Kalcijs

vai diendienā uzņemot noteikto kalcija normu, ar pārtikas produktiem, ir iespējams samazināt tā trūkumu kaulos? vai tomēr ir jāsāk lietot uztura bagātinātāji? lūdzu, padalieties pieredzē.

Victorija9      Nu neapreekties!:))
erika stikaane,finanshu un apdroshinaashanas sfeeras darbiniece sit pushu visu mediciinas sisteemu;DDDD

Victorija9      Jaa, MAaSA, magnijs jaapiekjer klaat, tikai ne visu laiku.

Laskovij      Pilnmēness vai kurus farmacētu kompāniju tagad lobējam??

zikeris      migliņ Tu vēl nezini ļoti daudzas lietas un sīkumiņus kas notiek aizkulisēs.
Katram protams ir sava izvēle, un tas nevienam nav liegts.

cielava10      Lietotojot uzturā samaltu olu čaumalas ar citrona sulu - kalcija sastāvs normalizēsies.

cielava10      Pilnīgi piekrītu Zikera teiktajam, ļoti daudz ir patiesības viņa vārdos.

utji_butji      Kāda problēma lietot mūsu pašu dabīgo prepatātu - ostonorm vai osteonorm2 (ražots Latvijā no olu čaumalām) nevis mākslīgo calcigranu?
Ļoti labs ir koraļļu kalcijs pulvera veidā, kuru izšķaida ūdenī (koraļļu ūdens).
Tā kā pati piena produktus nelietoju, osteonorma tabletes dzeru visu rudeni, ziemu.

Torpedo      loti laps ir biezpiena-laima pulveris! Vislabaak vinju snaukt!

slieks      Biju uz osteoporozes testu. Tā kā viss bija kārtībā, daktere teica, ka nekādus kalcija preperātus tāpat vien lietot NEVAJAG. Bet iespējami vairāk piena produktus gan, jebkādus.

riks      MarieAntoinette,
es nemurgoju, es zinu. Šeit tas varētu būt arguments – es jau 10 gadus raujos pa medicīnas līniju – poliklīnikā par apkopēju – OK, pajokoju, man mamma daktere (tagad pensionēta – ½ gad-100-tu norāvisies uz 1,5 slodzēm un tagad saņem sūda 100 Ls pensiju!) un tēvs ķīmiķis.
Karroče, slušai sjuda! Kalcijs nav dabīgs un mākslīgs, cik ir Kalcija Pasaulē, tik Dieva radīts. Dabīgi vai mākslīgi ir Kalcija preperāti (nav arī divi Dzelžu – 2 un 3-vērtigā, ir viena Dzelzs, kura savienojumos var būt 2 vai 3-vērtīga! Ar 3-vērtīgo var balināt fotomateriālus (metālisko Sudrabu pārvērst par Sudraba Hlorīdu) un kodināt Vara celiņus tekstolīta «spiestajā» shēmā, bet cilvēka organisms to neuzņem), bet tie atšķiras mazāk, kā folikulīns no sinestrola – tie vienkārši ir vienkāršāki. Mana draudzene bija saflammējusies pirkt austeru Kalciju, apgaismoju viņu, ka Kalcijs ir Kalcijs un vsjo (nianses var būt savienojumā un tīrības pakāpē) un kad viņa aptiekā nāca klajā ar manām atziņām, aptieķniece nopūtās (tak jau prēmijas laikam saņem, ja ko dārgāku pārdod!) un atzinās, ka kursos viņai to pašu stāstījuši. Nafig par bargu naudu pirkt aptiekā kaut kādu muinju, kurā aktīvās vielas pavisam maz.
Kalcija laktāts un Magnija karbonāts. Bet reti sastopami. Ja kas, Kalcijs bez Magnija vēl kaut ko, Magnijs bez Kalcija djenjgi na vetjer. Un Magnijs pie stresa un strjoma izčurājas laukā. Magnija Sulfāts MgSO4 tāpat kā Nātrija Sulfāts miecē želatīnu, bet tikai, kamēr filma šķīdumā, pazīstama kā rūgtā angļu sāls, Magniju organismā papildināt nevar (H2SO4 > HCL) un perorāli lietota izraisa diareju, tautas valodā pļutku. Ja, kas, pereboru ar Kalciju taisīt nedrīkst, īpaši zīdaiņa vecumā – var pāagri aizaugt avotiņi. Savukārt sirmā vecumā Kalci

hslaima      vari rīt tabletes un kaļķi cik uziet, ir vēl nepieciešams mehānisms, kas to visu aizvada uz kauliem - tā ir muskuļu aktivizēšana - kustības un masāža

zikeris      Vau riks, vai tad Tu sērskābi jau rauj iekšā. Nu tad jau netikai pļutku paraus, bet ar visām iekšām izraus. Laikam jau mazliet pārķēri par mēru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu