VAKCĪNAS!!!

Nu jau LV ir tikusi pie vakcīnām! Un kāda daļa medicīnas darbinieku jau ir novakcinēti.Daudzās citās valstīs arī ir sācies vakcinēšanās BUMS! Bet vot...Austrālija neuzņemsies nevajadzīgus riskus un nesteigsies ar vakcināciju!

Austrālijas premjerministrs saka , ka vakcinācijas centieni UK, ASV un citur sniegs Austrālijai vairāk datu par vakcīnu drošību nekā klīniskie izmēģinājumi.Tā lūk! Pats vakar pa LTV-1 skatijos raidijumu par vakcīnām..un...jautājumu bija daudz vairāk kā atbilžu.Koroče kādas var būt blaknes un kāda efektivitāte paši ražotāji arī nezina! Lai gan dažas blaknes tika minētas-nu tur temperatūra, drudzis, piepampums(nu tas tā-nekas traks)bet vismaz 1 no 1000 var būt arī sejas paralīze! Tāpat nav izslēgta alerģija, kā arī ja nu pēkšņi uzrodas vēl kāda blakne, tad par to var ziņot! Ko par visu šito domājat?Iesiet vakcinēties?

varisr      Par Austrāliju te rakstot. Mazliet esmu piemirsis ko lasīju. Ka tik tur nebija tā ka viņi paši bija izstrādājuši savu poti. Daudziem cilvēkiem pēc potes parādījās HIV pozitīvs. Tad arī viņi noņēma šo poti.
Gan jau ka drīz nesāksies te klope tie kas ir potējušies, pret tiem kas nav potējušies. Te zemāk iekopēšu vienu tekstu. Šī nav parasta gripas pote.
"Eksperti norāda, ka atšķirībā no mums pazīstamo vakcīnu blaknēm šīs RNA vakcīnas iespējamās blaknes varētu būt ilgtermiņa un neatgriezeniskas kā tas ir ar jebkuriem DNS bojājumiem. "Covid vakcīnas varbūt ir efektīvas, bet nav pienācigi pārbaudītas uz drošību" – uzsver arī Rīgas Stradiņu Universitātes, infektoloģijas katedras vadītāja Ludmila Vīksna."
2021-01-06 17:31

Ilita    1 Nevaru saprast, kā var vienu otrai blakus pilnīgi vienādā kontekstā uzrakstīt divas frāzes - vienu gramatiski nepareizi, otru pareizi! (Skat. tēmas autora komentāru 16:44 - "lūdzu vakcinējJATIES un lūdzu respektēJIET". Par komatiem nerunājot!)

Par vakcīnām - manuprāt, ir diezgan tumsonīgi neatzīt vakcinācijas pazitīvo ietekmi līdzšinējo smago slimību izskaušanā. Analoģiski - arī šī slimība varētu tikt pieveikta. Kādēļ tik milzīga neuzticība izstrādātajai vakcīnai?! Daudz ārstu jau ir potējušies - kādēļ tad viņi ir pakļāvuši sevi šīm briesmām - rodas tāds jautājums.
2021-01-06 18:06

AivarsN  1   Zolīdais. 11.48. Pirms plātīties ar skolas laika zināšanām, varbūt vispirms vajadzētu iepazīties, kas tā tāda viļņu ģenētika par zvēru, kādas ir tās iespējas, kādēļ tika nogalināts jau ne pirmais zinātnieks Garjajevs. Ja 4G frekvences varēja traucēt atsevišķu orgānu darbību, piemēram izraisīt smadzeņu audzēju, tad 5G frekvences jau darbojas šūnu līmenī, spēj mainīt DNS struktūru, sagraut imūnsistēmu un ierosināt saslimšanu pat bez vīrusa klātbūtnes, tikai noraidot tā ģenētisko informāciju. Garjajevs ar šo tehnoloģiju bija gatavs apturēt jeb kuru vīrusu, reģenerēt bojātos audus. Par to arī viņu novāca, jo tas jau būtu izjaucis pasaules paverdzināšanas plānu.
Pietiek jau uzmanīgi paklausīties mūsu varnešu runās. Tad zinātu, ka šobrīd Latvijā izmantotās vakcīnas ne tikai nav izgājušas pārbaudi, bet vēl pat nav apstiprinātas ES. Bet kolonijas aitām jau būs labi diezgan. Ja šis vīruss, kuru nevienai pasaules laboratorijai vēl nav laimējies redzēt un izdalīt tīrkultūru, būtu vismaz tik bīstams un letāls kā Ebola, vai mēris, tad vēl būtu kāda jēga ķerties pie pēdējā salmiņa, špricējot iekšā nepārbaudītas vakcīnas, kuras neko negarantē un par kurām neviens netaisās uzņemties atbildību. Bet dēļ slimības, kura tikai niecīgai sabiedrības daļai rada nopietnas komplikācijas, vakcinēties vispār nav prāta darbs. Kur nu vēl ar tik apšaubāmām vakcīnām! Vai tiešām ticiet, ka pēc vispārējās vakcinācijas viss beigsies? Ja tik tālu jau izdevies cilvēkus apspiest, tad atlaist jau vairs neatlaidīs. Tūlīt sekos nākamais vīruss ar vēl bargāku lokdaunu, kamēr ekonomika nebūs pilnīgi iznīcināta. Iznīcinās gan mazo, gan vidējo biznesu, atņems pēdējos īpašumus, tiesības un dzēšot parādus, pēc vakcinēšanās izdzīvojušajiem, piešķirs universālos nabagu pabalstus, lai nenomirst badā. Un laipni lūgti elektroniskajā koncentrācijas nometnē ar vienotu pasaules valdību. Nav vairs jēgas turēt aitas atsevišķos aplociņos. Valstis jau tagad eksistē tikai f
2021-01-06 18:29

rinkulis      Ar nepacietību gaidu poti pret caureju. 2021-01-06 19:11

Lovetta    2 savakcinējos. Jūtos labi, ne par ko nesūdzos. 2021-01-06 19:18

Ilita      Pozitīvo - bija domāts.
Nu re, bumpastikam prieks!
2021-01-06 19:45

miers2      Viss jau būtu paciešami un pati vakcīna cerams tiešām nav kaitīga. Tikai mulsina šī vīrusa nepagurstošā atdzimšana aizvien jaunās formās diezgan neilgā laika periodā.
Tā sajūta, kad lasi ziņās - tava jauniegūtā imunitāte izrādās jau atkal novecojusi
2021-01-06 19:53

siikaa16      17:31 Sākumā vakcīnās izmantoja adenovīrusu, kas organismā nogādā daļu no hiv ģenētiskā materiāla.
Blaknes var būt no jebkurām zālēm arī pat no aktivētās ogles.
Kamēr mana kārta uz poti pienāks, viss jau būs pa otru lāgu izpētīts.
2021-01-06 20:03

hjuumans      viena no lietām, ko atcerēties. par vai pret vakcīnām, tie ir tavi līdzpilsoņi. nav svarīgi, kam tu tici, vai kā rezi, viņi nav ienaidnieks. tie ir tikai citi šīs zemes cilvēki.
bet otrs, katru reizi der atcerēties "Jo ne pret miesu un asinīm mums jācīnās, bet pret valdībām un varām, šīs pasaules valdniekiem un pret ļaunajiem gariem pasaules telpā..."(bībele, apustuļa pāvila vestule efesiešiem)
2021-01-06 20:15

Paula6      Austrālijā nav tik daudz inficēto, lai celtos panika vai šūmēšanās un tur ir vairāki citi iemesli, kādēļ viņi tā rīkojas.
Par vakcīnām...noteikti vakcinēšos, jo nedomāju sēdēt mājās, bet gan braukt, ceļot, neiesūnot. Bet nedod dievs, ja mani pirms tam aplipinās ar covidu slima persona! Starp citu, mana paziņa, kura nomira no covida, radinieki pastāstīja, ka pie viņas pēc operācijas bija atnākusi kaimiņiene, kura izrādījās bija slima ar covidu. Radinieki domā sūdzēt viņu tiesā.
Muļķīgi ir runāt par "nāvējošām" blaknēm...tās ir visām zālēm! Izvēli ir jāizdara katram pašam un par to būs arī pašam jāatbild.
Mani uztrauc gan kas cits...cik bezatbildīgi un neprofesionāli ir rīkojusies Veselības ministrija pasūtot vakcīnas un savlaicīgi neizstrādājot konkrētu vakcinēšanas plānu! Šis process notiek lēni un tikai tagad tiek organizēti vakcinēšanas kabineti un meklēti cilvēki. Uz vakcīnām tika taupīta nauda, lielākoties pasūtot lētās vakcīnas un kuras vēl nav apstiprinātas! Kāpēc Igaunija spēj mierīgi un normāli sakārtot šīs lietas un jau īsā laikā novakcinējot 10 000 cilvēku? Latvija dibina komisiju uz komisijas, bet darbi neiet uz priekšu...
2021-01-06 20:23

rokons    1 Nav tak par to visu satraukties. Kas vakcinēsies, varēs mierīgu prātu uz nevakcionētajiem skatīties.
Nevakcionētiem arī mierīgāk. Cik patreiz(NB) zināms, vakcina samazina arī vīrusu nēsātāju skaitu.
Ja arī kādi nevakcionētie saslims, nav liela bēda, Būs materiāls dažādiem pētījumiem. :D
2021-01-06 20:24

Ota      https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/04.01.2021-aizliegtais-panemiens.-operacija-vakcinas-pret-covid.id20692
8/

Šis brīnišķīgais raidījums ar Gunta Bojāra trāpīgajiem un mums visiem interesējošiem jautājumiem un Kaspara Tāra (Latvijas biomedicīnas pētījumu centrs) komentāriem saliek punktus uz i attiecībā uz populārākajiem jautājumiem par covid vakcīnu. Diemžēl parāda arī VM nekompetenci noslēdzot iepirkuma līgumus Astra Zeneca ražotajām vakcīnām.
Kā jau te Trifele pīkstēja, visas atbildes par iedarbīgumu un (ne)kaitīgumu sniedz vakcīnu darbības mehānisma apraksti, ar kuriem labprāt padalīšos.
Vakcīnu (visu) princips ir radīt organisma imunitāti. Tradicionāla, specifiska un kā redzams, vadāma, imūnatbilde ir antivielu ražošana. Vakcīnas tiešām darbojas pēc 3 darbības mehānismiem. Taču visi mehānismi ir ar vienu mērķi-imitēt koronovīrusa proteīnu materiāla pīķīšus. Ja organisms ´pīķīšus iznīcina, vīruss nevar iekļūt (makro)organisma šunā. Kā katra vakcīna nodrošina to, ka organisma imūnsistēma izstrādās antivielas pret šiem koronovīrusa proteīna pīķiem? Te tiešām ir 3 dažādi darbības mehānismi. 1) tradicionālais ceļš. nekādas gēnu inženierijas. laboratorijā tiek izaudzēti tieši koronovīrusa radziņi, kuri NOVĀJINĀTĀ veidā tiek iesūtīti cilvēka oraganismā. Cilvēks producēs antivielas. Pēc šādas metodes strādā Sanofi (fr) kopā ar GlaxoSmithkline (uk), Johnson&Johnson un Novax (usa). Rezultāts būs ap Jāņiem plašākai publikai. prasa laiku. 2) Vienā vakcīnā tiek savienoti divi vīrusi. No koronovīrusa tiek paņemtsgēna fragments, kas nosaka radziņu esamību, bet adenovīruss (plaši pazīstams, ne sevišķi bīstams DNS tipa vīruss) kalpo kā šī gēna nesējs. Tad, kad nonāk organismā, koronovīrusa radziņu gēns sāk pavēlēt adenovīrusa šūnām sākt izstrādāt radziņus. Tikko tie sāk augt, imunitāte tos sāk apkarot. Šādi darbojas Astra Zeneca (uk) un Sputnik-5 (rus) vakcīnas.
TĀRS TEICA, KA JA VISPĀR PASTĀVĒTU KĀDI MIJIEDARBĪBAS DRA
2021-01-06 20:41

Ota      TĀRS TEICA, KA JA VISPĀR PASTĀVĒTU KĀDI MIJIEDARBĪBAS DRAUDI AR CILVĒKA GENOMU, TAD TIE VARĒTU NO VISIEM TRIJIEM VAKCĪNU VEIDIEM BŪT TIKAI ŠIM VEIDAM. BET ARĪ MAZTICAMS. Jo vīrusa ribonukleīnskābes komandē tikai radziņu audzēšanu vīrusiem. Jāņi, Pēteri , cerams, nestaigās apkārt ar redzamiem radziņiem:) Šim vakcīnu veidam arī vismazākā efewktivitāte 62%. Nav brīnums, ka EZA vilcinās, neapstiprina 3) laboratorijās tiek mākslīgi sintezēts vīrusa mRNS jeb ziņnesis, kas no koronovīrusa kodola dod pavēli koronovīrusa šūnu mašīnām sākt sintezēt radziņus.Vakcīnas gadījumā šis ziņnesis tiek ievietots lipīdu lodītē. Ar to arī esot izskaidrojama vakcīnas kaprizitāte attiecībā pret temperatūru-jābūt mīnus 70 Pfizer un Biontech gadījumā, bet Modernas gadījumā pietiekot ar mīnus 20, un tas esot aizdomīgi.
Secinājums: visveselīgākā varētu būt tā slaveno firmu vakcīna, kas vēl tikai procesā (Johnson&Johnson utml), bet no šodien pieejamām vislabākajām vakcīnšm viennozīmīgi ir Pfizer un Biontech ar 95 % efektivitāti. Aicinu visus vakcinēties, un pati to darīšu, kad pienāks rinda, bet mūsu ex VM tiešām ir atlaižama, ka neattapās pajautāt visu vakcīnu darbības mehānismus pirms slēdz līgumus, tērē valsts naudu un apdraud pilsoņu veselību. Mērkaķis ar granātu.
2021-01-06 20:43

Julianna      Ota. aicināt vari pati sevi. Labprāt ziedošu paredzēto vakcīnu, lai jau dubults neplīst.Palasīju pasaku, ko tā tēlaini pārstāstīji par radziņiem. Labs muļtiks. Paskatījos Lovettas bildi, lai mūžam gaišā atmiņā paliktu daiļā liepājniece. 2021-01-06 21:14

Relita    2 Esmu vakcinējusies, jo strādāju slimnīcā....katru dienu redzu ĀP mašīnas pie uzņemšanas nodaļas, kas atvedušas jaunu covid pacientu....kā to var zināt? vienkārši, ĀP brigāde ir kombinzonos, respiratoros. Katra cilvēka izvēlē ir vakcinēties vai nē....katrs ir atbildīgs par savu veselību un drošību! Es izvēlējos vakcīnu, jo tā es varu pasargāt sevi un savus tuviniekus....
un iespējams, ka potēšanas pase būs tikpat svarīgs dokuments kā ID, viss varbūt, un to neviens nezina...
tas, kas notiek slimnīcās uz doto brīdi, ir grūti saprast parastam ierindas cilvēkam, kurš ar medicīnu ir uz Jūs!

Palasiet jebkura medikamenta anotāciju! Visiem ir blaknes!
2021-01-06 21:15

Biete      Par vakcīnām bija sakarīgs raidījums LTV 1 - "Aizliegtais paņēmiens" (šajā pirmdienā, 4.01.). Gan par vakcīnu atšķirību (nosaukti ražotāji), gan nedaudz par imunitāti, pieminēts arī viens izmaksu piemērs (no citas ES valsts).
Vēl ir iepējas to noskatīties - ja, protams, interesē (kura klasiskāka, kura inovatīva vakcīna).
2021-01-06 21:23

Virgo      Gribiet ticiet , negribiet neticiet...
Lieliskas pasaules ziņas.
Itālija veica mirušā koronavīrusa pacienta autopsiju, notika liela atklāsme
Itālija kļuva par pirmo valsti pasaulē, kas veica autopsiju no Covid-19, un pēc plašas izmeklēšanas atklāja, ka Covid-19 pastāv nevis kā vīruss, bet gan kā ļoti liels vīruss. Viens. Šī ir globāla blēdība.
Cilvēki faktiski mirst "pastiprinātā globālā 5G elektromagnētiskā starojuma (indes)" dēļ.
Ārsti Itālijā ir pārkāpuši Pasaules Veselības organizācijas (PVO) likumu, kas neatļauj cilvēku koronijas vīrusā mirušo cilvēku autopsijas, lai pēc kāda veida zinātniskiem atklājumiem to uzzinātu. Nevar pieņemt, ka tas nav vīruss, bet baktērija, kas izraisa nāvi, kas izraisa asins recekļus vēnās, tas ir, asins recekļus vēnās un nervos šīs baktērijas dēļ, un tas pacientam izraisa nāvi.
Itālija uzvarēja vīrusu, norādot, ka "nav nekā cita kā intravaskulāra asins koagulācija (tromboze), un veids, kā ar to cīnīties, ir to izārstēt", izārstēt to ANTIBIOTISKĀS TABLETES, PRETIEKĀDZĪBAS UZLABOŠANA un antikoagulantu (aspirīna) lietošana to izārstē.
Un norāde, ka ir iespējams izārstēt šo slimību.
Šīs sensacionālās ziņas pasaulei sagatavoja itāļu ārsti, veicot Covid-19 vīrusa nogalināto cilvēku līķu autopsiju (autopsiju). Pēc dažu citu Itālijas zinātnieku domām, ventilatori un intensīvās terapijas nodaļa nekad nebija vajadzīgi. Šim nolūkam Itālijā jau ir izdoti protokoli.
ĶĪNA jau zināja par to, bet nekad nepublicēja savu ziņojumu.
Lūdzu, dalieties ar šo informāciju ar visu savu ģimeni, kaimiņiem, paziņām, draugiem, kolēģiem, lai viņi varētu atbrīvoties no bailēm no Covid-19 un saprastu, ka tas nebūt nav vīruss, bet vienkārši 5G starojuma elektromagnētiskais efekts. Iemesls ir kaitējums cilvēkiem ar ļoti zemu imunitāti. Šis starojums izraisa arī iekaisumu un hipoksiju. Tiem, kas kļūst par upuriem, jālieto ASPRIN-100 mg un APRONIX vai PARACETAMOL 650 mg. Kāpēc
2021-01-06 21:24

Tava      https://www.nature.com/articles/d41586-020-00660-x
te var redzēt elektronmikroskopā vīrusu normālas pieckapeikas lielumā.
....To infect a cell, coronaviruses use a ‘spike’ protein that binds to the cell membrane, a process that´s activated by specific cell enzymes. Genomic analyses of the new coronavirus have revealed that its spike protein differs from those of close relatives, and suggest that the protein has a site on it which is activated by a host-cell enzyme called furin.

This is significant because furin is found in lots of human tissues, including the lungs, liver and small intestines, which means that the virus has the potential to attack multiple organs.....
2021-01-06 21:45

Tava      šķirot zāļu līdzekļus pēc cenām un inovācijām var tikai bietes. mediķi šķiro pēc ieguvuma un nekaitīguma. bet kaut ko jau nezinātājam izpauž arī milzu cenu atšķirības. šajā gadījumā tiešām ir korelācija starp cenu un kvalitāti. varbūt tāpēc informācija par cenām bija konfidenciāla, bet tikai pateicoties nejaušajam (aizliegtajam!:) beļģijas ierēdnes Evas de Bleeker tvītam, pasaule uzzināja, ka, piemēram, Astra Zeneca vakcīnas cena ir 1,78 eur, bet Pfizer & BionTech vakcīnas cena ir 12 eiro par vienu, un atšķirībā no AZ, Pfizer vakcīnas vajag divas. No imunitātes noturības viedokļa tas izklausās labāk, nekā vienreizēja vakcinācija, jebkurš infektologs piekritīs? 2021-01-06 21:54

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu