FFP2 respiratoru lietošana

Auduma masku vietā tagad būšot šie.
Interesanti, kā nevakcinētie bezdarbnieki tās varēs iegādāties? Varbūt jāizvelk kāda no misenes un lieta darīta? :D

AivarsN  3 1 Nopietna aizsardzība būtu vienīgi ar bioloģiskās aizsardzības skafandru, kā Holivudas epidēmiju filmās. Maskas un respiratori ir tikai lai pieradinātu vergus pie pakļāvības. Jau pašā afēras sākumā, ASV darba aizsardzības speciālisti izskaidroja masku bezjēdzīgumu, bet pa visu šo laiku jau neskaitāmi zinātnieki ir skaidrojuši, kādu kaitējumu veselībai nodara ilgstoša masku valkāšana. Jau kurais jaunais vīrusa paveids esot atklāts, ar nez cik mutācijām, šoreiz Francijā. Tikai nevienam tā arī nav izdevies ne redzēt, ne izdalīt kaut vienu no visām tām versijām. Jau vairāki ievērojami zinātnieki pašu virusoloģija nosaukuši par pseidozinātni, jo nekādu nopietnu pierādījumu vīrusu teorijai taču nav. Saslimšanām daudz loģiskāki un ticamāki ir pavisam citi iemesli. Tikai organizatorus aiz restēm un visi vīrusi pazudīs kā nebijuši. 2022-01-05 22:47

incis1  1 3 Valdībai vajag atkal kārtējo reizi ´´uzvārīties´´,tāpat kā ar audums maskām.Plaši atvērsim makus un gādāsim. Tā ir ekstrā cūcība pret cilvēkiem. Lai izdala par velti,ja jau viniem tā vajag. 2022-01-05 22:49

Epifanija  3 2 Uzzīmējiet taču vienreiz uz tām maskām kāšu krustu, lai ir jautrāk!😁 2022-01-05 23:04

Vaukskis  4 1 Veselība taču esot dārgākais, tad ir loģiski, ka jātver plašāk maks un ir, kas uz tā rēķina "uzvārās", jo bez veselības daudzi citi pirkumi kļūst nevajadzīgi, zaudē savu nozīmi.

Ja QR kods ir velna zīme un kā jau viskautkas, kas AivaraN rakstīts, saistīts ar Izraēlas pamatiedzīvotājiem, tad kāpēc tos izdomāja japānis- "Mossad" uzdevumā, vai?!
2022-01-06 05:02

AivarsN  2 2 Vaukšķi. Vajadzētu gan tā kā zināt, ka žīdi nav tauta, bet gan sens reliģiskais sātanisma kults. Viņi ir gan melni, gan dzelteni, gan zilacaini blondīni, lai neuzkrītoši iefiltrētos jebkurā valstī, reģionā. Viņiem ir stingra kastu sistēma. Daudzi varbūt nezina, ka arī tā dēvētā karaliskā dzimta, Romanovi, Vindzori un citi karaļnami, daži prezidenti, ir tikai ebreji. Visi tie miljardieri, kuri uzlikuši uz skaitītāja valstis, arī no tā paša klubiņa. Viņi kontrolē arī visu ideoloģijas mašinēriju, izglītības sistēmu, zinātni. Visi pasaulē zināmie lielie kari, revolūcijas, epidēmijas un medicīnas noziegumi, ir tā paša grupējuma roku darbs. Vārdu sakot, visas lielākās cūcības, ir paveikuši ebreji. Parastie ebreji, viņu elitei skaitās parastā lielgabalu gaļa, jeb resurss, tāpat kā visas pasaules goji, jeb citas tautas.
Neviens masu pasākums pasaulē vairs nenotiek bez šo sātanistu zīmju un simbolu demonstrēšanas. Vai tā Eirovīzija, Olimpisko spēļu, tuneļa atklāšana, Zilā uguntiņa, vai politiķu samits. Medicīna ir viņu radītā nāves mašīna, kura piedevām nes milzu peļņu un vēl vairāk nostiprina žīdu varu pasaulē. Tāpēc valstu valdības viņiem ēd no rokas un kā paklausīgi šuneļi, gatavi izpildīt jebkuru komandu.
2022-01-06 11:41

Geisha    3 Šauras apakšbikses arī ļoti labi palīdz pie caurejas. Tieši tāpat kā žogs no odiem.
Ķēmošanās vien tik ir, bet tās maskas palīdz nenoķert sodu. Tas arī viss.
2022-01-07 22:57

dabasmiilis  1 3 Ieteiktu masku nēsātājiem pārbaudīt skābekļa daudzumu asinīs!

Jums piegriež skābekli,
bez pienācīga skābekļa daudzuma, ķermenis ātri nogurst, prāts atslēdzas... un tādi ir vislabākie kandidāti dresūrai, kuriem nav spēka domāt un cīnīties pretī !!!

Tieši tāds ir iemesls uzpurņu maukšanai, jo mazāk gaisa laiž cauri, jo cilvēks mazāk pretosies visādām nejēdzībām.

Visam apakšā atkal ir vecā labā psiholoģija!
2022-01-08 05:25

Ljekainiitis  1 1 O - tūdaliņiem ir pasludināta vienošanās ! :)

https://brivvalsts.com/

Klaunu ka biezs ... :)
2022-01-08 13:48

Vaukskis      Ne tikai, bet arī! Šķiet, ka lielākoties te ar plēšanos vakcinēto un nevakcinēto starpā vietā ir paruna: paši pūta, paši dega! Tas tāpēc, ka nevakcinētie "uz savu roku" izdomā, ka nu viņiem ir jāpretojas, ka tas ir teju svēts pienākums itin kā, ja viņi rīkotos pretēji, būtu atdevuši balsis vēlēšanās par partijām, kas pie varas. Līdz ar to vakcinācijas jautājums, saistot to ar varas eliti un lēmumiem "no augšas", ticis politizēts. 2022-01-13 16:04

AivarsN      https://t.me/AldisRamma/1485 2022-01-14 20:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu