Petroleja - kur nopirkt?

Vajadzīga petroleja bez piejaukumiem, kur lai tādu nopērku?

aluxx      ko Tu uzskati par piejaukumu ?
vai meklē seperēto, vai bez ķīmiskiem piejaukumiem, vai pietiek tikai beigtas vardes izsviest ārā ?

Neatliekama_Rakete      Bodē takš ir. Celtniecības es domāju. Varēsi kurināt savu lampiņu romantiskajos brīžos. Alleluja Depo, alleju K-rauta alleluja celtniecības ABC (tur es esmu petroleju pircis butelēs). Jē, brūns labs variants.

Just_  1 3 Laikam jau dzeršanai? /Vēzi ar to neviens nav izārstējis - diemžēl./

Ezjule    1 Esmu pirkusi Homeopātiskā aptiekā (ja nemaldos pie ARS-a un Lāčplēša ielas stūra) tikai gan ļoti mazās pudelītēs.

Ezjule      Labāk pamēģini papuci arī pierunāt uz svaigi spiesto sulu kūri(bietes,burkāni,selerijas saknes,tagad ir taču arī bērzu sulas...utml)
Ar spēcīgu gribasspēku + papildus tautas metodēm var tomērt reizēm ko līdzēt

riks      Bez ņe bivajet, meklē ar minimāliem.

Jons_Plunts_v2      Nja, te cilveki visu pareizi kopuma saka. Ezjule it ipasi.

skrejosaa      Ja veezis,tad snabi 35gr+ellu35gr 3x dienaa. Nopeerc graamatinu pie stacijas paarejaa Непобедим
;их болезнеи нет.

nenopietninopietna      Laikam vistīrākā būs aviācijā...

Pidrilla    1 Esmu arī dzirdējusi par pretvēža recepti,kur izmanto tīrīto peroleju. Tur jau tikai katru dienu tikai daži pilieni vajadzīgi.

Just_      Ziniet ko, mana mamma arī tā "ārstēja" vēzi (petroleja, spirts, eļļa, visādas tējas, ekstrasensi), veselus trīs gadus ārstēja. Un ļoti ticēja, atteicās no operācijas. Pēc tam ārstiem vairs nebija, ko darīt. Un parīt ir viņas nāves 13 gadadiena. Viņai tagad būtu 65 gadi. Lūdzu, nemusināt ļaudis uz šīm brīnumdziedināšanām!

skrejosaa      Nemaz nemusinu.Tie ,ko aarstee dakteri,parasti visi nomirst,vismaz cik es paziistu.Vienu viiru es paziistu, kuurs dzeera ellu ar snabi,veel joprojaam dziivs{pirms 20 gadiem aarsteejaas} varu iepaziistinaat.NU no operaacijas jau nu nevajag atteikties,tas ir tiesa.

Ezjule      JUST: Mana māte arī ārstēja un izārstēja . Kaite tika konstatēta jau 2.stadijā!Nelīdzēja operācija,nelīdzēja ķīmija. Viss gāja tālāk! Uzsāka PARALĒLI med.ārstēšanai diētas ar sulām un vēl citas tautas metodes-kaite apstājās. Nu jau būs 4-i gadi! Iesaku šajā lietā IZCILU ĀRSTU (gan no LIEPĀJAS)DR.ĶEIRIS

[never]      skrejoshaa, ja taa ir 2 vai 3. stadija, tad Tevis ieteiktais paildzinaas dziivoshanu, diemzjeel tikai uz laiku.

Just_      Ezjule: man prieks, ka tā, bet kā nu kuram sanāk. Jebkurā gadījumā, uzskatu, ka ir nepareizi (lai neteiktu stiprāk) ieteikt slimniekam visādus līdzekļus "no kuriem viens ir izārstējies", vai sekot stacijas pārejas kioskos nopirktu grāmatiņu padomiem.

aannaa      Vajag visu saklausiities,pierakstiit visu ekstrasensu adreses un protams saakt ar aarstiem,ja izaarstee - labi.Tachu vini parasti baro ar soliijimiem un zaaleem{ja Tu labi maksaa} Ja taa ir 2 vai 3 staadija, tad nu nav dzirdeets,ka kaads aarsts buutu ko izaarsteejis. Te paraadiijaas ka viens izaarsteejies,vai aptureejis ar sulaam,viens ar ellu-snabi, Just,vai Tev ir zinaams kaads kuru izaarsteejushi aarsti? Ir veel viena metode kur aarstee ar kermena sasildiishanu liidz 43 graadiem uz 5 minuuteem.Taa aarsteejot aidiniekus,rezultaati 100%, tikai shausmiigi daargi.Redzeeju video shai metodei.It kaa pirtii Tu sasildies pat liidz augstaakiem graadiem,taa esot Novosibirskas metode. Veel ir Buteiko elposanas metode.1000 reiz iedarbiigaaka par zaaleem.Arii viens skukis 9 meeneshos ticis valaa no sarkomas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu