Vai asinsspiedienu mazinošās zāles kādam ārsts ir ieteicis dzert uz nakti?

Man asinsspiediens paaugstināts ir tikai(!) no rītiem, tad stabilizējas un vakarā pat mēdz būt pazemināts. Ģimenes ārste uzstāj, ka tieši no rīta jādzer pirms ēšanas 1/4 daļa tabl, kas to mazina (tipa stabilizēšot)... tikai nekas tāds nenotiek :( Bet viens profesors izteica domu... - lai dzeru uz nakti. Vai kādam no Jums arī asinsspiediena mazinošās zāles ir izrakstītas dzert UZ NAKTI??? Vēlos saprast vai tas tiešām būtu tā...ok dzert VAKARĀ.. Jo nu VISI man zināmie dzer no rīta.
Holesterīna līmenis man ir normā, lūgums nestāstīt par tautas līdzekļiem u.c. gudrības, tās protams arī pati zinu.

Drole      Ja veelas sagraut savu kardiovaskulaaro sisteemu un sasniegt +400% ´mortality rate´, vajag izsleegt no uztura saali.

https://youtu.be/8wkxp-l2c68?t=3413

Ineta  1 2 Ēdamais sāls =NaCl. Hiponatriēmija (Na asinīs zem 135–145 mEq/L) uzrāda tādus simptomus kā reiboņi, krampji, slikta dūša, koma, nāve
Bez šiem joniem rati nebrauc. Bet ohujā jau protams, kurš pirmais uzvelk halātu, tas dakters

ruk  2   Ineta - vārāmais sāls ;)
bet , galvenais ir Na jons tavā apgalvojumā. Un tici man, neuzņemt nedz Na+ nedz Cl- jonus vienkārši nav iespējams.
Vienkārši ar ūdenī , maizē, zivīs , rīsos, da jebkamī citā jau dabiski ir "sāls"- pilnīgi mierīgi atliek ar atliektiem galiem.
Korektais skaitās - neuzņemt vairāk kā 5g ar sāli diennaktī.
paskaties ēdiena iepakojumiem uz etiķetēm , un paskaiti cik tad uzņemsi summāri.

Un drole ir vnk. super - informācijas avots viņai ir youtube . Tad jau arī vakcīnas noteikti izraisa autismu utml.
P.s. noskatijos to video - loti nekonrētas atbildes , nedz "aktivētās" sistēmas , nedz pētiju,i nosaukti ("bija viens pētijums"). Izmantotās abriviatūras nemāk izskaidrot.
Par tiem 5g sāli diennaktī ir ekspertu panelis nolēmis, balstoties uz daudziem pētijumiem. Ceru, ka zinat avotu un kur šos datus atrast.

ruk  2 1 p.s. uzsveru - ārsts neesmu un notiekti ir jāiet pie ārsta nevis no interneta jāārstējas. Bet, ja ārsts saka, ka jāmaina dzīves stils , tas neskaitās "nav ideja", tas tā tik tiešām arī ir. mēs esam ļoti lielā mērā paši par savu veselību atbildīgi, un paši pie tās likstām vainīgi.

Ineta  2   es jau saku -KAĶIS-

Aivariga      Ārsti nestāsta, bet no rītiem asinspiediens mēdz būt augšā no stresa_ jāceļas, darbs, modinātājs vai steidzami darbi, tie uzkurina veģetatīvo nervu sistēmu kas darbojas pati par sevi. Man māsiņa ieteica nervostrongu vai ko līdzīgu. Ir ok, spiediens normalizējās, bet sekoju_ mēru lai saprastu organismu. Pirms tam mēģināju dakteres izrakstītās zāles mēnesi, mēģināju nokāpt, rezultātā spiediens bija vēl augstāks. Paldies māsiņai par padomu.

Chris1986    2 Nekur attīstītās valstīs neizraksta nevienu asinspiediena zāli pirms cilvēks nav izgājis 24 stundu asinspiediena Holtera monitorēšanu. Tas, ka kādam ir ārsta kabinetā spiediens ir 170 ir tikai normāli un tas nav rādītājs izrakstīt spiediena nositošas zāles

JurisK  1 6 Cik tas ir patīkami - soļot līdzi laikam! oho tautas vidējais vecums ap 60+, un sarunas tik atbilstošas! Drīz apspriedīsim, kurā veco ļauzu pansionāta mīkstāka gultiņa:D Par asinsspiedienu taisnība - manas ģimenes ārstes kabinetā 3 daiļavas - spiediens mazaks par 160 nu nekādi nesanāk!

saule99      Sveika! Medikamentu lietosanu derētu uzticēt profesionālu lēmumam. TA pazeminošie medikamenti mēdz būt dažādi ar dažādu iedarbību...es uzticos kardiologa ordinācijai un arī luetoju medikamentu vakarā...pārsvarā viņu uzraksta no rīta. Tā kā, ja pašu kaut kas neapmierina...pamainiet speciālistus, kamēr atradīsiet sev piemerotu. Lai veicas!

martinsjaukais      Saule99 xl pamainiet speciālistus, cik vienkārši vai ne? kāds var ieteikt labu speciālistu Stradiņos? Un vēl, par komentāriem... asinsvadi baudīti, holestarīns uz robežas, var teikt nav., Holteris likts, nedzerstos, nepīpoju, sāli atsevišķi nelietoju, ko vēl lai uzraksta? un paaugstināts tik apakšējais spiediens!!! aizdomas uz nierēm un vairogdziedzeru, arī tas apskatīts.

Paula6    2 Lai gan autore lūdza nerakstīt par vispārzināmiem veselības uzlabošanas līdzekļiem, tomēr...
Vai autore dienas otrā pusē un vakarā ir mierīga un nav sanervozējusies par dienas notikumiem? Vai ir pārbaudīts nedēļas laikā vakara (katru dienu) asinsspiediens, jo, asinsspiedienu ietekmē arī mūsu zemapziņā notiekošais. Bet ja vakarā ir iespējams mierīgā gaitā, ne paātrinātā, bet ar baudu nostaigāt 2-3 km ar labām, patīkamām domām un tad, gulēt ejot, izdzert to 1/4 daļu tabletes kopā ar tautas līdzekli(piem. baldriāna 30 mg tableti) un doties gulēt. Cik zinu, ļoti nelabvēlīgi ietekmē vakara TV vai filmas skatīšanās. Kopumā ņemot, jāpārdomā un ir jāmaina savi vakara paradumi, ja tas ir iespējams, jo zāles ir tikai palīglīdzeklis savas veselības uzlabošanai.

kosrem      Man jau tā ir pazemināts spiediens, tad kāda mārutka pēc man izraksta vēl pazeminošākas. 78/56-38 un mirstu nost. Tūskas nav un nekad nav bijis un nebūs,- izraksta pret tūsku. man liekas ka ārstiem vienalga, ka tik izrakstīt.
Esmu sirds slimnieks un vismaz vairāk par pusi nelietoju izrakstītās zāles. Jūtos normāli, ja neteiktu ka labi. Lietoju tikai tās zālae, kas nepieciešamas normālai sirds darbībai.
Aprīlī būs jāiet pie kardiologa, tad likšu apēst visas izrakstītās zāles.

saule99      martinsjaukais, nemaz nav vienkārši. Teksts ir par to, ja kaut kas nerīmējas, obligāti vairāku speciālistu konsultācija...ģimenes ārstam ir māsiņa, ārsta palīgs...kuri ir speciālisti savā nozarē un var pakonsultēt, ja ārstam neuzticies.

martinsjaukais    1 Atbilde supersaulei 99 , ne visiem ir paveicies ar ģimenes dakteri.

martinsjaukais      Tēma slēgta! Šodien sāku lietot Nebilet Plus un vēl esot sievietes trūkums organismā.. jāmeklē tā seksīgā.

Sigla      Asinsspiedienu samazinošie medikamenti ir dažādi. Ja cilvēkam strauji paaugstinās asinsspiediens, piemēram, stresa dēļ, teorētiski var kādu 1/2 tableti palikt zem mēles. Nākošais variants ir 12 stundu medikamenti, kurus jālieto no rīta, pilnīgi noteikti pēc ārsta rekomendācijām par devām, kuras, var gadīties, ir jāmaina pēc pašsajūtas un ārsta uzraudzībā. Vēl ir "garie" medikamenti, kuri jāsāk lietot pakāpeniski, pamazām palielinot devu ārsta uzraudzībā, jo tiem ir tieksme uzkrāties organismā un savu pilno iedarbību parādīt pēc 3 dienām, nedēļas. Kad ārsts konstatēs, ka optimālā normālas sajūtas deva ir atrasta, tad arī iespējams, ka uz pāris dienām mazliet to devu samazinās, jo labāk ir lietot mazāko normālo sajūtu nodrošinošo devu. Vēl, protams, ir jākontrolē sāls patēriņš. Ne jau robusti šķipsniņa uz tomātmaizes, bet slēptie sāļi, piemēram desas, gaļas konservi, sāļie sieri. Jāsabalansē ūdens patēriņš un kustību aktivitāte, jo mēs jau svīstam, vai, ne? Tāpēc visas šīs lietas sabalansēt palīdzēs ĀRSTS. Cik medikamenta deva, cik ūdens, cik sāls. Tāpēc viņiem ir augstākā izglītība un pieredze fizioloģijā. Zobus arī paši sev nelabojam, vai ne?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu