V_P : Es labprāt virtuāli uzplēstu rīkli viena pīlei Ohujiņā/c/

Noskatījos "Panorāmu", kur ģimenes ārstei it kā izteikti anonīmi draudi un tagad meklēšot caur IP adresēm vainīgos un likšot ķurķī. Iekš OHO gan var droši drukāt visu, kas vien prātā ienāk, pat delīrijas murgus un neviens nemeklēs, te pat meklēt nevajag, psihopāts ar visu portretu, nemaz nedomā slēpties.
Jūs domājiet, ka meklēs? Ka atradīs? Ka tiesās? Nav dzirdēti tādi gadījumi, ka kāds virtuālais varonis tiktu saukts pie atbildības, jo dzīvē gan jau no bailēm pietirstās biksēs sēž un sen savu kompi izmetis miskastē.

runcs51  8 3 Hmm,nu izpist to dakterieni varētu-diezgan smuka.Bet kā tur ar to ārstes kompetenci-nu tas ir jautājums. 2020-12-10 12:13

runcs51  6 6 Jā,un jābūt idiotam,lai skatītos Latvijas kanālus un pavisam jukušam,lai ticētu informācijai,ko šie kanāli pārraida. 2020-12-10 12:15

Paula6  2 5 Šeit par viena otra komentāriem Krievijas vara dāvinātu Varoņa medaļu, lai gan pēc jaunās viņu
likumdošanas tagad par nicīgu vārdu izteikšanu par bijušo padomju varu vai 2. pasaules kara notikumu izteikšanos var tikt pie kriminālvajāšanas. Pie mums jau var izteikt savas arī aptrakušās domas, bet ne tās, kas kaitē cilvēkiem. Var jau noliegt to covidu un iesmiet, bet, nedod dievs, ja pats saslimsti! Vārdi jau nāk atpakaļ...
Šodien saņēmu ziņu ka viena paziņa saslima un ļoti nopietni (46 gadi un bez blakussaslimšanām), tagad cīnās par savu dzīvību un lai visi labie gari stāv viņai klāt! Tikai neviens nezin kur to sērgu " viņa saķēra".
2020-12-10 12:18

Paula6  2 5 .P.S...Marina nav ārste, bet tikai feldšere un...nauda jau nesmird, vai ne?
Bet oho vai jebkādā citā interneta saitē atrast personu pat pēc viņa izteikumiem nav nekādu problēmu, protams, ja ir vajadzība.
2020-12-10 12:23

Tessa  9 20 eddinga ala bonakure, ala neieta ala erucanobe ala nikolo un citi niki, kuri sen banoti par kaškiem oho, ne, apakšvelu lielveikala gaitenii es tirgojusi nekad neesmu, kaut gan ta nebutu peļama nodarbe, nekada vaina, bet vot ne dovelosj. Šaize, kadas tev tas zinjas nepareizas.
bildes fotošopetas nav, izskatos pietiekoši labi saviem gadiem arii bez friziera un kosmetikas, tas, laikam, tev ta piekto punktu pleš? :DD kajas ar man ir dikti resnas, taisni jasmejas :DD to var izdomat tikai apsesta ar pakaljstaigašanu virtuala intrigante.
par parejo nav verts vispar runat, skaudiiga apklačotaja megina pašapliecinaties uz karteja kašķa rekina un smuki solo muža bana virziena :))
2020-12-10 15:09

JurisK  1 2 Kas to teica, ka kaut kāda viltus zinu izplatitāja feldšere arestēta? Aizturēta aizdomās par siko huliganismu. Sutkas diez vai dabūs, bet kādus 20eu soda par savu izrunāšanos samaksās. Apakšnieki reti zin patieso situāciju, bet priekšniecību visādos grēkos turēt aizdomās - tas senais proletariata niķis! Zinu, pats esmu proletārietis! 2020-12-10 15:54

MegaPixels    8 Tēmas pieteicējam - "...Iekš OHO gan var droši drukāt visu, kas vien prātā ienāk, pat delīrijas murgus un neviens nemeklēs, ....", - ai, kā tu maldies... Atliek vien uzrakstīt kur vajaga iesniegumu, un - še reku tev dzīz vien pie durvīm piezvanīs... Jo anonimitāte internetā ir tikai šķietmama. Tas ir tikpat šķietami, kā zvans no mob. telef. naivā cerībā, ka esi nezināms unneatklājms... Nu nav tak ne tuvu tā! 2020-12-10 17:17

VECA_PIEPE  9 23 uz to #12:05
"Tu tiešām neesi tirgojusi apakšveļu veikala gaitenī? Nē? Bet vai no tā būtu jākaunas, kas vainas pārdevēja darbam, kurš kā bonusiņš pie lielās algas? Naudas nekad nav par daudz. Nevienam. Tev tiešām par šopētajām bildēm nav teikuši, ka tevi tur ne atpazīt?"(c)
__________________________________________________
*Kas tev par daļu, kurš virtuālis ko ir tirgojis un kādu veikalu gaiteņos, ja viņš personīgi tevi nav aicinājis par to publikas priekšā izklāstīt? Tessa tevi Ohujiņā ir noalgojusi par viņas biznesa
reklāmdevi?
*Konkrēti tev viņa ir pārdevusi krūšturi vai apenes,...tu viņu personiski pazīsti kā apakšveļas tirgotāju un viņa tev ir izsniegusi sava biznesa vizītkarti- reāls vārds/uzvārds/tirdzniecības vieta un visi nickname iepazīšanās portālos?
*Ko tu viņai nonstopā skraidi nopakaļus pa visu virtualis perimetru, publiski viņu aizskardama?
Viņa pārdeva tev krūšturi vai apenes un rubuli palika parādā- brāķi iesmērēja vai par pirkumu atlikumu neatdeva?

*Un, kas tev par daļu gar viņas bildēm- šopētas/nešopētas tās ir un cik atpazīstama viņa tais bildēs ir? Viņa ir lūgusi tevi tās vērtēt? Un, kas tev par daļu par citiem tiem, kuri par viņas bildēm ir ko teikuši,...kurš no viņiem ir pilvarojis tevi par to publiku informēt?

Ar kādām tiesībām tu pati nonstopā izplati Ohujiņā Viltus Ziņas...un kādu sodu tu pati par to esi pelnījusi?
Man ta ir pofigs uz to, ko tu par Piepi Ohujiņā muldies- man āda ir bieza, virtuālas tupības es aubē neņemu,...bet ne visiem ir tik bieza āda, lai viņi samierinātos ar tām intrigām ko tu sarūpē virtuāli publiskā telpā, virtuāļus apklačodama. Pievaldies!
(iesaka silti)
2020-12-10 18:33

DanaL  6 15 Tās ģimenes ārstes paustais viedoklis un dažu OHO
pseidovaroņu apnicīgās provokācijas, tāpat kā reāli draudi un virtuālās vēlmes, ir 2 dažādas lietas.

Ja kāds gadiem ilgi lej žulti uz visu un visiem, tad nav jābrīnās, ka daudzi jau sen viņu virtuāli uzplēsuši, sagiezuši desās vai savārījuši ziepēs.
2020-12-10 18:49

coldlands    10 12:13 izpist tu vari savu plaukstu ar ko tu pārsvarā arī nodarbojies☝ 2020-12-10 19:03

VECA_PIEPE  5 18 uz to #21:47

"...tukša tukša vieta." (c)

Vieta tik tukša, ka tukšums i pa divi lāgi tiek atklāstīts?
Tavai piezīmju grāmatiņai cik tādu Ohujiņa klabatu ir pievienotas... un cik par tādu klabatu ik aktivitātēm "iezvana" mesidžs tavā ziņotājā? :D
(atļaujas plati iesmieties)
2020-12-10 22:14

Tessa  5 15 lai izdariitu mazumiņu un paradiitu, ka klačo eddinga, laipni lugti mana anketa apskatiit manas resnas kajas. Ko neizdariisi lietas laba. vel ir doma izlikt sašopetu seju, lai visi pašausminas, bet pagaidam pietiks ar rumpi.
un ta ir tikai viena epizode ar nosaukumu "Tessas resnas kajas"
vel jums jaatceras, ka ir apenes, govis un šopota seja :DD
2020-12-11 09:35

Ilita  1 5 Tā ģimenes ārste un te pieminētā feldšere (MarĪnas uzrŪna - tā bija pie sižetiņa pierakstīts) ir divi dažādi cilvēki ar pilnīgi pretēju viedokli - tas tā, jo te daži runā par vienu, citi par otru.

Noklausījos MarĪnas murga pašu sākumu, lai saprastu, ka šī sieviete neko gudru nepateiks arī turpmāk!
2020-12-11 18:15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu