Ingvers

Ingvers - jautājumi un diskusijas

Āboli un svara mešana kopā neiet! ingvera un citrona ūdens (bez saldinātājiem, mediem utt, jāatstāj uz nakti, lai "nostāvās"), dienā jāizdzer pusotrs litrs - labs līdzeklis imunitātei, stimulē gremošanu, samazina holesterīna līmeni asinīs un arī ir kā laba profilakse saslimašanas gadījumos.
Taču nevajag cerēt, ka tas tagad būs brīnumlīdzeklis, kuru dzerot uzaudzētā riepiņa pati zudīs, bet kā papildinājums sportiņam ir ideāla.
Jānogriež plāna šķēlīte, lai būtu kā 1 € monēta un jāiekniebj starp dibena vaigiem. Viss. Un nelaist vaļā. Ingveru vari ēst cik vēlies! Citu gan neko! Īstenībā, beidz māžoties ar ingveriem, nepalīdzēs. Tev ir jātiek pašai ar sevi skaidrība, kpc ir liekais svars, cik daudz!? Jāmaina apziņa domāšana, dzīvesveids! Jābeidz sevi žēlot! Pārtrauc ar sevi cīnīties! Dzīvē visam ir jānotiek brīvi bez stresa, arī svara nomešanai nav jābūt stresa pasākumam! Iemācies sevi mīlēt un viss pats no sevis notiksies! Vislabākais skolotājs un darītājs esi tikai tu pati! :) Laimīgu Jauno gadu, lai viss izdodas ! :) Ja gribi tikt vaļā no piķa un taukiem,tad ir viena metode,
Viena dāma izmēģināja,, nu pagaidām ir nometusies svarā,pēc izskata smuka,.
Bet ir tikai viena problēma,ja gribi būt visu laiku slaida,tad visu laiku jādzer tie kokteiļi,un ja pāris dienas nedzersi,tad tas viss nāk atpakaļ,.
Nauda aiziet ap 150 eirki mēnesī,, tā ka vairs ēdienam nekas nepaliks,
··· Ingvers: Kā lietot ingveru ... lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kā lietot ingvera sakni? (13)
Nopirku ingvera sakni, izlasiju i-netā, ka var lietot visur kur, bet ... varbūt kāds var pateikt, kur tieši viņu ir jau lietojis? Un cik daudz jāliek pie ēdiena?
Ingveru tiešām var lietot da jebkur. Sautējumos kā garšvielu,gaļas ēdienos kā arī saldajos ēdienos, kūkās, rupmaizes pudiņā utt.Laba tēja sanāk, ja sakni sīki sagriež un uzlej karstu ūdeni(tik nevajag pārcensties, jo ingvers ir ar diezgan spīva garšviela). Ar mēru lietots piešķir ēdienam drusku asāku garšu un aromātu.:)) Ingveru var pagatavot ievārījuma veida un pa tējkarotei likt pie ūdens vai zāļu tējas - veselīgi un garšīgi.
Sagriež mazos gabaliņos citronu ar mizu (3-4gb), 250gr ingvera nomizo un sasmalcina. Ieliek katliņā, pārber ar 1kg cukura, mazliet lai iesūcas,tad sablenderēju un iegūto massu uzkarsēju līdz pirmajam burbulim. Burciņās iekšā un pie tējas gardu gardais. Lai labi garšo un laba veselība.
Principā ingveru var likt pie daudziem ēdieniem.Es personīgi to smalki sagriežu un ar čili apcepu un tad var likt pie zupām,VOK nūdelēm,garnelēm,gaļas u.t.t. Nogriez no tās saknes mazu mazu kriksīti; ieliec mutē un sakošļā. Nenomirsi, bet uzināsi, ka ar šito sakni kalnus gastronomijā negāzīsi! :))) Optimālākais (atvaino, pēc mana ieskata) ir NEDAUDZ ingvera saknes saberztas(sarīvētas), medus, citrona un vāroša ūdens; ziemā-tēja! Ļoti un ļoti! Pamēģini! Sarīvētu - pie gaļas ēdieniem, līdzīgi kā piparus...Bez tam ideāls atklepošanas līdzeklis klepus ārstēšanai - kā ilgi vārīta tēja ar pienu..... ··· Ingvers: Kā lietot ingvera sakni? lasīt visu diskusiju (13 atbildes) –»
Ingvera tējas receptes (15)
nācija varētu padalīties ar personīgām ingvertējas receptēm?
P.S. un ingvers ir viss izēdams, nevis izķeksējams ārā, īpaši, ja ārstējies. Dazjas ingvera skjeeliites, ceturtdalja laima, eedamkarote medus. Aplej ar karstu uudeni, atstaaj dazjas minuutes ievilkties. Izkjeksee aaraa ingveru- gatavs! Daudz vairāk ingvera par dažām šķēlītēm [nu cik pašam ar stipruma panesamību], puscitrona vai vesela citrona sulu [atkal pēc gaumes], pārlej ar verdošu ūdeni, pavisam karstā medu nav labi likt . Tas viss uz lielo krūzi. ingvers...piparmetra....citrons....medus....dzervenes....loti garsigi! Ingvers jārīvē,mazāk patērējas.Parejais kaa citās receptēs. ··· Ingvers: Ingvera tējas receptes lasīt visu diskusiju (15 atbildes) –»
Ingvera tēja (14)
Kāda ir ingvera tējas iedarbība? Un kā to pareizi pagatavot?
Nezinu vai tas ir pareizi, bet es sīki sagriežu kādas 3 šķēlītes ingvera uz 300ml krūzi ar kādu melno tēju no "maisiņa", piespiežu klāt plānu citrona šķēli, pēc tam to ieliekot tējā. Vīram garšo. Pati pielieku 3 šķēlītes sagriezta ingvera sev pie kafijas, ko pagatavoju pašnospiedošā krūzē priekš sliņķiem (Culinare, no kuras pēc nospiešanas var uzreiz dzert). Sajūtu sev patīkamu garšu buķeti un sildošu sajūtu. Gan tēja, gan kafija tiek lietota bez cukura, jo tas, mūsuprāt, tikai sabojā garšu. paliidz arii gruutnieceem riita nelabumu gadiijumaa :) kā katram garšo. Neleju virsū vārošu ūdeni, tikai karstu.
Es sarīvēju, tad traukā kopā ar medu un citronu, un biki saberztas kanēļa standziņas, rudenī dzērvenes bija salasītas, - lai saēdas. slēgtā traukā ledusskapī, nedēļai man 0,5 l pietiek, darbā arī dzeram vairāk nekā kafiju.
Ingvers stiprina imūnsistēmu - iedarbība līdzīga ķiplokam, tikai nesmird! :) Uzmundrina, sasilda, ļauj cīnīties ar vīrusiem. Es arī iemanījos sarīvēt - ātrāk gatava un mazāk vajag.:) ··· Ingvers: Ingvera tēja lasīt visu diskusiju (14 atbildes) –»
Ingvera maskas (4)
Nesen, ēdienu sadaļā, vairākas meitenes izteicās, ka ingvers esot brīnišķīgs sejas un ķermeņa maskām. Pastāstiet sīkāk un kādu recepti, lūdzu!
http://www.aromaart.lv/lat/orderform/prospa/Sejasmaskas/?PHPSESSID=b91f8dbed654f6d3a773b9e704fab6fa

sho, luudzu, var palasiit, bet ingveru pielietot pasha gatavotaas maskaas, ir jaabuut labaam zinaashanaam.Labaak pirkt kaadu bioproduktu ar inveru sastaavaa.
Ieteikt var daudzko ,bet ja nenostrādā-alergijas.utt?
Labāk doties pie kāda specialista-kosmetologa.
Un pašai jābūt zināšanām ,lai to uztaisītu.
Ingvers ar medu ir pie saaukstēšanās-to gan varu ieteikt. Ingvers aug ļoti lēni, tā kā tie lētie, lielveikalos nopērkamie ingveri visticamāk ir modificēti vai pārkaisīti ar minerālmēsliem. Varbūt maskām der, bet, ja ilgstoši lietosi tējās, veselību vari sabojāt, nevis uzlabot. ··· Ingvers: Ingvera maskas lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu