Smiltsērkšķi

Smiltsērkšķi - jautājumi un diskusijas

Smuutijos...
Iemixee kefiraa...
Uzber uz auzu parslas putraa...
Eed ar karoti..
Smiltsērkšķu jauno dzinumu un lapu pulveris „Možums”, un sēklu izspiedu pulveris.


Dienas deva :Viena ēdamkarote ( sievietēm, kurām ir dzelzs deficīta simptomi - līdz 2 karotēm dienā).

Produktus var lietot dažādos veidos: pievienot salātiem, uzbērt uz sviestmaizes( pulveris ir bez garšas un smaržas), vai arī iemaisīt kefīrā, paniņās, jogurtā, ļaujot tam nedaudz samitrināties un sajaukties.


Produkta apraksts un lietošanas pamācība- http://www.satorialfa.lv/lv/musu_razotie_produkti/
Pirts skrubim klāt ir likts. Tikpat efektīvs kā nātru pulveris,pieneņlapu pulveri un gandrīz tik pat labs kā siena smalkumi.FUFLO ETO!! ··· Smiltsērkšķi: Smiltsērkšķa pulvera ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Smiltsērkšķu eļļa, kadam nolukam? (4)
Smilkserksku ella dzersanai pa tejkarotitei no titiem tuksa dusa, vai arste kunga skabes nodaritajiem postijumiem baribas vada, kadam ir pieredze sadi izarstejot kunga skabes koncentracija ar so ellu, vai ir ari citi tautas lidzekli, lai ...
Smilserksku ella ir paligs apdegumiem un ja problema kungii, tad ari...tas no pieredzes. Esmu lietojusi smilkšķēršu eļļu- ļoti labi palīdz gastrīta gadījumā, mazinās skābe. Lietoju jo rītiem, uzdzerot ūdeni un pusšķèli maizi.

Dienas gaitā, gan jādzer daudz ūdens.
no rīta tukšā dūšā pa tējkarotei - pie kuņģa problēmām,
a vēl aptiekā var pirkt skuju ekstrakta kapsulas "Fitosens" arī labs + vēl vitamīni imunitātei (dabīgs Latvijā ražots produkts)
Es arī gastrīta saasinājumu periodos mēdzu palietot smilkšķēršu eļļu, tā nomierina kuņģi, domāju, ka apārstē tīri labi. ··· Smiltsērkšķi: Smiltsērkšķu eļļa, kadam ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Smiltsērkšķi ziemai (10)
Lūdzu izstāstiet, kā izskatās, kā pagatavojams vai kur var iegādāties maziņu kombainīti smilšērkšķu ogu novākšanai?
esmu dzirdeejis ka nogriezj zarus, sasaldee saldetavaa un nopurina
kruumam zaru apgriesana nekaiteejot liidziigi kaa cerinjiem.
Salauz daudz zarus,zariņus,ieliec saldētavā(lai sasalst),tad ņem ārā un ,kamēr ogas sasalušas,lasi nost no zariņiem. Ogas būs sasalušas,netecēs sula,nesaspiedīsies ogas. Tad noskalo (nomazgā). Smilšērksķi ir oranžā krāsā,melleņu ogas lielumā,ovālas,aug krūmos un gatavas ir augusta beigās vai rudens sākumā.Pagatavot var visādi-googlē var sameklēt info.Un ar kombainīti novākt nesanāks,jālauž zari ar visām ogām un mājās ar šķērītēm mazām jāgriež nost. Jaa, piemirsu - nevajadzeetu iipashi steigties ar novaakshanu, jo veelaak, jo labaak. ja tik nav bail, ka kaiminji vai putni nenoeed. Vislabaak peec salnaam. ziemai var glabat saldetavaa. ··· Smiltsērkšķi: Smiltsērkšķi ziemai lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Laikam jau saldēšana būtu vislabākā uzglabāšanas metode- nezūd vitamīni, kas karsējot tomēr... es vinjus nolasu, lielaa katlaa savaaru, tad izberzhu caur sietu, kas ir ljoti viegli un aatri, un taa tiek vairaak visaadu labumu. tad sulu leju kaltaa uzkarseeju veelreiz, var beert klaat cukuru, var nebeert, tad leju karstu burkaas ar kondzerveejamiem vaakiem, kuri ir jaaizgriezh, un tad vinja staav. citi ogas iztvaicee caur tvaiceejamo katlu, tas ir aatraak. citi liek maisinjos un sasaldee. ··· Smiltsērkšķi: Kā gatavot un glabāt ... lasīt visu diskusiju (2 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu