Brilles - progresīvās lēcas

Kāda ir jūsu pieredze ar progresīvajām lēcām, vai vērtas tās naudas. Kura razotāja lēcas būtu labākās ¿

Paula6      Pirms zīlēt labāk - sliktāk tas vai šis, vērtīgāk aiziet uz pilnīgu acu pārbaudi Latvijas-Amerikas acu centrā. Viņi ir profesionālāki par citiem - iesaku.

sauljuks      Intracelulārās lēcas risina tikai vienu problēmu - vai nu tuvumu, vai tālumu. Abi kopā, nekādi, diemžēl, ja vien nav kaut kādas ļoti jaunas tehnoloģijas. Un ja netiek runāts par kataraktas operāciju, bet tas nav īsti sakars ar lēcām.

Man atrisināja tuvredzību - mīnuss 8. Ar implantētajām lēcām nu jau gadus piecus nevajag brilles. Perfekti, bet dārgi. Uz vecumu vajadzēs brilles tuvuma darbiem, par to tiku brīdināta.

rokons      Divām brillēm ir arī cita jēga.
Lasot vai datorējot ir attālums, ka zināms, un zināms kā pieskaņot lēcas. Pat ar astigmātismu un citām problēmām.
Braukšanai vajag tomēr vai nu polarizētās vai vienkārši fotohroma, acis vēlams piesaudzēt pret spozmi. Par uz kādu lāzeršovu ejot

coldlands      Piezvanīju pajautāju, viņa saka, ka kaut kādas multifokalas lecas implantēja, tagad redz gan tuvumā gan tālumā.

Milda51      Lietoju ikdienā, labas. Sākumā mazliet jāpierod. Nezinu par ražotājiem. Pērku Vision express,ā pēc viņu piedāvājuma.

miglainaa_plava      Ja tas ir tas, ko domāju, tad esmu vīlusies Fielman lēcās. Pie datora, kur man vēl nevajadzēja +/- nu man viss peld, bet tālumā - vispār neko neredzu, kaut gan skaidri pieprasīju, lai tālumā neko neliek, lai varu redzēt. Kaut ko skaidroja pēc tam, ka tā jau nevarot! Darbā tas nenormāli traucē, neredzu savus kolēģus, ar ko runāju, nākas brilles stutēt uz degungala un lūrēt pa augšu. Neērti un skats stulbs. Pārejas no tuvā uz tālo rada galvas reiboņus. Un tā pāriešana sanāk bieži. Visu laiku kā apdzērusies. Teica jau, ka jāpierod, bet nevaru. Reāli derēja tikai grāmatu lasīšanai, taču es vēl varēju iztikt ar mazākiem plusiem, cita ārste man skaidroja, ka nekad neliek tik cik vajag, bet mazāk, lai acij tomēr būtu jāpiepūlas. Rezultātā pēc viena vakara lasīšanas, galva tā sāpēja, ka nezināju kur likties un tā mocījos 3 dienas! Jā, burti bija lielāki, tomēr es būtu iztikusi.
Vispār iemesls brillēm bija zilais filtrs, bet tad pārbaudīja redzi, konstatēja +/- un pierunāja mani. Es tomēr neieteiktu. Tā pāreja ir pretīga. Turklāt katram cilvēkam ir savi skatīšanās paradumi. Es, piemēram, datorā skatos ar mazliet atliektu galvu, bet pāreja ir citai pozai, kurā man lika mākslīgi nosēsties. Turklāt varu izmantot tikai pusīti no acs laukuma un tas arī tracina.

elsa      Man ir 2 progresīvās brilles. Bez brill;em neredzu, kas notiek šķīvī. vienas darbam ar datoru, otras ikdienai. ikdienai 3 fāžu vai kā to sauc. Tālumam, lai kājām nagus redzu un lasīšanai. Nakts laikā kaut kā nevaru pierast pie brillēm, bet ikdienā or ļoti ok. Man patīk Metropoles optika un Zeiss stikli. Kaut kaķi pamanījās arī tos noskrāpēt.

alianse23      Ļoti labas ir vērts iegādāties,šīs man ir jau trešās, protams pārbaude pie acu ārsta.

Marita      Man jau pāris gadu ir progresīvās lēcas. Pieradu ātri, redzu labi. Taču, ja jādara kaut kas ļoti smalks, tad labāk noņemu brilles nost.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu