Alkoholisms un letalitāte

Jautājuma būtība: cik alkoholisms ir bīstams dzīvībai? Kurā alkoholisma fāzē un kurā situācijā alkoholiķis tik tiešām var nomirt? Varbūt kādam ir pieredze, novērojumi, zināšanas. Kapēc jautāju - manam radiniekam draudzene iestāstījusi ka viņai katru vakaru jāsaņem dienišķā deva - pudele alus vai kokteilis "skrūvīte". Bez tā varot nomirt. Un tā nu viņš katru vakaru mēro ceļu uz veikalu. Bet varbūt tā ir tikai manipulācija? Kurš to var pateikt?

Bazhix  1 3 Nav dzirdēts, ka alkohola nedabūšana vakarā varētu būt letāla. Bet ir dzirdēts, ka letāli var beigties nespēja salāpīties no rīta :)
Man gan vairāk šķiet, ka puisi mēģina dabūt izkustēties vai vnk uz brīdi prom no mājas :)
2023-03-06 09:17

Floriana  1 4 Franči un itāļi vismaz pudeli dienā izdzer, un pieskaitāmi pie ilgdzīvotājiem Eiropā, tāpat valstīs, kur dzer labu vīnu, alkoholisms nepastāv. Starp citu, kvalitatīvu vīnu var izdzert 3 pudeles un nebūt alkoholiķim.
Bet ka alkoholiķi manipulē, tas ir skaidrs vienozīmīgi!
2023-03-06 15:14

FritaA  2   Ko tik cilvēki neizdomās,lai attaisnotu savu atkarību. 2023-03-06 16:27

kosrem  1 1 Ir problēmas ar alkoholu un narkotikām? Mēs varam palīdzēt, ja vien paši to vēlaties. Bezalkohola biedrība Ziemeļblāzma,- katru pirmdienu no 18.00 – 20.00 Ziemeļblāzmas pilī 5 stāvs, 409 telpa. Tel. 26525409 – Harijs
Tā ir varen plaša tēma. Ja kāds vēlas par to parunāt un tikt vaļā no šī pūķa, gaidu. Kas gan labāk pastāstīs par šo nelaimi, ja ne tas, kas tam izgājis cauri.
2023-03-06 18:46

av2    3 Visi ,man zinaamie ,dzeeraaji ir jau zem zemes. Sstrunts par to passu dzeeraaju, vinna izveele. Traki ir liidzcilveekiem....tas murgs, kameer beidzaas zaarkaa. :( 2023-03-07 00:38

saule99    3 Lai pamēģina vienu vakaru nenodrošināt ar devu...un paskatās, kas notiek. Ja dāma paliek nikna...dusmoties...uz jūtām spēlēt...problēma jau ir sākusies. Viss iesākas ar pieradumu un patīku pie sajūtas, ko dara alkahols...kokteiļa garša patīk..kamēr nejūti, ka esi pieradis un neiedzeršana kaitina...roku trīcēšana, sarkana uzblīdusi seja, TA augsts, nervozitāte. Sievietei tiešām ātri var redzēt, jo nav sievietes ķermenis paredzēts dzeršanai....reāli sieviete izmainās gan fiziski...seja...gan intereses noplacinās, gan emocionāli..pazūd robežas...
Tā kā pavēro, ceru, ka vēl nav pa vēlu...
2023-03-07 08:19

Geisha      Jebkurš nomirs savā laikā un savā stundā. Kolēģes vīrs iedzēra 150 gramus šņabja un beigts. Mans vīrs nomira 44 gadu vecumā.
Alkoholisms NAV slimība, bet IZLAIDĪBA. Nevajag alkānu salīdzinat ar diabētiķi. Diabētiķis laika nedabūs zāļu devu un būs komā. Alkāns ja neiedzers nenomirs. NEVIRNS un NEKAD nevar alkanu piespiest, pierunāt vai kā citādi ierunat, lai cilveks nedzer. TĀ IR cilvēka paša vēlēšanās. Garšo alkohols? Dzēra, dzers līdz zārkam vāks būs ciet.
Ja cilvēkam patīk glābt alkānu tad lai glābj un nepļurkst visādas muļķības. Pati biju glābēja tāpēc zinu problēmu.
2023-03-11 21:38

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu