Zāles internetā

Kā bez receptes nopirkt internetā antibiotikas ?

DanaL    1 Vai esi droša, ka pārzini tās pašas pneimonijas ārstēšanai vai streptokoka iznīcināšanai nepieciešamo antibiotiku grupu un devu? Tad tev vajag sagatavot krājumus arī iespējamā infarkta un cukura diabēta uzbrukumam.
Un iekārto savā miteklī, kā minimums, rentgena un ultrasonogrāfijas iekārtas. Katram gadījumam.
Verificētu asinsspiediena aparātu arī ļoti ieteicams glabāt kkur zem spilvena... Un vēl, un vēl.
Ja nu reiz tik grūti aprunāties ar dakteri vismaz attālināti un saņemt profesionālu palīdzību.
2023-01-13 21:14

Rudaabestija      Pirms lietot da jebkādas antibiotikas ir divreiz jāpadomā, jo , nepareizi lietotas veicina pieradumu, līdz ar to kļūst neefektīvas, otrkārt pazemina imunitāti un organisma pretošanās spēju! Nevajag uz odu šaut ar zilonim domāto! Ja stāvoklis ir nopietns , tad no sākuma pārbauda organisma rezistenci uz konkrēto vielu, lai lieki nenovājinātu organismu un sasniegtu vajadzīgo effektu! 2023-01-13 21:48

Rudaabestija    3 Uzdod jautājumu, bet pati tik advencēta,ka rodas domas,kāpēc tik glups jautājums!:D 2023-01-14 00:04

ruk    1 Hey, hey.... Ineta... Tagad kļuva interesanti, kas tad īsti esi - veca studente, nesanākusi daktere, vai medmāsiņa, kas mēdz kāpt pāri savai galvai (vispār jau cienu medmāsiņas).

Ja reiz Tu būtu tik profesionāla un zinoša - nekādas problēmas nebūtu aiziet pie kāda no kolēģiem, tiktu pie receptes. Savā mūžā man bijusi nepieciešamība pēc Antibiotikām vien vienu vienīgu reizi, ja neskaita perioperatīvi to pašu amo..... ar c.... (gan jau sapratīsi pati).
Nu nav jēgas visiem turēt antibiotiķus mājās. Tāpat kā stiprākus pretsāpjniekus - kad leģitīmi savajadzēsies, tad termiņš būs garām.
Šitā jau ir - kāds saceļ paniku, visi saskrien uz aptieku, izpērk (jo redz nebūs), un uz kādu laiku tiešām nebūs - nepagūs piegādāt. Cietīs tie, kam tiešām viņas vajadzīgas.

Nē, nu, protams, tāds farss jau būtu patīkams austrumu kaimiņiem (RUS) ,kur atkal varēs stāstīt - redz kā, bez mums latvieši mirst no elementārām slimībām, jo tie atpalikušie antibiotikas paši uzražot nevar
2023-01-14 15:05

ruk    1 Tad par ko šausmas, kas šeit jārisina ?
Recepti vari dabūt, tātad nav pa aplinkus ceļiem jāmeklē. (runājot par atrašanos LV) - aptiekā vai internetaptiekā būs vieglāk atrast kā kreisajos ceļos. Viennozīmīgi drošāk.

Pēc maniem novērojumiem - izskatās, ka esi vien trollītis, kas grib mākslīgi izraisīt paniku, cik viss slikti, ka mums antibiotiku bez krievijas nav.
Viss ir un pietiek. Saražot arī var - rūpnīcas ir. To, ka pašlaik sūta uz ārzemēm - ļoti labi, tanī gaļā kas mētājas kara laukā sazin kas var saveidoties, nemaz nerunājot par ievainotajiem bērniem , civiliedzīvotājiem, kam palīdzēt vajag. Slimnīcas rašisti bombardē - medikamenti (arī mediķi) iet bojā.

un nu ko par tām rezervēm - kāda jēga turēt tūkstošiem tonnu antibiotiku noliktavās ? Pēc tam dosi pacientam tādas - ar notecējušu termiņu, nezin kā uzglabātas ... ?

P.S. par "kā te jau minēja" - tu atsaucies uz sevīm - troļļa pazīme ....
2023-01-14 19:42

Bruklenkuka      Dievs pasarg no antibiotikām.Vīrusi tām šķauda virsū. 2023-02-02 16:40

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu