Kā no aukstumpumpām ar tautas medicīnas palīdzību?

Kā ātri var atbrīvoties no aukstumpumpām ar tautas medicīnas palīdzību?

sauliite_spiid (2005-05-06 16:10)      Diez cik ātri jau nu nesanāk, ja tā pumpa jau ir. Es lieku klāt vati ar propolisu spirtā: kārtīgi pakož, bet noiet ātrāk, nekā neko nedarot.

sauliite_spiid (2005-05-06 16:11)      Sēru no auss vajag smērēt virsū - atcerējos!

Jo9 (2005-05-06 16:13)      ja juti, ka bus aukstumpumpa, t.i. jau sak knjudinat un niezet, vajag uzlikt zobupastu, tas to iekaisuma procesu samazina.
Kad pumpa jau ir - tad ta pabedigak, bet var meginat... tapat vieglak...

Plus kadreiz berniba atceros bija tas variants, ka sataisija tutinja papira lapu, sadedzinaja uz shkivisha, un tad tur zem pelniem veidojas tie papira svekji, vai kas tur, ar tiem ari varot smeret... :)

kjirsis (2005-05-06 17:27)      aizej kaadas paaris reizes nodod asinis kaa donors, vairs nemetiisies

brodjaga (2005-05-06 17:33)      Iesaku visiem! Wobenzim zāles! dārgas! Viens kurss 40ls bet labas! attīra organismu un cīnās ar herpi uz ilgiem laikiem!

viviann (2005-05-06 18:00)      Izmantoju gaismas terapiju ar ZEPTER firmas- bioptronu. Ne tikai aukstumpumpām, ar gaismu ārstē dažādas brūces,zobu sāpes, locītavu sāpes, prostatu, ādas slimības un daudz ko citu. Ir vērts iegādāties.

seezen (2005-05-06 19:27)      pilnias dumiibas - ir tada maza smerit,kas nonjem...tobish,taa infkcija paliek, pie nelabv.apst. - piem,apsaldeshanas ta pumpa akal paradaas, bet ta nonjemas nakc laikaa...paprasi aptieka, ap 1,5 ls

ie_vucis (2005-05-06 19:51)      Nu ja, tiiri mediciina un tas gels saucaas Viru-Merz Serol 2g tuubinja:)
Braucu uz pasaakumu un te peekshnji shitaa nerazha, ieskreeju pa celjam aptiekaa, tur shito iedeva, efekts stundas laikaa, pameegjini!

pooh (2005-05-07 13:26)      Esmu donors, un tasaukstumpumpas neietekme, metas ta vai ta. Tas norada uz kadu vitamīnu trūkumu. Ei nu sazini kads kuro reizi vietamīns trūkst. Neko īpašu nelīdz ne rūdīšanas, ne augļu dārzeņu regulāra ēšana, ne vitamīnu kompleksu lietošana. Pienak viens brīdis un - še tev. Tas nav saistīts arī ar apsaldēšanos, jo aukstajos mīnus grados tās nemetas, bet gan pavasarī, kad jau ap pluss 7 grādiem. Un esmu ieverojis, ka visbiežāk tad, kad atsledz mājās siltumu un ir pavēs arī istaba.
Neko īpasi jaunu nevar ieteikt. Saka, ka nevajag aiztikt un ļaut tai attīstīties un pasai dabīgi saārstēties. Man gan tas liekas nepatīkami un ilgi. Parasti parplesu, izlaižu šķidrumu un ar spirtu piededzinu. Vel mercēju siltā salsūdenī. Tad iuzmetas nepatīkama krevele, ko pec laika atkal mercēju salsūdenī un tad jau tik pat ka pazudusi.
Šo neražu izraisa kaut kādi vīrusi un drosi vien, ka kaut kadas antibiotiskas smēres varētu līdzēt ātrak. Vienkarši japajauta aptiekā. Antibiotikas gan jalieto tieši pēc instrukcijas un jasmere tik ilgi cik noradīts. Jo, ja tiko redzamais efekts sasniegts, partrauc, parpalikušie vīrusi iegūst imunitati un kaut kur ķermenī noslepjas līdz nakošai labvēlīgai reizei, un tad jau tā pati antibiotika vēlamo efektu nesniegs.
Esmu vel pamanījis, ka šī lieta parādījas pēc vairākkartējām saslimšanam ar plaušu pneimoniju, kad leitoju stipras antibiotikas. Laikam kaut kas tika organisma izmainīts. Tā, ka antibiotikas, kuras pagajušajā gadsimta atrisinaja daudzas veselības problēmas, šajā kļūst par jaunu problēmu.

Just_ (2005-05-08 12:20)      80% eiropiešu ir herpes vīrusa nēsātāji. Un tas vīruss ir praktiski neizdzenams. Es vienmēr turu kosmētikas makā ACIC ziedes tūbiņu, aptiekā var nopirkt. Man tā palīdz labāk par reklamēto Zovirac. Ja jūtu, ka grib uzmesties aukstumpunmpa, momentā triepju to smēri virsū virsū - parasti ar to arī viss beidzas. Bet ja nu tā pumpa ir uzmetusies, tad nekas daudz tur vairs darāms nav.

sesse (2005-05-24 14:45)      Pilnīgi pārbaudīta metode, Kā jūt ka būs pumpa smērē SĒRU NO AUSS!!! pati par to esmu pāliecinājusies!!!

ahora (2005-05-26 18:17)      Ir viens ļoti labs līdzeklis-higieniskā lūpukrāsa ar alveju un jojoba eļļu. Pati ilgu laiku mocījos, tagad turu pa rokai.Tikko ir aizdomas tā uzsmērēju un līdz izsitumam nemaz netiek. Kur var iegādāties varu pateikt, ja velies. Ir pieejamas arī veikalos, bet zinu droši tikai par to kuru lietoju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu