Vai pret paģirām palīdz aktīvā ogle?

esmu dzirdējusi, ka pirms paredzamās iedzeršanas/piedzeršanās/jāapēd 10 tabletes aktīvētās ogles, tad nebūšot nekādu galvas/kuņģa sāpju...
kāda pieredze šajā jomā?

hot_a_bitch      A patiesībā galvassāpes izraisa alkohola sadalīšanās blakusprodukti. Tā kā jebkurā rūgšanas procesā radušos dzērienos ir zināms daudzums alkohola, tad arī paģiras iespējams dabūt jebkurā gadījumā.
Viss atkarājas tikai un vienīgi no konkrēta organisma spējas pārstrādāt konkrēto alko dzērienu. Tā ka rīt kaut kādu ķīmiju ar mērķi padarīt "laimīgu" otrās dienas rītu ir tikai bezjēdzīgs process.
Kā jau teicu iepriekš: Jādzer kulturāli! Ja zini "savu normu", tad otrā dienā nav problēmu. Pie kam, ja netiek lietots apšaubāmas izcelsmes un kvalitātes dzēriens...
Iedzerot 200 g laba konjaka sajūtas un noskaņojums būs daudz labāks par 4 l Apeinīša vai Walter markas stiprā alus rīšanas....

lapsigaa    1 afrodit, es lieliski zinu,kas oglei klaatnaakoshajaa anotaacijaa rakstiits. aptiekaa straadaajot, pati taadus lociiju un liku klaat katrai pacinjai. UN?
atkaartoju velreiz- izdzer, tobish aprij 5 tabletes un meegjini vakaraa paD**** . tas arii viss. kas tev tur neskaidrs?

utji_butji  1   Ogli jālieto 1 tablete uz 30 kg ķermeņa dzīvsvaru. 90kg = 3 tabletes ogles.
/papildina Afrodit ogles lietošnas instrukciju/

Laskovij      Nu manuprāt pohas rodas tad, kad aknas vairs nevar pārstrādāt attiecīgo daudzumu alho...

Un diezvai kaut 10 tabletes spētu uzsūkt kaut vienu glāzes saturu...

barbarosa9      Pohas ir asins sabiezeeshana.Asinsvadi sashaurinaas, un biezajaam asiniim jaaspraucas pa tiem.Taadeelj jau tik daudzi 40 gadnieki noliek kjelli-sids asinvadi neiztu-infarksts, galvas asisvadi neiztur-insults.
Asinis shkjidrina aspiriins.
Ogle tieshaam paliidz attiiriities aatraak.Apmeeram 6 tabletes droshi, bet tikai saberztaa veidaa.(shaadi riikoties man ieteikusi daktere vienreiz nedeeljaa tikai ar 4 tableteem) Nekas tur neaizcietee.Miits.
Ja reiz cilveeks ir sadzeeries, tad tieshaam jaalaapaas.Es to neizdomaaju.To saka pashi aarsti.Tikai to laapiishanos daudzi saprot ar atkaartotu piedzershanos:)

utji_butji      Man ir ļoti izteikts paģiru sindroms pat no neliela daudzuma alkohola.
Es ne tikai "salāpīties", bet arī ūdeni nevaru iedzert nākamajā dienā, nerunājot, par tabletēm u.c., jo organisms visu atgrūž. Es badojos un gaidu, kad viss sakārtosies. Eļementarno!

Uhuhuu      http://en.wikipedia.org/wiki/Hangover

Man paģiras ir reti, kaut asinis mēdz būt biezas un ar pilīti man arī nepietiek. Šī teorija ir pārāk vāja.

dolce_no_pasaran      poha pēc konkrētas sadzeršanās būs jebkurā gadījumā. aber ja mīz no tās- nedzer! a citādi,no rīta 50 gr tās pašas ļergas ko vakarā ij miers mājās!

barbarosa9      Uhuhuu, taa nav teorija.

gauja      Mediķi man savulaik teica, ka uz 10kg dzīvsvara vajag 1 gab. aktīvo ogli.

PrinceseUzZirnja      Tieši tā ,Afrodit, bet te jau mums ir "speciālisti " absolūti visās jomās.

Denija_      Ja gribas dzert to indi, kuru sauc par alkoholu, tad pirms tam vajag uzēst tīru sviestu...

Uhuhuu      Kaut divus aliņus vienā reizē te tās lielās tautas mediķes būtu izkopušas,uz karstām oglēm nākošajā rītā uzlejot, tad nevajadzētu TEORETIZĒT par metodēm, kā dzēst no divām liķiera špicglāzītēm radušās megapohas. Ņirgu bišķi parāva. :D

BuutlsBamtrinkets      Man ir tāda dziļa, jo dziļa pārliecība, ka madāmām nav NE JAUSMAS kas ir normālas un konkrētas pohas.
Kādi vel citramoni, ogles... jūs ko?
Tas, kas tev tur iestāsies - sušņaks, galviņa pasāpēs, nav nekādas pohas, tā... nogurums pēc vakara izklaidēm. Tās NAV pohas.
Oglītes dzert... ņe, nu dadumajutsja že...

purva_bridejs      Alkoholu dzer protams arī procesam, bet parasti galvenā doma ir iereibt(cik daudz iereibt tas lai paliek katra paša ziņā) garastāvoklis labāks paliek, sarunas raisās ;) Oglītes, margarīnus un sviestus ēd, lai mazinātu alkohola iedarbību uz organismu. Nu tad man jautājums tāds, kāda jēga dzert alkoholu un tai pat laikā rīt kkādus draņķus lai nereibtu/mazāk reibtu? Gribās mazāk noreibt, dzer mazāk, negribās noreibt nedzer vispār, nu ja tīri procesam, tad taču var arī pacilāt bezalkoholiskā šampanieša glāzi, vai bezalkoholiskā alus pudeli! Priekš kam sevi mānīt, nesaprotu. Vai arī te darbojas princips „kompānijas pēc pat žīds pakārās”?
Par pohām būtls drēbi runā :DDD

rozamunde      Nu iedzeršana no iedzeršanas var arī atšķirties.
Man tik šodien tā pagrūti ar iztēli - kā pirms iedzeršanas ierij zināmu skaitu oglītes vai ziepē iekšā sviestu...Pēc šiem tautas līdzekļiem pat visnepelēkākais oho biedriņš tualetē necik daiļš neizskatīsies. I dzert nevajag.
Bet ar paģirām ir tāpat kā ar kamaniņām, ja nenotrāpa alko daudzumu, lai cik ar kvalitatīvs tas skaitītos.

JurisK      Lai nepiedzertos, vajagot stundas 6 pirms tam iedzert, nu vidēji vīrietim ap 100gr šņabja, izgulēties stundas 2-3 un tad iet uz to lielo kodienu - nereibstot! No rīta aspirīnu ar C vitamīnu, ja galīgi švaki, pusdienlaikā sotaku, un kustēties, negulēt. Taisnība par to asins sabiezēšanu, pluss vēl organisms novārdzis, tāpēc C vitamīns. Tāda tablete, kuru te pieminēja, jau sen tiek lietota - tā ir tas pats aspirīns ar C vitamīnu, pluss vēl soda ar kaut ko, lai glāzē izšķistot CO2 rastos, palīdz vēderam.

DEILA48      varu piekrist possei! Ja gadaas, ka vairaak ir iedzerts- tad tiesaam paaris citramona tb pirms miega loti paliidz..

Exstars      Nav pilnīgi nekādas sakarības starp aktīvo ogli un pohu noņemšanu.Tīri pašiedvesmas līmenī-es taču to un to dariju tāpē ir vieglāk.Nevajag piedzerties kā lopam,būtu pirmais solis uz rītu bez paģirām...:)

inito4ka      ....ai,,,kā var dot visiem vienu recepti??? ņau jēgas!!! katram savs organisms jājūt!!!nu ja jūt,tad attopas ap 5 rītā.iemet to citramonus un guļ tālāk,,,bet parasti pēc litriem 1,5 - man nav problēmu no rītiem /es par vīnu runāju ,,,stiprākus vellus nepārzinu /

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu