, stūrī dažas paciņas? Kāpēc rīsi ir tik plaši izkārtoti? Vienkārši tas ir bizness. Kādu reklāmu var pasūtīt Aivars ar savām cūku pupām? Domāt vajag ar galvu nevis reklāmas skatīties. Domā, prāto un analizē.
2019-11-24 16:16
anis
Nu ja! Iekrita maize kuņģī-bet tur glutēna nepanesamība! Es jau sen par šo jomu nejokoju- nelaime paliek arvien izplatītāka... Uzvāri normālu piena putru-bērnam bezmaz gals klāt!
Nu par pienu sauc visādus baltus šķidrumus- pieņemas spēkā un prātā. Senāk būtu vienkārši izdzisis! Kad palieku ar mazbērniem ilgāk,ēšana tikai pēc rakstiski atstāta scenārija...
2019-11-24 17:23
uzplanaledus
Starp maizi un maizi arī ir atsķirība. Vietējais arī var uztaisīt biznesu, es ēdu Lāču sēklu maizi, un jūtos labi. Fazer maizes labāk nemest manā kuņģi. Un droši vien arī dažas citas ēdamlietas, jo reāli viss jau ir apstrādāts.
Nesen nopirku brīvo vistu olas, kādā Raunas saimniecībā audzētas. Tās reāli smirdēja, neatceros no bērnības, ka tik dabiski tām būtu jāož :D
Jā, bet tad te rodas problēma, starp vienādiem produktiem ir liela atšķirība, kā tas audzēts un apstādāts.
Jau veikalā jānostājas ar izvēlēto produktu rokā un jāpārbauda- der, neder :)
2019-11-24 17:41
AivarsN 2 No nekvalitatīvās un saindētās pārtikas, daudziem rodas alerģija. Nav jau teikts,ka organisms nepanes tieši konkrēto produktu. Varbūt tikai pievienoto konservantu,garšas uzlabotāju,vai pesticīdu pārpalikumus. 2019-11-24 18:16
Drole
Jaunlaiku labiiba ir pavisam cita opera, nekaa 19.gs
https://paleoleap.com/what-is-wrong-with-grains/
___
Nevajag baazt mutee visu, ko BigFood...
nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 28) | nākamās >> |