Pumpas uz sejas

Tāda nepatīkama lieta kā pumpas uz sejas ? kā ar tām cīnīties un novērst ? Ieteikumi. ..

Lethal_lady (2003-11-02 15:31)      pirmkaart vai tu esi puisis vai meitene, kaads ir tavs vecums un cik daudz taas pumpas ir. Citam katastrofa jau par vinu pumpinju... ir aptiekaa nopeerkami preparaati, nu bet ja bezrecepsu medikamenti neliidz, buutu jaaiet pie dermatologa. Ja probleema nav hormonos, tad labi liidz B grupas vitamiini, bet lai sniegtu izsmelosaaku padomu, man ir jaazin sis tas vairaak

palm (2003-11-02 15:40)      Man ar kadreiz bij tada problema. Iesaku aiziet pie dermataloga - izraxta tiesam labus lidzekljus & pastasta daudz ko jaunu & noderigu. Es biju pie V.Priedites Veselibas Centra 4 - varu teikt tikai to labako. Ja finanses neatlauj, varu ieteikt ziepes Dermo Was (bet sausai adai gan nav ieteicamas) - noperkamas aptiekas - loti labas, attira & ari arste. Principa - ja lietoju sis ziepes + kremu (losionu jau ar, protams var nemt klat, bet es vel neesmu atradusi piemerotu) - pumpas man praktiski nav :)

Sanita (2003-11-02 15:49)      ja runaajam par visaadiem liidzekljiem, galvenais ir lietot visu komplektu - sejas tiiriitaaju, toniku un kreemu, jo tie katrs ir ar savu funkciju. atsevishkji lietojot jeega buus maza, jo tiiriitaajs atver poras, toniks taas aizver, bet kreems aadu mitrina. taa, luuk!

monnaelisa (2003-11-02 16:10)      ja ir atsevishkjas pumpas, neko labaaku par oriflame clear+ spot control treatment gel nevaru ieteikt. Jaapiebilst, ka man nekaada sakara ar oriflame nav, taa kaa taa nav reklaama:)

Lerro (2003-11-02 17:31)      Megini noteikt no kaa tev vinas varetu but?Atrodi celoni un tad cinies ar to.Iesaku visadas sejas maskas.

Martins18 (2003-11-02 18:48)      visas probleemas saakaas iekshienee. Varbuut saac eest normaalu partiku, dzer mazaa alinju un gaidi pozitiivas paarmainjas.

mesalina (2003-11-03 02:38)      Nevis ar pumpaam ir jaaciinaas,bet to slimiibu,kas veido taas pumpas!

melisaM (2003-11-03 11:08)      galvenais nedzer alu, viinu. paarbaudi savu vielmainju. un visi tie kosmeetiskie liidzeklji der tikai profilaksei, bet nevis tad - ja aada ir iekaisusi. Ieteiktu veikt sejas attiriishas proceduuras kosmeetiskajos kabinetos vismaz reizi meenesii (10-20Ls). Aizej pie dermatologa. Iespeejams, izraxtiis tev smeeriites ar antibakteriaalu iedarbiibu, E vitamiinu. Un ljoti iespeejams aadaa ir ieperinaajusies puteklju eerciite, kas ir visbiezhaakais pumpu ceelonis. Tad tev izraxtiis speeciigu un spirtu saturoshu sejas kopshanas liidzekli, ko izgatavos aptiekaa peec pasuutiijuma (10-15Ls). Bet no saakuma atsakies no alus, shokolaades, taukaina ediena. un paveero - varbuut labaak kljuust. Veixmi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu