Receptes
Receptes - jautājumi un diskusijas
Vai var nopirkt daļu no receptē izrakstītā zāļu daudzuma? (8)
Labrīt,godājamā ekspertu komanda!!!Pieņemu,ka mūsu pulkā ir arī kāds dakterītis,jeb aptiekārs.Jautājums-ja uz receptes rakstīts``kursa deva``un tie ir 2 orģināli,ja cilvēciņam šodien naudas pietiek tikai 1orģ.vai ...
Labrīt,godājamā ekspertu komanda!!!Pieņemu,ka mūsu pulkā ir arī kāds dakterītis,jeb aptiekārs.Jautājums-ja uz receptes rakstīts``kursa deva``un tie ir 2 orģināli,ja cilvēciņam šodien naudas pietiek tikai 1orģ.vai ...
Sēņu recepte 🍄 (25)
Hei, sēņmīļi! Pastāstiet savu mīļāko sēņu gatavošanas recepti, ja nav baigais firmas noslēpums😃
Hei, sēņmīļi! Pastāstiet savu mīļāko sēņu gatavošanas recepti, ja nav baigais firmas noslēpums😃
Gailenes sacepu sviestā.
Kamēr tās cepās, katliņā nelielā daudzumā savāru burkānus, kabačus, kartupeļus. Kad tie gandrīz gatavi, pielieku kausēto sieru Dzintars, pagaidu kamēr uzmet kādu bubuli, tad lieku klāt sēnes, garšvielas, vēl dažas min pavāru un - āmen! Mans mīlākais sēņu ēdiens jau kopš bērnības ir sēņu mērce ar vārītiem kartupeļiem. taatad.vispirms darba dienaa aizejam pie notaara ar dziivezbiedru
tad briivdienaa ejam seenees.njemam spilgtas.parasti sarkanas seniites
eedienam jaabuut skaistam
liekam uz pannas.cepjam
serveejam uz balta galdauta.fonaa vareetu atskanot kaadu beethovena tumsho noshu skandarbu.noskanai.
serveejam arii speecinoshus dzeerienus
ja dziivesbiedram zudusi apetiite.
var stimuleet eestgribu ar draudziigiem uzsitieniem pa pakausi
peec maltiites varat googlee apskatiit notaaru darba laikus🥺 ··· Receptes: Sēņu recepte 🍄 lasīt visu diskusiju (25 atbildes) »
kaadi tik eedienj te netika uzskaititi😀
gatavie gardeezhi
es domaaju ka pierijaaties ar ciisinjiem.vaariitiem kadtupeljiem.un caklaakie hzcepa kotletes😀
seviski patika ljekainiisha.mjusu oligarha steiks ar sveshzemju viinu😀
kaados veidos tik cilveeki nepagarinaas😀 ··· Receptes: 🍽️Vakariņas... lasīt visu diskusiju (34 atbildes) »
Ko garšīgu gatavojat? (53)
Ko garšīgu gatavojat (izņemot griķus, manā mājā viņus neēd...)? Man patīk visu ko izmēģināt, bet ... no 5 receptēm "izdzīvo" labi ja viena. Kādi Jums mīļākie ēdieni?
Ko garšīgu gatavojat (izņemot griķus, manā mājā viņus neēd...)? Man patīk visu ko izmēģināt, bet ... no 5 receptēm "izdzīvo" labi ja viena. Kādi Jums mīļākie ēdieni?
"Man vīrs sēž mājās karantīnā. Baroju viņu tikai ar pankūkām. - Jocīga diēta. Palīdz? - Kā lai es to zinu? Kas zem durvīm palien, ar to baroju!" Manai paziņai, kura ir profesionāla augstas klases pavāre, vīrs mīļi lūdzas sievai mājās negatavot tos samudrītos ēdienus, bet gatavot kaut ko vienkāršu un skaidri saprotamu. 14:03
vo! pareizs vīrs. Ēdot skābu kāpostu pankūkas mutes kaktiņi noslīd uz leju, un tur paliek uz mūžigiem laikiem, sejas āda kļust pelēka, mati izkrīt un viss dzīves eliksirs satek maisiņos zem acīm..kaut kā tā. ··· Receptes: Ko garšīgu gatavojat? lasīt visu diskusiju (53 atbildes) »
Kur var nopirkt cūku aknas? (12)
Vai kāds nezina,kur var nopirkt cūku aknas? vai Rīgas centrāltirgū viņas var nopirkt?
Vai kāds nezina,kur var nopirkt cūku aknas? vai Rīgas centrāltirgū viņas var nopirkt?
Ja cūku kauj Spānijā vai Dānijā,tad līdz Latvijai aknas netiek:))
Nesmejieties, bet tā lieta kļūst nopietna. Normālu lauku cūkgaļu dabūt ir arvien lielāka problēma
Man nezināmu iemeslu dēļ šis produkts (arī no citiem dzīvniekiem) ir kļuvis par deficītu, tāpēc jautājums nepavisam nav muļķīgs.
Pastētē garšai pieliek aknas...!
Centrāltirgū ir, ja svaigas interesē, tiesa liellopu aknas skaitās labākas...
··· Receptes: Kur var nopirkt cūku aknas? lasīt visu diskusiju (12 atbildes) »
Google > Пересоленная икра Jā protams,sakumā izskalo ikrus etikudenī,pec tam tīrā udenī. ··· Receptes: Foreļu ikri pārsālīti lasīt visu diskusiju (8 atbildes) »
https://www.youtube.com/watch?v=Wj2o-9Vq26Y
1 litrs ikri 2/3 ēdamkarotes sāls , 1 tējkarote cukura. Samaisi , lai kļūst caurspīdīgi un ieliec ledusskapī uz pāris stundām. (Ikrus pirms sālīšanas jānomazgā ar karstu ūdeni, lai nav plēves un asins recekļu.)
··· Receptes: Kā sālīt foreles ikrus? lasīt visu diskusiju (2 atbildes) »
Jaukus svētkus! mēles salāti- vārīta mēle, sīpoli, zirnīši, marinēts gurķis, vārīti burkāni+ mērcei- majonēze, tomātu mērce (gribi liesāk, ņem krējumu majonēzes vietā, tikai tad vairāk sāls utml. Ja tā liellopa mēle,tad daru tā,ņemu garšvielas daudz, iemarineju uz pāris stundām un tad vāru vismaz 2st,tad ar tekošu aukstu ūdeni paturi vismaz 5min,ādu nost un tad vai nu salātos,vai vnk šķēlēs pārleju ar šeleju.Man garšo to ēst arī tapt sagriestu.
No vistu sirdīm ir garšīga pastēte,var arī vnk pasutināt ar burkāniem+ sīpols,apmēram,kā gulašu gatavo.
Manam sunim arī garšo vistu sirdis:DDDDD cūkas mēles novāra, notīra, sagriež pusšķēlītēs. Sagrieš un apcep šampinjonus ar sīpoliem. Samaisa visu kopā, pārlej saldo krējumu, pievieno baltos piparus, sāli un kariju (bagātīgi). visu minūtes 5 pavāra uz mazas uguns, lai nepiedeg. Ļoti garšīgi. ··· Receptes: Iesakiet kādu recepti no ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) »
Aknu desa. (4)
Baigi sagribējās aknu desu ieēst, bet kā to taisa? Gribētu tieši čehu desu, varbūt ir kāds čehs kurš zin recepti.
Baigi sagribējās aknu desu ieēst, bet kā to taisa? Gribētu tieši čehu desu, varbūt ir kāds čehs kurš zin recepti.
labāk nopērc aknas (liellopa vai vistas) un pagatavo pats,recepti atradīsi google,ir vnk pagatavojams produkts un mājās gatavots ir mmmmm/ veikalā pirktā aknu desa,pastēte man negaršo!!
Aizej uz tirgu, kur var nogaršot pastēti, pirms pērc, nevis uz veikalu, kur ēdīsi, ko nopirksi nepagaršojis.
tad jau mahimās nogaršo! tur ir visādas suņu prieka variācijas. Kam recepti, tērēties, malt, putot un mocīties?
··· Receptes: Aknu desa. lasīt visu diskusiju (4 atbildes) »
http://fishing-24.net/index.php/2010-09-29-04-56-28
(ar verdošu ūdeni)
http://piterhunt.ru/scripts/forum/archive/index.php/t-5596
(bez verdoša ūdens) Esmu sālījis lašu ikrus tonnām,tālajos austrumos.Mājas apstākļos to var izdarīt vienkārši:Jāatdala ikrus no plēves un to var darīt dažādi,ja aplej ar verdošu ūdeni,tad jābūt ļoti uzmanīgam,lai nepārturētu ikrus karstajā ūdenī.Pieliekot sāli,to var darīt:apkaisot vai izveidot sāls šķīdumu-ūdenī/šķīdumam ir jābūt ļoti sāļam/.Der pielikt cukuru,lai ikri izskatītos skaistāki-dzidrāki.Tad sāli un cukuru ņem 3:1.Ja vēlēsies ikrus saglabāt ilgāku laiku,tad aplej ar eļļu un turi slēgtā traukā.:) A ar karstu uudeni nevajag apliet?
Es no saakuma apleeju ar karstu uudeni, nonjeemu visu lieko un tad nokaasu un sasaaliju. Tie bija laša ikri, bet domaaju, ka starpiibas nekaadas kādus ikrus? ··· Receptes: Ikru sālīšana lasīt visu diskusiju (13 atbildes) »