Tējas pagatavošana
Vai tēju apliet ar karstu ūdeni vai iebērt karstā, ir tas pats?kurmis 1 2 Pieliet klāt konjaku un tad dzert!
Garoznieks
2
2
Vai ieliekot vienu vai divus pirkstus karstā krūzē būs kāda atšķirība? Nē, sāpēs vienādi nepatīkami.
Sākumā iesildi krūzi ar verdošu ūdeni, ieber tēju, uzlej verdošu, aiztaisi vāciņu. Un patīkamu dzeršanu! Draugus neaizmirsti paaicināt!
Jurijs55 1 1 Dzirdēts, ka tējai labāk nevis verdošs, a kādu 90 gražu karsts ūdens
Polaarlapsa 1 2 Jurijs 55 - muļķības . Ir tējas , kas pat ir jāvāra pat noteiktu laiku .
Laimnese 1 1 Melnajai tējai var liet tikko uzvārītu, bet zaļajai ap 80 grādiem.
Hbbs 1 Jurijs55- tā arī ir. Vienīgi-kāda tēja..
Ziids Atbilde uz jautājumu- nē,nav tas pats. Divas dažādas garšas.
Agatem9 1 zaļajai tējai pareizi ir uzliet ūdeni, paturēt un noliet un tad nākamo uzlejot, tikai tad dzert to , tad esot īstā garša....
Hbbs 3 Garozniekam dīvaia metode-tējā bāzt pirkstus...
coldlands 5 A man šķiet jocīgi konjaku bojāt, lejot to tēja.
nazis
1
Zāļu tēja noteikti ir jāaplej ar vārošu ūdeni. Temperatūru nevajag mērīt - kamēr lej, tikmēr vārošs ūdens atdziest līdz tiem 85-90 grādiem. Ja aplej keramikas vai fajansa tējkannā, tad to vajadzētu iepriekš uzsildīt, ja porcelāna, tad nevajag.
Ja tā ir kāda vienkārša ikdienas droga, tad var iemest katliņā ar uzvārītu ūdeni, kad tas beidzis vārīties - pagaršosi, nepatiks, izliesi.
Lai labi garšo!
anis 1 Jā,coldland! Angļi ir viena dīvaina tauta-groks jau viņu patents...
shining 1 Kopumā - apliešana, jo citādi tējas lapas peldēs pa virsu, kamēr samirks, un, tikmēr ūdens temperatūra jau būs zemāka. Ja gribās pavisam droši, tad tēju ieber iepriekš sasildītā traukā, lai ielietais ūdens nezaudē savu temperatūru - smalko tēju gadījumā, tas ir būtiski.
coldlands 2 Ani, vispār jau īsts groks nav tēja ar alkoholu, bet gan uzsildīts rums. Tikai vēlāk pipli saka eksperimentēt, bet nu liet konjaku tēja, eto prostite izvenite bezkaunība.
Saulite_S Vislabāk apliet tēju ar karstu ūdeni un ļaut tai ievilkties.
Vaukskis Kā pareizāk rīkoties maisiņu, piramīdiņu tējas gadījumā ? Vai tur ir jāievēro kādas atšķirības starp melno un zaļo tēju ?