Apaukstēšanās profilakse

Kā ēdat ikdienisķi ķiplokdevu? Uz maizes, labi. Vēl varianti?

Pele_chiibaa (2009-11-17 02:33)      ne_pasaranij_prorubj ---> ja Tu man parādīsi KĀ pārtiku jelkādu dabūt "lai neaiķeras kuņģī,bet pa tiešo nonāk zarnutraktā", es apsolos Tevi ilgi nemocīt, bet nodot medicīniskajiem pētījumiem kā unikālāko Zemes iedzīvotāju! :D

ir t;āda jogu metode "šrinkprakšalana"vai čoto vroģi tavo - latviski būtu - "izlietnes žests". dzer sālsūdeni un ar speciālu jogas vingrojumu palīdzību skalo visu gremošanas traktu. :D vot moš ar to speciālo vingrojumu palīdzību aizdancina ķiplokus uz zarnām :D

ne_pasaranij_prorubj (2009-11-17 02:36)      Pele_chiibaa (2009-11-17 02:33) viedoklis
Vaitad nav vieglāk uzreiz pa taisno čerez nabu? :D

Pele_chiibaa (2009-11-17 08:33)      nu var arī vēnā iešūt - tā vēl efektīvāk :DDD

mazaa_zivtinja (2009-11-17 08:48)      Neko nēdu speciāli, tikai to, ko gribās... Ja organismu pārgruzī, tad arī iespējama saslimšana, un visātrāk!
Bet apaukstēšanās profilakse ir vienkārša - neapaukstēties!

slieks (2009-11-17 09:10)      Neaizmirstiet vēl vienu profilakses noteikumu - labu garastāvokli!
Es divas reizes esmu salimusi no lielām dusmām. Nu bija tā, ka aiz nejaukuma pārsprāgt varētu. Nokaitināja. Un pēkšņi jutu, ka aizpampst deguns, sāk sāpēt kakls un ceļas temperatūra. Bija zudusi imunitāte kā uz mājienu, mikrobi uzdzīvoja.

SievieteMelnaa (2009-11-17 11:49)      Visas iespeejas izcelties ar origjinalitaati - dzeru aptiekaa nopeerkamos vitamiinus un ziemas sezonaa sapoteejos pret gripu.:)))

sandija9 (2009-11-17 12:41)      Padomdevēji,bet cik grādos tad C vitamīns iet bojā? 80 ?Tad kāda jēga lietot produktus zupās un morsiņos?

Nelima6 (2009-11-17 14:34)      Godīgs padoms - ja visus tos augļu kg sapirkāt lielveikalos, cītīgi noēdāt, tā darāt ilgāk kā 5 gadus, tad aizmirstiet par normālu organisma imunitāti un sāciet gatavoties alerģijām un kaudzei dažādu slimību... protams, arī palielinātam svara daudzumam, kas pēc katras nākošās diētas atgriezīsies arvien ātrāk un grūtāk būs dabūjams projām...

Un vairāk aplūkojiet veselīgās ēšanas lielvalsts vidējā slāņa pilsoņus, kas mokās ar sirdsslimībām no nepilnu 40 g.v. un tusnī no resnuma (abi dzimumi)

pooh (2009-11-17 14:51)      Ledaina ūdens masāža.
ūdeni uzmanīgi šaurā strumītē lej no pakauša lejasdaļas pa mugurkaulu uz leju. Palīdz arī tad, ja ir jau saaukstēšanās simtomi.

hortenzija5 (2009-11-17 17:14)      Rīvētas vārītas bietītes ar sasmalcinātu ķiplociņu, var vēl + valrieksts.
Visa smaka no mutes pazudīs, ja pēc ķiploka noēdīsi citronaa šķēli. Pamēģini!

veesmina (2009-11-17 18:33)      to kas ir to ēdu. ja lemts , tad saslimst ar visiem pastiprinātajiem vitamīniem uzturā.

Sonnenschein (2009-11-17 22:16)      Sentēvu metode: aizdedzināt ķiploka asti (laikam to, kas sausa), tad nodzēst un paelpot tos dūmus. Ja šito pārcietīsi, būti izdzīvotājs! :))

Minx (2009-11-18 16:30)      Ķiploku, man šķiet, var iemānīt da jebkur, ja dikti gribas noņemties ar gatavošanu. Ja gribi ķiploku vienkārši iedabūt sevī - izdzer veselu daiviņu (ja tā ir pietiekami maza) vai sasmalcinātu (kā zāles - uzdzerot glāzi ūdens. Vecmamma teica, ka vajagot tukšā dūšā (jo laika periodā no 7...8rītā organisms vislabāk uzņem vitamīnus, vislabāk visu sašķeļ kas šķeļams un uzsūc kas uzsūcams). Pēc tam var brokastot. Es nekad neesmu jutusi, ka viņa ož pēc ķiplokiem, ja ir ķiploku "izdzērusi" no rīta (un kad nav - ne tik ;) ). Bet ēdienos iemānīts ķiploks ir jūtams...

Man patīk biezpiens, garneles, dilles, tomāti, krejums un saspiests ķiploks -
ņamma!

Viss atkarīgs ko no tā ķiploka vēlies - vai receptes vai āšu uzņemšanu bez liekas gatavošanas.

art_deco (2009-11-18 21:51)      Aflubin

klaara1983 (2009-11-19 20:35)      te aprakstīts par cīņu ar saauksteshanos,bet ļoti veselīgs ari profilaksei ir šāds dzeriens http://www.solipasolim.lv/lasit/690/

nu ja negaršo,piemeram, ingvers, tad jau nepatiks,bet man ļooooti garšo :)) ņamm

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu