Vai uz spēles likts cilvēku DNS?

Padzirdēju, ka šitās potes neatgriezeniski izmainot cilvēku DNS.
Tēmu uzsāku, jo paredzu, ka nu tik būs visās malās propoganda, bet es, lēmuma pieņemšanai neesmu gatava.

garausite      https://www.youtube.com/watch?v=iQVlggjORcE&feature=emb_logo 2021-01-12 10:00

Geisha      Paskaties krievu bojeviku Кемень Освобождение. Es vakar noskatijos un man radās pārdomas. Savas pardomas izklāstīšu dienasgrāmatā. 2021-01-12 11:48

Sonja      studentkai ļoti labs komentārs. es gan neteiktu, ka vakcīnas mRNS mainīs hjuumana šūnas DNS. Vakcīnas mRNS vnk ielīdīs bez rindas organisma normālās proteīnu sintēzes ķēdē, kur mūsu DNS dod infu mūsu dažādājām RNS, t.sk. matricas RNS.
Vai mums to vajag?
Jā, ja alternatīva ir nāve. Nē, ja tas vnk ir usa farmācijas gigantu zinātnes attīstības interesēs. Katrs pats var atķeksēt atbilstošo variantu.
Mums, latviešiem, vajadzētu iziet sausā no šīs h**as, gan pakašķēsimies pēc tam. Vadībai vajadzētu iestāties par vēlētāju interesēm, nevis ārvalstu kapitāla interesēm. Lai tak tie zāļu koncerni kaut bankrotē. Mums vajadzētu iziet sausā ar neietekmētu mūsu šūnu normālo darbības ciklu + derīgām pasēm ceļošanai. Man vēl uz tejāteri Londonā jāaiziet.
2021-01-12 13:17

Geisha      Dzirdēju, ka vakcīnas darbības laiks ir kādi 3-4 mēneši. Martā šī jezga beigsies, jo sāks spīdēt saulīte un cilvēki dabiski beigs slimot ar akūtām respiratorām. Tad kāda jēga vakcinēties? Saprotu, ja ja esi sapotēts pret bakām, cūciņu, masalām, tuberkulozi tad vakcinācija strādā vismaz gadus 10, bet šī vakcīna tikai pāris mēnešus.
Bet nē taču brīvprātīgi piespiedu kārtā cilvēkus spiedīs vakcinēties. Kaut kāds genocīds pret cilvēci.
2021-01-12 13:38

hjuumans      šīs vakcīnas nemaina. cilvēki, kas saka, ka šīs vakcīnas(daudzskaitlī) dns saka to, kā nav.
doma ir mainīt overtona logus. lauzt psiholoģiju. neļaut ceļot, neļaut iegūt darba vakances. bet arī tas nav noteikts. notiek testēšana.
tas ir kā ar homoseksuālisma adaptāciju kā normu.
ir jārada psiholoģiskā vide, kurā noteikta morāle ir... nepatīkama. tāda, kas rada diskomfortu.
kāpēc tik daudzi intelektuāli saprātīgi cilveki pat klausīties nevēlas to, kas notiek? jo viņi jūtas diskomfortabli morāles sistēmā, kurā kritizēt valdošo ētosu nozīmē sevi pozicionēt kā izstumto.
un tam nav gatavi.
tāpēc, lai dabūtu cauri kaut ko sociāli nepieņemamu uz to brīdi, ir jārada šie overtona logi.
jaizaina cilvēku garīgā eksistence uz kaut ko nepieņamu, vienlaicīgi iebarojot alternatīvu, kas tobrīd var likties ne tik kritiska.
manipulācija ar sabiedrības kolektīvo apziņu notiek līmenī, kuru tikai daži, diemžēl, spēj uztvert.

ir tāda parādība, kā dubultie meli. iedomājies, kaut ko, par ko vajag nošlāferēt, bet tu samelo par iespēju, ka tu to varētu izdarīt, lai pats fakts, ka tu varētu melot, cilvēkam liktos nicināms.
tā ir augstākā līmeņa psiholoģiskā spēle.

narkomāns atnāk pie nepieredzējuša psihologa un ja doks viņam saka - tu lieto, sāk nevis ar noliegumu, bet mēģina iznīcināt paša nepieredzējušā doka autoritāti viņa paša acīs. atkarīgie ir spiestā kārtā labi psihologi. tādā veidā, otru var pārliecināt, ka saule ir zaļa un rūtiņās.

padomā, rietumos šobrīd tiek iznīcinātas dzimumu normas valodā. pamazām, ģimene, kā tēva un mātes vienība, kas ir veidota, lai radītu bērnus, tiek aizliegta izmantojot leksiku. aizliedzot viņu eksistenci kā nehumānu, aizbildinoties ar to, ka transseksuāļiem vai homoseksuālistiem tā var būt aizvainojoša.
bet lai kaut kas tāds varētu notikt, sākumā bija jāpanāk, ka homo ir ok. un tas ir tā saucamais apziņas enkurs. jo tas nesākās ar to. manipulācija notika jau senāk.
bet kāpēc viss tas ir v
2021-01-12 13:46

hjuumans      bet kāpēc viss tas ir vajadzīgs. jo tas ir stūrakmens jautājums. normālam cilvēkam prātā nevar ienākt tādas lietas. un uz tā pamata, normāls cilveks ir izvairīgs ticēt tam, ko var darīt kāds, kam nav mērķu vai apziņas, kāda ir viņam vai viņai. 2021-01-12 13:46

Sonja      hjuuman, tev nepiekrītu. cilvēks-speciālists jāvērtē pēc viņa darba, nevis minoritārās piederības. Mums šobrīd neagresīvi inteliģenti ir mazākais ļaunums. circeņi lai guļ aizkrāsnē uz gunta b. matračiem. Totāla digitalizācija un pārspīlēts izpildīgums šodienas situācijā var izrādīties kā bendes veseris 2021-01-12 14:01

fargo      sonja, tas ir ok. svarīgi ir zinat, ka ne tava piekrišana vai nepiekrišana, ne mani vārdi nepadara mūs par pretiniekiem. ir spēki, kas to gribētu, bet tā nav.
tāpēc, nepiekrīti uz veselību, bet vismaz dzirdi. ar to jau gõna.
2021-01-12 15:04

kvarts      Puse pasaules vakcinējas ar Pfizer vakcīnu...un, kas, tagad visi par zombijiem pārvērtīsies....
Vienu gan nesaprotu, kāpēc vakcīna nepasargā no saslimšanas ar Covidu....
2021-01-12 19:31

Sonja  1   kvart, pamēģini distancēšanos un maskas:)
Vakcinēšana vienkāŗši iepriekš sagatavo organismā uz konkrēto antigēnu reaģēt spējīgas antivielas. Nevar teikt, ka nevienu pilsoni nepasargās no saslimšanas. Precīzāk būtu teikt, nedos garantiju nesaslimt.
Par zombijiem nepārvērtīsies, bet ar medicīnu saistīti cilvēki var izkalkulēt un tev papaust potenciālās blaknes. Tūlītēju blakņu nebūs. Tas ir preses pīles par pēkšņi, uz vietas mirušajiem no vakcīnas. Common! 21. gs jevropā māk atmodināt pat tos, kas negrib! anafilaktiskais šoks ir vadāma lieta jebkurā medpunktā, kur anesteziologs vai kaut kas tamlīdzīgs. Nevar zināt, kas un ar kādu nolūku palaiž tās preses pīles. Varbūt dubulta viltība-cilvēki redzēs, ka tūlītēji (pretēji presē rakstītajam ) nekas nenotiek, un aizskries vakcinēties ar preperātu, kas iejaucas viņu šūnu darbības ciklā! Un to darīs pat tie, kam risks mirt no covid niecīgs....wrong.
Un tad ir otrs grāvis, anarhisti. Kas tiešām cer, ka izdzīvojušie penši viņiem to nepieminēs vēlēšanās, jo VĪRUSS IR, ir daudzas nāves pēdējā gada laikā. Linga, Kornēlija Apšukrūma un daudzi, daudzi citi. Nekas netiek minēts par viņu nāvi saistībā ar vīrusu, bet šo MIRĒJU-VECĀKA GADAGĀJUMA POPULĀRO CILVĒKU IR UZKRĪTOŠI VAIRĀK NEKĀ PARASTI
2021-01-12 20:00

kakenite55    1 Es šīm vakcīnām neticu, tās tak nepārbaudītas, nu un nevar būt ,ka iešpricē, un nekādu problēmu, tik roka sāpot, nu roka sāpes vienalga no kā, ja arī fizioloģisko iepotēs.........es kā, mediķe tam nu neticu, un pati netaisos potēties, ja nu vienīgi piespiedīs to darīt 2021-01-12 21:18

Biete  1   Maza reklāmas pauze.
Dažos mēdijos bija pamanāmas nopietnas ziņas un atsauces uz pētījumiem, ka kafiju dzert esot kaitīgi!
Citā reizē - parādījās informācija, ka 5 krūzītes dienā vai, piemēram, 3 - būšot tieši laikā, ka pat ieteicami!
(/jau ilgu laiku domāju - ko man tagad darīt ar nopirkto kafijas paciņu?/)
Pauzes beigas.
2021-01-12 22:35

Sonja      ko Tu teiktu viņa vietā? Rīt visi sapulcējamies pie Centrāltirgus, brauksim uz Tobago? 2021-01-13 11:17

AivarsN      Klausīt cilvēkam, kurš devis zvērestu kalpot svešai valstij un pedantiski pilda svešu, mums naidīgu spēku pavēles, ir vairāk kā nesaprātīgi. 2021-01-13 11:29

Vaukskis      Tev- kā parasti- ir zināmas tādas viltus ziņas, kas citiem nav vai arī raksti pats par sevi ? 2021-01-13 12:51

Sonja      Aivar, neticēsi, bet tas, kādās organizācijās valsts sastāv, ietekmē arī vietvaras personības profilu. Domā, mums piestāvētu Žirinovskis? Kā mēs tad naudu aizņemtos? A tagad, atlaižam garākus matus, uzvelkam tautas tērpu un nodziedam Bēdu manu, lielu bēdu, un re, jau kaut kas ieripo VK 2021-01-13 14:02

rokons      Ref 09:04

Nevajag vērtēt ko citi zina, ko ne, kāpēc vakcinēsies, jeb ne.
Ne mieriņš ne kariņš neko nevar pavēlēt. Valdības spēja un ietekme ir stipri pārspīlēta
2021-01-13 20:17

AivarsN      Viltus ziņas rāda televīzijā, par cik pati sistēma balstīta tikai uz meliem, bet patiesību internetā dzēš rečekisti. Tāpēc vajag daudz laika, pacietības un uz daudz ko parakstīties, lai paspētu ko vērtīgu pārtvert, pirms tas nav izdzēsts.
Sonja, vai Tu arī tikai no kredītiem pārtiec, neuztraucoties ka kādreiz būs jāatdod ar lieliem procentiem? Varbūt tieši tāpēc tik mērķtiecīgi tika sagrauta mūsu valsts ekonomika un glābta žīdu banka, lai iedzītu mūsu valsti parādu jūgā un padarītu pilnīgi atkarīgu no žīdu kantora un kabalistiem? Varbūt tieši tāpēc mūsu valsts pārvaldi vairs neuztic pašu tautiešiem, bet speciālā ASV skolā apmācītiem koloniju administratoriem? Un Žirinovskis ir no tās pašas kompānijas, tikai viņa uzdevumos ietilpst tēlot opozīciju citā nometnes barakā un kūdīt pret mūsējo, lai tautas nevar apvienoties un gāzt savus kopīgos okupantus. Tas tā vienkāršā valodā runājot.
2021-01-13 21:12

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu