Gripa vai kas lipīgāks? (atrodi atšķirības)

Gripa vai kas lipīgāks? (atrodi atšķirības)Vienu dienu rakos pa rakstu arhīviem, cenšoties atrast rakstus, lai precizētu, kurā datumā tad Pavļuts paziņoja, ka testu precizitāte ir 70% - gribēju pārlasīt tos rakstus. Tā arī neatradu, laikam paskrēju ātrumā garām - man kaut kā atmiņā sēž marta mēnesis, bet varbūt tas bija jau agrāk - rudenī. [varbūt kādam ir linki vai vismaz aptuvenais datums uz šiem notikumiem/rakstiem?]
Toties sanāca uzskriet un pārlasīt dažus interesantus rakstus.

Piemēram šo es ieteiktu visiem pārlasīt un sakopēt sev vai vismaz grāmatzīmēs iemest, lai var ik pa laikam atsvaidzināt atmiņu vai pameklēt atšķirības, kad garlaicība uzmācas :

https://www.tvnet.lv/7110616/covid-19-vai-gripa-atpazisti-slimibu-laikus

Bija arī viens raksts krievu valodā, kur tika norādītas vienīgās atšķirības, ka vienu finansē un reklamē, bet par otru neliekas ne zinis - tas tuvāk realitātei!

-Vai atradi atšķirības? Vai pamanīji, ka modernā gripa ne ar ko neatšķiras no vecās labās zināmās?
Es personīgi neatradu neko! Tagad vīlies, tā gribējās ieraudzīt tā lipīgā vīrusa patieso seju, bet nekā, laikam tikai monitoros viņš izplatās!

AivarsN    2 Pēc vakcinēto daudzuma tagad lieliski izceļas civilizētākās, jeb precīzāk nozombētākās tautas, kuras atrautas no dabiskā dzīvesveida un līdz ar to precīzi izpilda jebkuru komandu, kā dresēti suņi. Prieks, ka Latvijā šo labi dresēto nav pārāk daudz. Lielākā daļa cilvēku tomēr domā ar savu galvu, nevis akli izpilda nometnes uzraugu komandas. 2021-09-15 11:16

Vaukskis  2   AivarN, nesapriecājies par agru, saskaņā ar CSP datiem kopumā kaut vai vienu poti Latvijā pret Covid-19 saņēmuši jau 46,87 % iedzīvotāju. Paies vēl daži mēneši un paredzu, ka tādi būs jau vairākumā.Skaidri redzams, ka, mēnešiem ritot, jūs netiekat galā ar izaicinājumu, kas izskatās pārāk liels un brauc pāri kā asfalta rullis!
rebeka, pret koronavīrusu vakcinētie inficējas, bet nu ne jau tāpat- viņi daudz retāk tiek aizvesti uz slimnīcām, jo ir jau tāāādā stāvoklī! Mirt no tās jaunās sērgas potētie arī nemēdz tieši tāpat kā nepotētie, bet skaidrs, ka visi -vakcinētie un nevakcinētie- aizies aizsaulē; tas ir viegluma/smaguma un laika jautājums! Pētot un pētot, vai- teiksim tā- vilcinoties, var masveidīgāk un agrāk atstiept kājas.Diemžēl stulbumam tiešām nav robežu.. .
2021-09-15 12:05

rokons  1 1 No te un citur esošo antivakseru enerģijas varētu vismaz vienu Ķeguma turbīnu aizstāt :D

Lai nav vīrusa, lai nav vakcīnas, lai ir grafena oksīda ievadīšana organismā - nu un ? Tiem, kas miruši, nepajautāsi. Tiem, kas saslimuši, un izjutuši šo neesošā vīrusa iedarbi, tak skaidrs, ka ticēt nevar, jo visi no ļaunajiem farmāciju firmu īpašniekiem uzpirkti! Kas traucē dzīvot tālāk? Tikai nepiesārņojiet ar vīrusiem sabiedriskas vietas un muldiet tālāk!
2021-09-15 20:11

Vaukskis  1 1 dabasmiili, nē, bet es strādāju informatīvajā dienestā, tādēļ zinu, ko rakstu! :) 2021-09-15 22:48

rebeka    2 Vispār runa varētu būt par ierobežojumiem, rokon. Nevakcinētie tiek apspiesti un ierobežoti. Būs "ieeja tikai baltajiem"- vai nesaskati līdzību? Drīz lielveikalos ieies tiaki "baltie". Es gan šobrīd apskrienu tos un nopērku, ko bez mērīšanas internetā pagrūti nopirkt.
Un tālāk, kas cietīs? Arī Vaukšķis, rokons un co cietīs, visa ekonomika ies uz leju.
Es vēlreiz varu atkārtot, ka man šī sērga ir jau bijuši, man pašai nezinot, jo asinīs ir antivielas. Ja slimošana ir tik nemanāma, tad kas tā ir par pandēmiju?
2021-09-16 00:20

DanaL    1 Labāk lai tas viens nevakcinētais aizrijas ar testu, nevis kātajā Rīgas skolā, kur vienas nevakcinētas skolotājas dēļ 25 klases aiziet karantīna, un daļa no skolniekiem saslimst. Teiksi, tas ir godīgi, taisnīgi un cilvēcīgi?
Arī tiesībsargs atzina, ka viena indivīda tiesības nedrīkst prevalēt pār visas sabiedrības tiesībām.

Negribi vakcinēties,- marš uz mežu un kokā augšā! Nevis lien cilvēku pūlī un šķaudi un klepo visiem virsū.
2021-09-16 08:05

AivarsN  1   Kad agrāk pus klases neieradās skolā dēļ rudens saaukstēšanās, nevienu tas neuztrauca, jo jau pēc nedēļas visi atkal bija veseli. Tagad vienam kautko uzrāda apšaubāms tests un visi tiek sadzīti karantīnā. Jā, vakcinētajiem ir nopietns pamats baidīties no inficēšanās, jo kā liecina nopludinātā slepenā informācija, ar jaunajiem paveidiem slimo tikai vakcinētie un arī mirst. Nevakcinētie savu ķermeni nav modificējuši un piesārņojuši, tāpēc ne ar ko vairāk kā parastu saaukstēšanos, saslimt nevar. Tikai tie, kuri galīgi nerūpējas par savu veselību, rij visu kas pagadās, riskē nonākt slimnīcā, kā jau tas bijis vienmēr. Nekā jauna un neparasta. 2021-09-16 13:00

DanaL    1 " ...nopludinātā slepenā informācija..." :DDD
Pat zirgam jāsmejas.

Es neatceros nevienu gadījumu, kad pusklase būtu slimojusi ar gripu. 1-2 cilvēki, pārējiem ar imunitāti viss OK, atšķirībā no tagadējās situācijās, kas slimo tiešām daudzi. Pie tam vienas ķertas učenes dēļ.

Tāpēc salīdzinājums ir galīgi garām.
2021-09-16 13:08

rebeka  2 1 DanaL, žēl, ka es neesmu tā medmāsa, kas tev dūra šprici...es tev tā iedurtu... :D
Nu mums darbā ar rudens vīrusiem slimoja visi. Ja ir vienam, dabū arī parējie. Cits paņēma slimības lapu, cits izstaigāja un viss. Tieši tāpat, ka tagad. Cits noliekās smagāk, un cits pat nepamana, ka bijis slims ar kovidu.
Gimenēs ar bērniem ar vīrusiem, kas atnesti no bērnudārza, arī parasti izslimoja visa ģimene.
2021-09-16 14:33

AivarsN      Dana varbūt jaunāka par mani. Kā vēl tagad atceros, vienu ziemu, kad īpaši plosījās saaukstēšanās slimības, mēs klasē ieradāmies 4 vai 5 skolēni no 30. Un kas bija ļoti interesanti, tieši tie, kuri mērojuši vairākus kilometrus ar slēpēm, vai briduši pa aizputinātajiem laukiem, gandrīz nekad nesaslima. Taču pirmie vienmēr nokrita tie, kuri dzīvoja blakus skolai. Tā kā šodien gandrīz visus aizved no mājas durvīm, līdz skolai, vēl tā šausmīgā mākslīgā pārtika, tad būtu tikai loģiski, ka slimo vairāk. Nezinu kā pilsētas skolās, taču mūsu lauku skolā, pagaidām labi ja kādam ar viltus testiem izdodas kovidu piešūt. Sezonālajām saslimšanām katru gadu ir ļoti precīzi izteikts cikliskums, kuru veido 4 viļņi. Pirmais no tiem sāksies septembra beigās un turpināsies visu oktobri. Novembrī neliels pārtraukums un tad divi viļņi ar tikko pamanāmu kritumu, no decembra līdz februārim. Ceturtais vilnis martā. Ļoti loģiska šķiet profesora Gundarova versija par saules ciklu ietekmi uz organismu pastiprinātu attīrīšanos. Saules aktivitātes šogad jūnijā, arī sakrita ar nelielu saslimšanas uzliesmojumu. Vai tiešām vīrusi godīgi sēž organismā visu gadu un gaida komandu no saules, lai pēkšņi aktivizētos? Taču ja tāpat kā visa daba reaģē uz saules un mēness cikliem, arī cilvēkiem šie pastiprinātie attīrīšanās procesi pakārtoti tam, izdalot ekzosomas, kuras mēdz dēvēt par vīrusiem, tad viss nostājas savās vietās. Vīrusu teorija tiek pilnībā apgāzta, bet farma ar savām vakcīnām un tabletēm var iet uz poda. Tāpēc jau tā steidzās ar nopotēšanu, kamēr tam sviestam kāds vēl tic. 2021-09-16 17:06

rokons    1 Ref 14:33 būtu jau labi, ja tā būtu. Bet nav. Jau patreiz tie 600+ saslimušie nav joks, jo tur neguļ pacienti ar nelielu klepu vai temperatūru. Sen zināmais oksihemometrs rāda skābekļa daudzumu asinīs. Un tur ir maz iespēju šo līmeni palielināt. Tiek jau pasaulē arī veikti pētījumi par plaušu struktūras stāvokli pēc izslimošanas. Rezultātus jau tikai laiks rādīs.
Katrs lai pats par savu likteni lemj, tik reizēm lēmumi mēdz būt kļūdaini
2021-09-16 17:40

Vaukskis      AivarN, agrāk bija cita slimība, tagad ir izplatījusies jauna infekcijas slimība Covid-19, tādēļ vairs nav tā, kā bija agrāk!
Sviests ir tā jums it kā nopludinātā pieejamā it kā slepenā informācija par to, it kā ar jaunajiem koronavīrusa paveidiem slimo un mirst tikai vakcinētie, nevis ka tā ir galvenokārt nevakcinēto ķeza.
2021-09-17 10:04

ube    2 Ārsti cīnās par nevakcinēto dzīvībām....skumji 2021-09-17 11:59

AivarsN  2   Atliek tikai nedaudz iepazīties ar mirstības statistiku, lai par izdomāto vīrusu viss būtu skaidrs. Izraēlā, kur gandrīz visi vakcinēti, mirstība šogad līdz augustam palielinājusies gandrīz 4 reizes, salīdzinot ar pagājušo gadu šajā periodā. Latvijā vakcinēto uz pusi mazāk un arī mirstība palielinājusies tikai aptuveni divas reizes. Vakcīnas sagrauj organismu, tāpēc cilvēki mirst no visdažādākajām slimībām, kuras pirms tam bija nemanāmas. Tāpēc arī tik grūti pierādīt nāvju saistību ar vakcīnām. Slepkavas visu rūpīgi izplānojuši. Daudzās valstīs jau ārsti sen ceļ trauksmi, ka viņiem tagad jācīnās pārsvarā tikai par vakcinēto dzīvībām. Nevakcinēto slimošana paliek normas robežās, kā tas bijis vienmēr. Vienīgi pastiprinātā indēšana, baiļu iedzīšana caur TV ekrāniem, smacēšana maskās, ierobežojumi, darba zaudēšana utt., gluži loģiski, ka var nedaudz palielināt saslimstības rādītājus. Un visgrūtāk klājās tieši pilsētniekiem, kur arī vairāk slimo. Mums te laukos, kur kovida histērija tik pat kā neskar, nav dzirdēts, ka kāds no tā būtu nomiris, vai vismaz smagāk saslimis. Ja televizoru neskatās, tad pat prātā neienāktu par tāda vīrusa eksistenci. Tiesa gan, par nopietnām blaknēm tūlīt pēc vakcinēšanās un pat nāves gadījumiem, ir zināms jau pietiekami daudz, lai nekādā gadījumā neļautu indēt sevi, kur nu vēl bērnus. 2021-09-17 12:10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu