Anglijā šobrīd no Covid-19 "Delta" varianta arvien vairāk mirst tieši vakcinētie

Nu un kā jūs komentēsiet šo šodienas ziņu portālos izplatīto ziņu?

lineals  3 2 Un?¿? Man visi kovidi pie dirsas,,,, neticu pa 99 procentiem 2021-06-30 14:41

Ljekainiitis  3 1 Tiem, kuriem ar soobražalku grūti - par šo tēmu salikts pa plauktiņiem:

https://meduza.io/feature/2021/06/30/u-protivnikov-vaktsinatsii-poyavilos-dva-novyh-argumenta-protiv
-privivok-razbiraem-ih-so-vsey-tschatelnostyu
2021-06-30 19:53

Paula6  6 12 Vienkārši apbrīnojami, cik ilgi vēl cilvēki var "malt" vienu un to pašu jautājumu no rakstu kontekstiem izrautām rindkopām un tēlot tādus profesionālus speciālistus, kurus var tikai apbrīnot:DDD
Šobrīd KATRAM būtu labāk ļooooti nopietni padomāt par citu jautājumu - vai atkal bērniem būs jāmācās attālināti, pasliktinoties mācību kvalitātei un garīgajai veselībai? tas neuztrauc??? tas atkarīgs tikai no mums pašiem vai atkal valdība vai kāds cits būs vainīgs?
Pateikšu skarbi - negribi vakcinēties - nedari un tad slimo un karpies ārā no tās pats, bet nevajag te "vāvuļot" visādas baumas kā tirgus tantēm!
2021-07-01 13:07

rebeka  1 6 Neesi skarba Paula, ja nezini, kādi tik pārsteigumi vēl negaida. 2021-07-01 16:37

AivarsN  3 1 Izglītības kvalitāti jau tāpat diez vai vairāk var sačakarēt. Tāpēc jau pamazām organizējas alternatīvā izglītības sistēma, kur gan skolotāji, gan skolēni būs normāli, veseli cilvēki, nevis ģenētiski modificēti vīrusa ģenētiskās informācijas izplatītāji. 2021-07-01 18:42

dabasmiilis  2 2 Tikai mieru, lasiet oficiālos medijus, kaut vai šodienas ziņas un daudz ko sapratīsiet.

Neizdevušais Diktators Pavļuts jau maija sākumā grasījās lokdaunu ieviest mirklī, kad cipari gāja uz leju, kad dienā vidēji bija 500 gadījumu sazīmēti, pēkšņi šitais sāk muldēt kaut ko par lokdaunu, dienu, divas pēc tam sāka cipariņus zīmēt ap 1000 dienā, bet ilgi nedrīkstēja mērkaķoties, nācās vien laist cipariņus zemē, jo vēlēšanas nāca, tagad vēl bija jāiedod tautai viņas pēdējie svētki Līgo...
Ja būtu narcisa Pavļuta vara, tad vasaru jūs neredzētu nemaz - te būtu nagu maukšana un lokdauni cauru vasaru, bet laikam no skapja daļēji iznākušais filozofs Kariņš izlūdzās draugam, lai vēl nesteidzas, jo tak praids vēl jāaizvada... Gan jau būs pirmajās rindās ar savu amerikas karogu rokā!

---------Un pēc praida varēsiet sākt piefiksēt cipariņu iešanu augšā! Tad, draugi - viss būs slikti! Tā kā visa tā manipulēšana ar bērniem un skolām ,lai tikai nodurstās, ir kārtējais bubulis ar ko baidīt - pamata nekāda, jo visi tāpat atkal sēdēs ieslodzīti, jāpriecājas, ja ļaus uz veikalu aiziet.
[Šodien jau bija raksts, ka šogad vien jau par 900 miljoniem valstij audzis parāds, kur nu vēl gada beigas...]

No šodienas viņu sacerējumiem arī daudz informācijas iegūstams, kaut vai par obligāto lokdaunu, kas pavisam noteikti būšot, par to ,ka vakcinētie ilgāk varēs izmantot brīvību, bet viens āķis, neprognozēja cik ilgāk, tik pat labi dienu, nedēļu ilgāk, bet pēc tam fiksi uz to pašu lokdaunu, kur pārējos.
Tagad arī saprotu, kādēļ pēdējā laikā pieņem likumus par armijas mobilizēšanu.

Pēdējās mājsēdes un komandantstundas laikā pierādīja, ka par maz cilvēcisko resursu, ka netiek galā ar kontroli, nebrīnīšos, ka iesauks arī vakcinētos, lai tie tiek pie savas ņirgāšanās porcijas, kaut kā jau jāsarīda normālie ar bailīgajiem fanātiķiem.

Tie, kuri gaida nākamā gada vēlēšanas, lai mainītu patreiz valdošo 5% premjeru un viņa varzu pret citie
2021-07-02 00:48

dabasmiilis    1 Tie, kuri gaida nākamā gada vēlēšanas, lai mainītu patreiz valdošo 5% premjeru un viņa varzu pret citiem, es tik drošs nebūtu vai vēl dzīvojam demokrātiskā sistēmā ar cilvēktiesībām un balsstiesībām - vismaz medijos tāds priekšstats tiek radīts - kaut kāds diktators Kariņš tautas vārdā aizrādīs Ungārijai kā tai savus bērnus audzināt... nevar izslēgt, ka nākamgad visa vasara aizies lokdaunos, feikos testos un stāstos un varas pilnīgā diktatūrā!

CERU, KA MAN NAV TAISNĪBA!

Domāšanai:
https://mainampasauli.news/mk-veiktais-apversums-un-varas-sagrabsana/
https://lvportals.lv/skaidrojumi/329430-stiprina-valsts-funkcionesanas-nepartrauktibu-apdraudejuma-g
adijuma-2021

https://www.brivibasplatforma.lv/pasvaldibu-reforma-ka-ierocis-pret-tautu/
https://aivisvasilevskis.info/2021/06/13/cik-reseti-bijusi-planetas-vesture/
2021-07-02 00:49

kosrem      Vakcinācija neatbrīvo no vīrusa pārnēsāšanas! 2021-07-02 13:12

rebeka    2 Varas sajūta ir salda. Kad bija komandantstunda, es kājām gāju mājās no darba. Ceļš nebija garš, bet mani apturēja 2 reizes. Sievietes policistes bija visniknākās, lika man brist pāri sniegam pie viņu mašīnas un mācīja, kā pareizi ielikt stipro papīru kabatiņā. Es iebilst nevarēju, lai to netraktētu kā pretošanos varai.
Tā kā ir pilnīgi skaidrs, ka gaidīt varam visu ko.
2021-07-02 18:23

Vaukskis      Ar dievpalīgu pārvarēsim visas grūtības!
Dzīvo un ceri, lai dzīvē kam deri!
2021-07-03 08:57

rebeka      No Tavas mutes Dieva ausī :) 2021-07-03 09:09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu