Galvassāpes deniņos

Ko nozīmē galvassāpes deniņos? Ļoti līdzīgas migrēnai: pirms tam aura (redzu tādu ņirbonu). Nelabums. Jūtība pret gaismu, spēcīgām smaržām, trokšņiem. Kad guļ, paliek labāk.
Tajā pat laikā migrēna vienmēr ir ļoti spēcīgas galvassāpes, taču man pēdējos gados nav tik slikti.

[never]  1 3 Migreena, tikai savaadaakaa formaa. Taa var izpausties dazjaadi. Zinu peec sevis, ja saap piere- asinsspiediens nokrities par zemu, ja galvas aizmugureejaa dalajaa - uzlecis par augstu.
Migreenai ljoti liidziigas saapes var rasties no ostiohondrozes, kad kakla skriemelji spiezj uz galvas nerviem.

evelina37  1 2 Tā varbūt pirms vai mēneša īpašajās dienās.

elisama  1 2 Viennozīmīgi migrēna.

Denija_  1 6 Man jau liekas, ka tā ir nesakārtota dzīve -hroniski trūkst seksa, mīļuma, laba kontakta ar vecākiem vai draugiem un draudzenēm un t.t.t.
Var jau būs, ka kļūdos, bet mana dzīves pieredze rāda, ka lielākā daļa slimību ir no tām pašām negatīvajām emocijām... un visvairāk no mīļuma trūkuma.

vilaki    2 Asinsrites traucējumi...un tikai. Normālu daktri jāatrod,kas šito lietu saved kārtībā.

dzeg_  1   a moš laikapstākļi... tipa atmosfēras spiediens un tā... tipa jūtība pret to...
+ man jau šķiet, ka proba varētu būt no asinsrites... tipa - par daudz, par maz asiņu + asinsvadu caurlaidības/necaurlaidības probas...


ar galvu vispār nevajag jokot...

bacter  3 2 Meitiņ beidz sevi indēt ar nikotīnu un pastrādā vairāk sporta nodarbībās!

vademecum    3 miilaa kakla skieriemeli nju nekaadaa gadiijumaa nevar spiest uz galvas nerviem(tas bija never domaats)pie aarsta ej jo ja tas turpinaas katru dienu un ilgstosi...

ZeldaLii    2 Migreena. Taa laika gaitaa meedz mainiit savas izpausmes.

Sarkaneta  1   Ja ārsti neatrod fiziskus iemeslus (skriemeļi, asinsspiediens, nikotīns, iekaisums, asinsvadu aisprostojums), tad visticamāk - no nerviem. No nerviem var sāpēt jebkas un būt jebkādas izjūtas. Tiešām padomā, vai esi laimīga? Vai nav kādu apspiestu negatīvu emociju? Kaut kas nekaitina? Pameklē kopsakarības.

karbonaade  1   Un Tu septinus gadus???!!!!
Es Tev varu ieteikt sameklet normalu arstu, ja neder un nnesuta uz visam iespejamajam parbaudet, iet pie nakosa, kamer kads pateikts, ka palidzet.
Manam bernam bija "muzigas iesnas", nomainijam gimenes arsti, jo dzivesvieta mainijas. Daktere gandriz mani gar zemi nolika, kad teicu, ka "muzigas", ieprieksejai tas bija normali.
Ej un mekle, kamer atrodi, jo galvassapem ir miljons iemeslu, ieskatot pat loti nepatikamus. Ja cilvekam kaut kas sap regulari, un arsts pasaka, ka tas ir normali, tad tadam ir jaatnem licenze. Mans tuvs cilveks sadu arstu del vairs nav.

ahaa  1   Jūras med.centrā ir galvassāpju diagnostikas kabinets.

Wizards  1 2 1.pareizs uzturs, regularas edienreizes,nekadas badoshanaas!!!!
2.fiziskas aktivitates(cardio un speka) vismaz 3x ned.
3.pietiekams miegs vismaz 9h dienaktii
4.nekads alkahols
5.nekadas cigaretes
6.nekada blandishanas pa naktiim apkart iesk klubi, dejas,bari u.c.
7.jamazina stress.
8.jaadzer daudz uudens
9.mazak laika japavada pie televizora un kompjutera
10. Beidzot jasak jauna dzive!
+ 11. Bonuss punkts - Vienmer jadomaa labas domas! :)

Kad visu shito izdariisi, tad pati redzeesi ka viss uzlabosies, a daktera izrakstiitaa zaale Tev nepaliidzees shaa vai taa. Tik veel vairaak visu deelii var salaist. Pasham bijusi slikta pieredze ar aarstiem, nu jau kaa 10 gadus pie vinjiem neeju vispar. IEveroju to visu un jutos ideali, nekadu problemu nav bijis.

tipp_topp      Wizarda teiktajaa ir iisteniibaa liela patiesiiba... ja tos punktinjus tieshaam sanaaktu ieveerot, vispaareejaa pashsajuutai vajadzeetu buut tieshaam ok! :0)

Bet...aizej gan pie daktera, labaak pie trijiem dazhaadiem un tad mosh kaada ideja rodas no kaa tas :)) (jo dakters jau iisteniibaa ar nevar Tevii ieliist un pateikt viennoziimiigi, kas par kaiti)
...pashai ar ir liidziiga probleema, bet ir nojausma kapeec un ir dazhas idejas, ko dariis lietas labaa :))

Denija_      Daudzi iesaka apmekleet aarstu - bet man jau ir daudz gadu un varu teikt, ka tas buutu peedeejais ko dariitu....
Tas ir tik pat stulbi kaa klausiities ko rakstaam mees tepat OHO. Katra dziive ir unikaala un klausiities kaa kaadam upurjeeram ko dariit ko nee, ir muljkjiigi.
Kur tad pasha galva!!! Var kaut ko ieteikt katrs no savas pieredzes, bet ciiniities un domaat un dariit var tikai pats cilveeks. Taa nav tikai mana pieredze, bet arii citu cilveeku, kameer iekshaa kaut kas nenotiek un mees pashi nesaakam spuroties pretii, celjsh leenaam ved uz leju..

Spicegirl      Konsultējies ar specjālistiem. Tas ir tik grūti?

SVARUVEEROTAAJA      Arī speciālisti noteikti būs par tiem pašiem Wizarda uzskaitītiem punktiem. Nu nevar iedzert tabletīti un viss atrisināsies...IR JĀVED PAREIZS DZĪVESVEIDS!

Sorcerer      Un ko saka karmiskā diagnostika, vai tā ir izpētīta pie kāda šamaņa? Tā ir visai bēdīga, maigi izsakoties, ja šādi un tik ilgi mokās, tad pleznas vēl negrib ķēķī uz sienas karināt.Tad vajag kustināt pleznas šajā virzienā, jo doki neko tur nevar līdzēt, kā jau ir pārliecība par to.

oldoss      Nelieto psihotropos līdzekļus un viss nostabilizēsies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu