Redzes defekts pēc smadzeņu satricinājuma

Kadu laiciņu atpakaļ mana meita guva smagu smadzeņu satricinājumu. No sākuma likās, ka būs bez sakām, bet tā nav. Pasliktinājas redze tuvredzība. Varbūt ir kāda iespēja atgūt labu redzi. Lūdzu, dalieties pieredzē.

i_NESIJA (2006-01-22 19:58)      Operācija,bet domāju,ka šajā gadījumā to neveiks,jo lai to taisītu-jābūt stabilai redzei vismaz gadu.
Kontaktlēcas.
Smuki briļļu rāmīši.

Jo9 (2006-01-22 20:01)      tas jau vel nav tas launakais... kada vaina brillem?! priecajieties, ka tik vien tas problemas, ka neka ar galvas traumam nav nekads joks...

Egils22 (2006-01-22 20:01)      iesaku to pajautaat kaadam kompetentam cilveekam... cik esmu dzirdejis, neizguleets smadzenju satricinaajums var radiit probleemas un aciim redzot dara, itkaa varot no taa tikt valjaa, bet vajag ljoti ilgu laiku uut ljoti lielaa miera staavoklii, kaa jau teicu, aizej pie spechukiem, jo aatraak jo labaak...

SievieteMelnaa (2006-01-22 20:29)      Domaaju, ka nee.

rusels (2006-01-22 22:16)      es esmu dabuujis 4 diezgan pasmagus smadzensatricinaajumus un 1 smagu galvas traumu.un tagad man ir vienai acij -2 un meenesi biju pie arsa acu aarsta un teica ka operaaciju var taisiit tikai kad ir 21 gads un pec sitaadaam traumaam operaacija var tikai uzlabot loti minimaali,vai nemainiisies redze, vai pat pec operaacijas var pasliktinaaties redze.un tapec drosaak un letak ir nopirkt briles ka es to izdariju, bet visu laiku vinas nenasaju tikai kad sez pie masinas stures vai skolaa. Bet noteikti vajaga slimnieku pec tam aizvest pie speciaalistiem bet pirms tam izguleet smadzensatricinaajumu

neko (2006-01-23 00:51)      pagaidam kontaktlecas (vai brilles)... pec paris gadiem var pakonsulteties par operacijas iespejam.

zikeris (2006-01-23 10:12)      Meklee VISION produktus. Tie ir dabas augu valsts izstraadaati produkti. Jo tikai organiskas vielas atpaziist muusu organisms un speej taas pilveertiigi izmantot.
Redzei loti labi paliidzees Antiox dazaadaas kombinaacijaas.

saulite_spiid (2006-01-23 14:00)      Redzes traucējums notiekti saistīts ar traumu atbilstošajā smadzeņu centrā, nu, nez vai tur dabas produkti līdzēs:((

redzeejums (2006-01-25 10:41)      Divas teorijas par cilvēku ārstēšanu:
- mediciniskā – simptomu un atsevišķu orgānu ārstēšana;
- Hipokrāta - cēloņu novēršana un organisma atveseļošana kopumā.
Daba klusējot noskatās uz mums, taču tai ir laba atmiņa. Tās likumi ir objektīvi un nesatricināmi, tie darbojas vienmēr un visur un šo likumu priekšā visi: bagātie un nabagie, talantīgie un neprašas, skaistie un neglītie, veiksminieki un neveiksminieki- vienādi. Dabu nevar nedz apmānīt, nedz apiet, nedz nopirkt. Dabu var iegūt, ja pakļaujas tās likumiem.Necentieties sevi pārliecināt, ka Jūs kaut ko nevariet izdarīt.Priekš sevis Jūs variet izdarīt VISU. Jūsu griba ielikta Jūsos no dzimšanas, bet tas nozīmē, ka Jūs esat spējīgi cīnīties par savu veselību. Nav vērts tērēt laiku moderna dziednieka meklējumos. KĻŪSTIET PAŠI IZGLĪTOTI! Katrai mātei, katram cilvēkam, katram pedagogam jāzin, jābūt izglītotam un jāprot pareizi risināt jautājumus, kuri saistīti ar veselību. Ir pienācis laiks atgriezt cilvēkiem tās veselības normas un to kultūru, kas tika veidotas gadsimtiem, sākot no cilvēku sabiedrības pirmsākumiem.
Apmēram 100 gadus atpakaļ atklāja, ka daudzas slimības izraisa mikroorganismi.. Tos sagrāva, iznīcināja, bet cilvēks turpināja slimot. Vēl pēc 50 gadiem- jauns atklājums- slimību cēlonis: mineralsāļu trūkums uzturā. Novērsa, bet arī šoreiz slimības netika uzvarētas. Pēc tam mediķu uzmanību piesaistīja vitamīni- to trūkums organismā. Sintezēja vitamīnus un ievadīja organismā. Bet cilvēks turpināja slimot. Sintezēja hormonus, bet, ja organisms izstrādāja liekus hormonus, tad ķirurģiski „drusciņ- drusciņ” pielaboja iekšējās sekrēcijas dziedzerus un lieta darīta. Visos gadījumos priekšplānā izvirzās fizikāli- mehāniskie procesi: novērst, sintezēt, ievadī

redzeejums (2006-01-25 10:44)      : novērst, sintezēt, ievadīt organismā. Tā uzskata akadēmiskā medicīna! Tai pašā laikā, ilgi pirms tās rašanās, cilvēce zināja atveseļošanās ceļu, par kuru sāk interesēties arvien vairāk cilvēku, kas tiešām grib būt veseli, dzīvespriecīgi un laimīgi.
Būtu taisnīgi piebilst, ka dažas slimības (gripa, angīna, plaušu iekaisumi, tuberkuloze utt.) attīstās mikroorganismu ietekmē, taču arī šajos gadījumos dabīgā terapija pieiet no citas pozīcijas. Par to raksta mūsu laika labākie ārsti A.S.Speranskis, I.I. Mečņikovs u.c. NEEKSISTĒ LOKĀLĀS SLIMĪBAS, ATSEVIŠĶU ORGĀNU SLIMĪBAS. CILVĒKS VIENMĒR IR SLIMS KOPUMĀ. Lai kādu sajūsmu izsauc sasniegumi farmakoloģijā, ķirurģijā, gēnu inženierijā, jebkura slimība sākas no cēloņa un, nenovēršot to, nekādas zāles nelīdzēs. Dabīgās terapijas metodes nekad nenovecos. Tās atklāja mūsu senči. Šie atklājumi pamatojas uz paaudžu tūkstošgadu pieredzes. Mums nav tiesību to ignorēt.
Dabīgajā terapijā lietojamie vitamīnu, augu un mikroelementu kompleksi labi zināmi akadēmiskajai medicīnai, bet pastāv principāla atšķirība starp zālītēm un medikamentiem, kuri izgatavoti uz to bāzes. Augu, kurus skārusi „rūpnieciskā roka” zaudē dzīvības spēku (enzīmus)un pēc jebkuras apstrādes pārvēršas indīgos nosēdumos.
Apstrādes rezultātā audos aiziet bojā derīgie vitamīni un mikroelementi, kas cilvēka organismam ir vitāli nepieciešami. Lai izārstētu slimo organismu, jāzin slimības cēlonis. CILVĒKAM PAŠAM JĀKĻŪST PAR SAVU ĀRSTU! Šeit nav nekā dīvaina vai brīnumaina. „ Cik fiziski un garīgi atpalikušu bērnu varētu atgriest normālā dzīvē. Cik artrītu, kaulu slimību, asins izplūdumu smadzenēs radīto seku varētu izārstēt, jo lietotu augtāk minētos produktus!´ To saka ārsti, kuri izmanto slimnieku ārstēšanā šos produktus. Viņi nenoliedz fa

redzeejums (2006-01-26 11:09)      Viņi nenoliedz farmokoloģiju, nenoniecina medicīnu, viņi palīdz slimniekiem ātrāk izveseļoties. Taču šai gadījumā nepieciešams domāt savādāk un tas daudzus baida. Nāksies pārtaisīt vispirms sevi, atmest neīstos ieradumus, uzskatus. TO SPĒJ TIKAI CILVĒKS. CILVĒKS, KURŠ CIENA SEVI, MĪL SAVU LIETU. Trīs sastāvdaļas- slimība, pacients un ārsts- vienmēr piedalās slimību ārstēšanā, bet veselības atjaunošanas procesā, līdzsvara atgriešanā organismā, atbildīgs pats cilvēks.. Protams, šai ziņā palīdzēt zinoša un griboša ārsta pieredze un meistarība šeit lieti noder. Lūk, kad Jums jautā: Vai palīdzēs šie produkti pie infarkta, akmeņiem, vēža u.c slimībām?” skaidrs, ka cilvēks atrodas jau sen novecojušu uzskatu par sevi un savu organismu gūstā.
Kamēr cilvēks nesāks pats domāt, viņam neviens nevar palīdzēt. Lai domāšana būtu produktīva, nepieciešama īsta, patiesa un pamatota informācija. Ja Jūs tas interesē, rakstiet vai zvaniet 5922404 Reginai
INFORMĀCIJA PĀRVALDA PASAULI!

zikeris (2006-01-31 15:39)      Pilnībā piekrītu redzeejums viedoklim.
Cilvēki vienkārši baidās uzņemties atbildību par sevi, gadu desmitiem un iepriekšējā sistēma pieradinājusi tautu pie tā ka ārstiem viņi ir uzticējuši rūpes par viņu veselību. Tas taču ir daudz vienkāršāk, ja ir kāda neveiksme tad ir ari ko vainot pie tās. No paša tiek novelta jebkāda atbildība. Vienkārši sakot tā ir bēgšana no atbildības par sevi un savu veselības stāvokli. Vieglāk tak ir nedarīt neko, vai ne tā.

dzeguze_ (2006-01-31 15:52)      Bet uz redzes vadiņiem nekas nespiež kaut kas virsū?
Acis jau nav jāoperē, lai uzlabotos redze...sākumā galva jāpārbauda ...pilnībā...ja neko neatradīs, tad tikai jādomā par seku ārstēšanu... "saknīte" ta paliek iekšā!

treisija (2006-02-01 13:38)      Vispirms jaanoveersh ceeloni un tikai tad var domaat par sekaam. Domaaju, ka ir iespeeja paliidzeet, raksti.

Ellle (2006-02-07 14:39)      A vitamīns, mellenes no dabas līdzekļiem uzlabo redzi bet nez`vai šādā situācijā, ja bijusi galvas trauma. Katrā gadījumā sliktāk no tā nekļūs, tikai A vitamīnu, ja lieto aptiekā pirktu, nepārdozēt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu