Vakcinācijas kabineti lielveikalos

Skaisti, tā pie viena var paķert poti arī :D
Līdz šim tur varēja inficēties, tagad varēs gan to, gan to.

av2  4 1 pricipaa, sen dienas apnicis ssitais karinnss te. Ta sievites pret viiriessiem, ta poteeties pretinieki katru dienu klaaree, cik vinni gudri, un pareizi. Nepaniik? Nu un ? Kuru intresee, kaa kaads poteejas/nepoteejas?

Ljekainiitis  6 4 AV - tur jau tas āčis, ka tie nepotētie par visu vari atkārtoti un atkārtoti savu nepotēšanās sāpi izpaust grib :)

Ievinjata  5 4 Nav jau tā, ka tā ir galīgi nepiespiesta kārta, bet drošāk un nu jau ērtāk iepotēties. Blakņu nebija un mirt netaisos.

PatiesibasKalns  2 3 Nu, jā no otras puses paskatoties liekas tāda sapotēto biedēšana un sava viedokļa apstiprināšana.
Bet nu ir man jautājumi uz kuriem tā arī neesmu saņēmis skaidras atbildes.

Vai tiešām ir tik nepareizi paturēt savas tiesības nevakcinēties un uzņemties risku? Kādēļ?

Leta    3 jo nopietni cilvēku naudu ieguldījuši!

Ljekainiitis  5 4 ... un kā parasti atnāk visādi kalni un uzskata sevi par pasaules centru ... Varu slimot, par citiem - man vienalga ...

PatiesibasKalns  4 4 Kādēļ trako vakcinētais?

rokons  4 7 Ja pie lielveikala ir arī " otrā elpa " kaste, kāpēc lai nevarētu arī vakcinēšanas punkts būt?

Kas negrib, lai nevakcinējas, vakcinētajiem par to maza bēda, tikai ārstniecības izdevumus lai nevakcinētie sedz paši

Eneile  1 1 Ljekainiit, nu bet zināma taisnība tam Kalnam ir. Ir daudz svarīgāk, lai riska grupas būtu nošpricētas.

Drole  6 3 https://www.theguardian.com/world/2021/jun/11/covid-cases-in-england-rising-at-fastest-rate-since-wi
nter-wave


ārstniecības izdevumus lai vakcinētie sedz paši

(puse nomireeju UK bija vakcineeti)

dabasmiilis  5 5 11:06,
Tajā tēmā viens no maniem pēdējiem ierakstiem, tur liku linku uz LA.LV rasktu, kurā skaidri pateikts, ka viņus interesē tikai viena lieta - vakcīnu priekšā visi vienlīdzīgi, neinteresē ne cilvēka vecums[bērns, vecāks, vevvecāks], ne viņu veselība, ne viņu intereses, kur nu vēl domas, pagaidām jau viņi melo, ka vajag 70% sadurstīt, bet pavisam drīz atklāsies, ka mērķis ir pilnīgi visi, pašlaik tikai batonus sprauž ausīs[neizslēdzu variantu, ka drīz bruņotu vīru pavadībā sāks staigāt pa mājām un lūgsies brīvprātīgi sadurstīties, pagaidām runas par pensionāru apciemošanu, bet pieņemu, ka tas tikai sākums]:
https://meeting7.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1378025&moffset=89

Ir valstis, kur iedzīvotājus mudina rakstīt sūdzību policijā, ja tev uzspiež vai vēlas tevi uzpirkt, lai tikai sadursties...
Es gan vairāk uzticētos labam kalašņikovam, kā tiesām vai policijai, paši zināt, kam ir vara pār nosauktajiem, manipulātori šiem prēmijas maksā...
Pat par ECT lasīju, ka tur sponsori esot Soross un Geitss! Demokrātija un visatļautība ar skaļu blīkšķi ir kritusi, tagad vietā nāk stingra diktatūra un katra soļa kontrole, uz kuru fona Lukašenko ir paipuisītis.

dabasmiilis  6 4 Gribēšu redzēt tos pašus vakcīnu fanātiķus un viņu ģīmjus, kad viņiem sāks atņemt visu, kas tiem pieder, to starp ērtos krēslus un amatus, mājas, auto utt. Treknās un siltās vietiņas nopietni traucē domāt.

-Vai jūs tad tiešām būsiet laimīgi kā globālistu sauklī? : "Jums nekas nepieder, bet jūs esat laimīgi!"

Atkārtojos mēs visi esam vienā laivā. Vakcīnas ir tikai pirmais solis jaunajā kārtībā, tur ir ļoti daudz punktu. Tāds arī ir tuvākās desmitgades viņu plāns - pilnībā pakļaut cilvēci - uzliekot pilnu kontroli, pat pakaļu nevarēsi noslaucīt, lai šī darbība netiktu reģistrēta!

-Ļekainīt, saprotu, ka vēlies būt pasaules centrs, bet teikšu godīgi - tev nesanāk! Labāk būtu pastāstījis kādu numuru tev pie čipizācijas piešķīra, vai bluetooth uztver, vai tomēr vajadzēs vēl trešo poti?

Relita  2 2 Katram ir tiesības uz savu viedokli.....pareizs vai nepareizs, kas to lai zina, to jau laiks parādīs, kurš būs dzīvotājs, kurš mirējs....kaut kur dzirdēju, ka vakcinētie pēc 2 gadiem būs tuvu kapa malai....nu ko, mēs visi mirsim....bet ka tā uzreiz masveidā...bet antivaxeri pārspēj visu....augstākā pilotāža....davai ka dzīvosim draudzīgi....mazliet jau apnicis tā gaušanās gan šeit, gan FB, cik var??? pietiek! Baudiet vasaru! Tuvojas Līgo...Jāņi....maģiskās naktis!

Vaukskis  1 1 Ko uztraukties pa to, kas pederēs vai nepiederēs, jo ar mums tāpat drīz būs cauri saskaņā ar informāciju no interneta, nevia, piemēram, televīzijas!

Ljekainiitis  5 5 00:07 - jā, riska grupas ir primārās, bet ja tādi kalni sevi neuzskatītu sevi par pasaules nabu un vakcinētos, tad arī tās būtu mazāk apdraudētas.

PatiesibasKalns  5 5 Man jāvakcinējas nevis sevis, bet citu dēļ?
Tā arī neesmu saņēmis normālu atbildi kādēļ, lai es nevarētu paturēt savas tiesības nevakcinēties?

Julianna  7 5 Ļekainītim un viņa domu biedriem --- Visiem cilvēkiem ir dotas universālas tiesības un neviens nestāv starp Dzīvo būtni un Radītāju. Un nekas nestāv pāri šim likumam. Dabiskās tiesības uz dzīvību un brīvību nav atņemamas (Bouviers of Low Distionary 1859 vol.II p.610).----

Ljekainiitis  3 7 TIESĪBAS pienākas tiem, kuri neaizmirst par PIENĀKUMIEM !

PatiesibasKalns  3 4 Vai tad vakcinēties ir pienākums?
Tātad tiem kas to nedarīs nav tiesības?

ube  3 5 Lielveikalos ir dažādi pakalpojumi . Kāpēc lai nebūtu arī šis? Kādam tas būs ērtākais variants.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu