Neoperējams prostatas vēzis

Tēvam atklāja prostatas vēzi, vairs nav operējams, ir metastāzes. Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi? Paldies

Felde  3 3 08"44 Nav tiesa! Lai tev izdodas! Taču,metastāzes-attiecīgajā vietā pārņem limfmezglus...mīkstos audus,vederplēvi...utt... Un katrs gadijums ir citadaks,bet,ja autore saka-neoperējams...tas to arī nozīmē!!!! Un nevajag te fantazēt!

AivarsN  2 6 Neārstējamu slimību nav. Dabā ir atrodams pilnīgi viss, kas cilvēku veselībai nepieciešams. Mēs taču esam dabas sastāvdaļa. Arī domāšanas un uztveres maiņai, ir ļoti liela nozīme. Modernā medicīna ir kļuvusi par dārgu šarlatānu kantori, kur ar nopietnām veselības problēmām labāk nerādīties.
Pirmkārt, pārtraukt barot vēža šūnas. Baltie milti, cukurs, piena produkti, gaļa no ēdienkartes jāizslēdz. Cukura vietā nedaudz medu, bet ja nevar bez gaļas, tad treknu zivi. Visdažādākos veidos amarants. Vismaz Rimi tas ir nopērkams. Ir daudz veselīgu produktu, kuri šādos gadījumos ieteicami. Tikai jāmeklē.
Otrais ir atskābināšana un šūnu apgāde ar atomāro skābekli. Par to vislabāk profesors Неумывакин. Youtubē var sameklēt.
Neatceros vairs uzvārdu, bet kāda zinātniece skaidroja par biezpiena un lineļļas iedarbību tieši uz tādu iekapsulējušos vēzi. Šķīdina tā aizsargapvalku un iznīcina.
Nu un protams, pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju, cik nu šādā situācijā iespējams. Tur gan vairāk jāstrādā pašam ar sevi. Ja cilvēks ilgstoši kaut ko ienīst, kaut vai to pašu valdību, tas var izraisīt vēzi. Uz tiem garīgi atpalikušajiem tirliņiem valdības mājā, nav jēgas dusmoties. Uztvert tos var kā labi atalgotus klaunus, par kuru stulbajām izdarībām un izteikumiem, sevišķi pirms vēlēšanām, var tikai veselīgi pasmieties, bet neņemt nopietni.
Nu tas tā īsumā, kas prātā bija aizķēries. Veiksmi!

Felde  4 3 Aivar,tas viss jādara,kamēr cilvēks vesels,un,ja diagnosticē agrīnā stadijā. Ir mirklis,kad vari kaut sūdu ēst...bet izdziesti ... Un nevajag gudri runāt,kamēr tavās rokās kāds nav aizgājis.... Te piemin čagu,zālītes,ķīmiju,starus ..diētu-šūnu apturēšanai ... Ja ir pateikts,ka neoperējams....4sradija... Metastāzes . Un organisms ir vecs...pat,ja jauns ...šī stadija ir agresīva un pēdējā. .. vēl pieminēja naudu un iespējas....varētu padomāt,ka tas palīdz,ja situācija ir finiša taisnē..... Daudz slavenības ir tam gājušas cauri...... Tapēc apstājieties,un padomājiet-ko runājiet. Autorei,milzīgu izturību... Jo jāizturās ir kā līdz šim.... Auklēšanās ir lieka,tā sagrauj ātrāk...un tad jau-pašai spēku,būs plāksteri,morfijs un tās brīnumtabletītes...zem mēles....kuras arī atvieglo aiziešanu .. Ir reizes,kurās esam bezspēcīgi! Vienkārši jābūt blakus....

AivarsN  5 3 Kad pirms vairāk kā desmit gadiem ar šo kaiti aizgāja man diezgan tuvs cilvēks, es sāku interesēties, kāpēc tā notiek? Kāpēc arvien vairāk attīstoties medicīnai, cilvēki vairāk slimo un mirst. Laikā, kad globālisti izmanto katru iespēju, lai samazinātu cilvēku populāciju, naivi būtu cerēt, ka medicīna nodarbojas ar slimību izārstēšanu. Tiklīdz kāds talantīgs ārsts cenšas ieviest sekmīgu ārstēšanas metodi, tā ar viņa karjeru ir cauri. Neatlaidīgākos vispār novāc. Tāpēc ar nopietnu slimību ārstēšanu, vai nu cilvēkiem jānodarbojas pašiem, meklējot informāciju visās iespējamās vietās, vai jāatrod labs speciālists. Taču tas nebūt nav tik vienkārši, jo uz citu nelaimi pelnīt gribētāju, ir saviesies ka biezs.
Cerību nekad nedrīkst zaudēt. Ir pietiekami daudz gadījumu, kad vēzis ticis uzveikts trešajā un pat ceturtajā stadijā. Un bieži vien tas notiek tieši atsakoties no medicīnas pakalpojumiem. Jāstrādā ir kompleksi. Pirmkārt paša ticība. Bez tās nekādas dziedniecības metodes nepalīdzēs. Īsts dziednieks spēj ieprogrammēt cilvēku uz izveseļošanos. Bet nedomāju ka tādu talantu ir daudz. Arī stingra diēta ir ļoti svarīga. Krievijā ir dziednīca, kurā ārstē vienīgi ar katrai slimībai piemērotu dabīgu pārtiku. Šīs zināšanas iegūtas no vairākām Sibīrijas slēgtajām kopienām. Pilnīgi veseli kļūst pat tā dēvētie neārstējamie.

EleonoraRuzvelta  1 2 nekādi dziednieki nepalīdz... viņi tikai galina, jo slimība tiek ielaista !

AivarsN  2   Reizēm dziednieki tiešām vairs nevar palīdzēt, jo medicīna ar visiem saviem nežēlīgajiem eksperimentiem, padarījusi cilvēku par gaļas gabalu, kurā dzīvība vairs nespēj noturēties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu