Vai ir kāds ,kas veiksmīgi pārvarējis depresiju?????

Naprasu recepti,tās jau nav!!!! Bet pozitīvs piemērs iedvesmo! Mana bedre nepaliek seklāka...Ja kas - darbs ir,tur nav tā vaina,tieku ar sevi un ar dzīvi galā,bet izkāpt no gultas un doties dzīvē NEGRIBAS (gribas būt mūžīgā miegā)...

sveikasaule      "Speciālists" dažkārt izraksta vienas ripiņas pēc otrām, bet labāk nekas nepaliek! Kā pārstāj ielietot ripiņu tā čau rasma, vēl sliktāk paliek nekā bija! Starp citu - personīgā pieredze. Klusieties sevī, savās sajūtās, un uzticieties sev nevis visādiem "speciālistiem". Tā pa īstam tikai cilvēks pats var sev palīdzēt. Nē nu protams cilvēks pats izvēlas vai indēt sevi gadiem ar ripiņām vai sākt beidzot pats kautko darīt SAVĀ labā.

fifidrilla      man savukārt ir pozitīva pieredze ar ripiņām, pēc pusgada lietošanas vairākus gadus nebija ne vēsts no depresijas, bet tad gadījās krīze dzīvē un atkal bija jāpalieto, bet simptomi ne tuvu nebija tik smagi sākumā, kopumā sakot krīzes situācijās palietoju, negaidot, kad paliek slikti. Nu tas ir reizi divos trīs gados varbūt

Chernobilja      Vienkaarshi ir taads termins-dziive peec Menopauzes!Sievietes jau vispaar biezhi vien visu sajauc un taa vietaa,lai vienkaarshi saaktu jaunu posmu savaa dziivee-saak izdomaat redz,ka shamajai ir...depresnjaks un veel visaadas kaites! Nez,ko gan Tu dariisi tad,kad buus jaaiet...pensijaa-laikam jau shausies nost aiz beedaam!Samierinies tak ar to,ka Tev vairaak neinteresee ne seksi,ne keksi un saac jaunu dziives posmu!Vai tad tieshaam tas ir tik...sarezhgjiiti???

abet      konkreeti nevajag sevi zheelot ... viss tas raksts ir huinja peec buutiibas. Palasiis tagad meitene, kaads kautko uzrakstiis un vinjai paliks labaak ??? Haaalooo, labriit ! Gribas pazheeloties publiski, uzcep shitaadu un tad uz mirkli guust baudu no taa, kaa redz man nabadziitei paliidz. Kadi veel antidepresanti un paareejais bla bla bla ... taisniiba arii KONSUL ... ej pie aarsta, maksaa naudu un daktereejies ja reiz ir tik traki.

Papele  1   Noteikti jāiet cilvēkos, jālasa grāmatas, jāapmeklē izstādes. vēllabāk būtu, ja apmeklētu kādus jaunus kursus... stilistus, floristus un tamplīdzīgus. Noteikti palīdzēs.

Torpedo      nu, nepatiik man tie KONSUL komentaari! Vienmeer taadi maatiskji pamaacosi - tipa patiesiiba peedeejaa instancee! :D Itin kaa vinja zinaatu kaut ko vairaak kaa mees paareejie mirstiigie un vareetu dot savus viedod padomus kaut kur no augsienes :DD
Kukuu dakteri ir taadi pasi algoti straadnieki kaa visi paareejie. Atnaak, atseezj savu dieninju, sanjem aldzinu un dziivo tik nost. Vinjiem jau savs rituaals izveidojies. Daudz neklausiities, ko pacients vaavuljo, jo ko tad no slima var gribeet, izrakstiit kaut kaadu receptiiti, jo pacientam jaabuut arii kaut kam taustaamam uz rokas, lai nebuutu sajuutas, ka nauda par neko atdota .. :)

veesmina      viss ar laiku apniik. arii taa sajuta ka esi tads druums. sagribeesies ko pozitivu un saksi dariti ko lietas labaa pats neapzinoties.

laine74      Ja zāles lieto kā izrakstīts, viss ok...pusgadu padzēru, vairāk nevajag....bet vispirms tiešām labs ārsts ar pieredzi vajadzīgs, kas zin kādas zāles vajag un prot noteikt diagnozi..nevienu sliktu vārdu par zālēm nevaru teikt- vismaz man līidzēja

nezkogribu      Bija, nav, tiku galā, mazliet ārsti, bez tiem laikam nevar, daudz labu draugu un pašas smadzenes......laikam māka sīkumos prieku rast. lai tev izdodas!!!!

sinilga32      man neliidzeeja ne ripas, ne dakteri. Izraapos tikai tad, kad pilniibaa izmainiiju savu dziivi - dziivesvietu, darbu, pazinju loku un arii attieksmi pret dziivi kaa taadu.
Teikshu godiigi - bija ljoti gruuti.

imanuela      Labi palīdz vietas un apstākļu maiņa ilgstošākam periodam.
Viss bija riktīgi sagajis grīstē un izeju no tā neredzēju pirms tam biju iegādājusies ceļazīmi uz 6 dienām ar draudzeni uz Slovākiju. Šaubijos vai braukt.
Aizbraucu ar smagu sirdi. Jau otrajā dienā konstatēju, ka man nav laika domāt par savam problemām, jo viss apkart ir tik interesanti un aizraujoši.
Kad atbraucu atpakaļ pilna ar iespaidiem, pozitīvām emocijām spēju uz dzīvi paraudzīties no citas puses. Lai veicas!

skvo      Tu neesi vieniga ar sadu problemu, cik noprotu mes visi kada dzives situacija reiz nonakam pie si bezceribas bezdibena......

piparbecinja      iesaku no visas duushas izcilu vai vismaz protoshu psihoterapeitu. Var meklet Gjimenes centraa iesakuma. Depresija ir izarstejama, ja tai klat kjeras patiesham specialists, nevis iedomigs sharlatans.

Vucis      >Es parasti panjemu un izvelku sevi aiz matiem :)

Ja kāds par depresiju runā formā "es PARASTI daru tā...", tad vai nu:
1.cilvēkam nav ne nojausmas, kas ir depresija (nejaukt ar sliktu garastāvokli), vai
2.viņam jāuzceļ piemineklis (ja vien nav paspējis sajukt prātā).

ellja_berliozam      Antidepresanti nevis nomāc kaut ko tur, bet ļauj ATCERĒTIES, kā ir, kad ir labi. Un tad jau var saviem spēkiem. Bet, protams, jādzīvo apzināti un ja kas prasās maināms, tad jāmaina.

Muukene  1   Tas, ka Tu to esi apzinajusies, ka ta var but problema , jau ir daudz! Tad ari sameklesi celjus! Malacis!

VIZUAALAAmaaksla      Antidepresanti tieši ārstē! Ir tik daudz jaunu zāļu.
Visvairāk pārsteidz ----padomdevēji-----šajā temā pilnīgā, te ierastā bezatbildība neder!

skrejosaa      Moška mēiģini kliegt no visa spēka ( kad neviens nav mājās,protams).
Tā tāda interesanta vingrošanas forma. Kad tā īsti no sirds izkliedzas,
toč paliek labāk.

barbarosa9      Lielaakajai daljai te depresija asocieejas ar iisaaku vai garaaku, smagaaku vai ne tik smagu psihologjisku pagurumu, garastaavoklja pasliktinaashanos un dazjaadas sadziiviskas probleemas.Kaa kas-taa breec:depresija!
Nerunaajiet par to, ko juus nezinat!
lilacu, noteikti aizej pie aarsta.Pat gjimenes aarsts, ja tas ir sakariigs, tev paliidzees.Izstaasti vinjam visu, katru niansi un savas sajuutas.Tev vajadziigs medikja atbalsts.Turies!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu