Sīpoli
Sīpoli - jautājumi un diskusijas
Nenormali gribas, est gribas, bruni-saceptus -sipolus? (23)
Te viens uzraksta - vinjam pumpa uz, ne ne uz meles, uz lupas, otram - uz dibena, eksperti zin teikt - no ta vai no wa...man kadu laiku, jau pailgi, prasities prasas pec ceptiem, pat teiktu, sadeguwiem sipoliem...kaut iepriekw needu ntos ...
Te viens uzraksta - vinjam pumpa uz, ne ne uz meles, uz lupas, otram - uz dibena, eksperti zin teikt - no ta vai no wa...man kadu laiku, jau pailgi, prasities prasas pec ceptiem, pat teiktu, sadeguwiem sipoliem...kaut iepriekw needu ntos ...
Kur Rīgā pirkt sīpolus? (11)
Protams katram ir iespēja nopirkt sīpolus veikalā. Bet veikala cena tomēr ir 0.30 par kilogramu. Un, lai iegādātos tonnu vajadzīgi 300 eiro bez darba un transporta. Varbūt kāds var ieteikt kur meklēt tonnu ar sīpoliem cenās ...
Protams katram ir iespēja nopirkt sīpolus veikalā. Bet veikala cena tomēr ir 0.30 par kilogramu. Un, lai iegādātos tonnu vajadzīgi 300 eiro bez darba un transporta. Varbūt kāds var ieteikt kur meklēt tonnu ar sīpoliem cenās ...
Žāvēti sīpoli?
Fritēti ?
šašlika marinēšanai ?
stādīt diez vai ir jēga tagad.
šaubos, vai šeit būs atbilde pēc būtības. Pameklē augļu bāzē. No Polijas varētu atvest, ja tur būs vecie vēl. Ak tu par maksimu? Viņi pērk optom 30 tonnas. Pārdevējs no laimes, ka tik daudz, atdod par 8 centiem. Tiem, kuri vēlas pa lēto pirkt lauksaimniecības produktus, iesaku pamēģināt izaudzēt ko pašam. Tad varbūt sapratīs lietu patieso vērtību. ··· Sīpoli: Kur Rīgā pirkt sīpolus? lasīt visu diskusiju (11 atbildes) »
4 palieli sipoli
3 olas
2/3 Dzintara siera pacinjas
2 liellopu buljona kubiki
nedaudz tomatu pastas vai merces
garshvielas
sipolus apcep ellja katlinja,kura variis zupu.Uzlej udeni(labak verdoshu),un vara,kamer sipoli ir miksti. tad pielej karstu udeni,cik daudz grib,pieliek sieru.
olas sakulj,pielejot nedaudz etiķi,tad atri maisot,lej olas katlinja.pieliek buljona kubiku,ja vajag-vel sali vai piparus.nedaudz pieliek tomatu pastu vai merci.
zaljumi,grauzdinji.
Siipolu garshu just nevar, zupa ir koshi dzeltena, satiiga un nenormali garshiiga. Kaadi veel buljona kubiki?:))pastaav tachu arii lieliski buljona kauli....bet nu katram savs:) Vai Rītiņam ,vai cits guru pavārs TV rādija šamējā zupa top 4-8.stundām un buljons jau iepriekš sagatavots no lielopa,vai cūķa kauliem..katrā ziņā ,ja kāda sieviete to taisa,tad tā ir Dieviete..!)))) garšīgākais paēdiens Francijas Alpos. Tur gan bez Dzintarsiera un olām, bet ar rīvētu sieru un grauzdiņiem. Sātīgi un gardi aukstā sniegotā dienā! Jaunlopa ribiņu buljons ir atslēgas vārds ··· Sīpoli: Franču sīpolu zupa, recepte lasīt visu diskusiju (11 atbildes) »