Vislētākā maska

Ar rītdienu sabiedriskājā būs obligātas maskas. Un vairs ar lakatu vai šalli nelaidīšot cauri. Kāds zin, kur un par cik var nopirkt vislētāko masku? Dzirdēju baumas, ka Apotheka aptiekās kko pērkot, masku dodot bonusā, tā ir?

AivarsN      Protams, ka daļu vīrusu, baktēriju, kurām nav izdevies ielauzties organismā caur elpošanas ceļu, kas kalpo kā caurlaide, tiek izmesti ārā. Kāpēc tos censties aizturēt, lai ieelpotu vēlreiz? Taču nav nemaz īsti pierādīts, ka aplipināšana var notikt pa gaisu. Ļoti daudzos gadījumos saslimst tikai viens no vairākiem ģimenes locekļiem, lai gan visi dzīvo kopā. Arī tā paraugu ņemšana testiem ir ļoti dīvaina. Cenšas paņemt tieši pirms caurlaides, lai gan maz ticams, ka tie vīrusi vispār pārvarēs barjeru un iekļūs organismā. Ņemot vērā, ka tie testi vispār nav paredzēti šim nolūkam un pieļauj lielu kļūdas iespējamību, tad veselus cilvēkus uzdot par slimiem, lai palielinātu statistiku, nav nekādu problēmu. 2020-10-11 20:06

LaskovijMerzavec      Ir vispār divi varianti, deguns aizsargā no vīrusu iekļūšanas, tai pašā laikā izraisot alerģiskas reakcijas, kā iesnsas, klepus, sķaudīšana, vīrus nodrošina savu tālāko izplatīšanos un izdzīvošanu.

Neviens nav pierādijis, ka nevar pa gaisu.

UN, ka saslimst tikai viens? Nu piemēram vienu un to pašu zarazu, bērni atness mājās vairākas reizes gadā, tai pašā laikā pieaugušie var arī nesaslimt, visas reizes.

IR labāki testi?
2020-10-11 20:17

VECA_PIEPE  1 2 uz to #16:55

Man pie d´upsīša mazas ragutiņas, ka kāds no COVID sasirgušajiem elpo pats savus baciļus plaušās,...man ir svarīgi, lai viņš kāsēdams vai šķaudīdams, nespļauj man virsū.

Ja esi slims, tad sēdi mājās un ieelpo/izelpo CO2 bez maskas pie atvērta loga,...nevazājies rinķī un neaplipini citus! Kur problēma?

Es nejusdamies slima, nevaru būt pilnīgi pārliecināta par to, ka neesmu baciļu pārnēsātāja
(67% slimnieku COVID pārslimo ļoti vieglā formā vai arī, vispār, bez jebkādiem saslimšanas simptomiem, i nenojaušot to, ka viņi ir sasirguši),
šī iemesla pēc, uzliekot uz savas mutes un neguna masku, uzņemos pilnu atbildību
NEAPLIPINĀT CITUS, tā NEAPDRAUDOT veselos.
Pandēmijas laikā iziet publiskā vietā, pārkāpjot savas mājas slieksni bez maskas uz sejas,...
ir ne tikai bezatbildīgi un vieglprātīgi, bet šāda rīcība ir nosodoša nekaunība.

Jā, tieši tā: NEKAUNĪBA!
...un man ir pofigs uz to, ja kādu šāds, manis izteikts viedoklis neapmierina.
2020-10-11 20:21

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu