Ar ko aizvietot gaļu?

Vairākus mēnešu kā neēdu gaļu. Tā nav nekāda diēta vai citādas piespiešanās - negribu un nemaz neprasās. Tomēr agrāk biju riktīgs gaļēdājs un esmu satraukta par to, ka manam rumpim varētu sākt pietrūkt kkādas vielas. Tagad jau mati paliku`;si nespodri un izsitumu arī vairāk kā parasti saradies... Kas aizvieto gaļu (par pupām u.c. pākšaugiem jau zinu, bet sojai neesmu gatava...)?

lietotajC       foto piemeeram, cuukaam nav tik garsh zarnu trakts (tachu shaa kaa taa ieveerojami garaaks, kaa pleeseejiem) un toksiini izdalaas mazaak, un diezgan daudz peetiijumu paraada, ka tiem kas eed galju daudz un ilgi, ir lielaakas iespejas tikt pie diezgan plasha skaita slimiibu, kuras vegjetaarieshiem ir retaakas.

+ ieprieskeeji mineetais "kad galedajs aiziet uz tualeti, tad nelabi smako starp citu. un tas nevienam neliek aizdomaties..." ir tieshi par to puushanu. :)


manis peec jebkursh var eest jebko. manis peec, var arii glorificeet galju, eest to paarmeeriigi, vai arii riit tikai sauteetus daarzenjus, plikus gurkjus un tomaatus. vieniigais, agresiivu savu uzskatu aizstaaveetaajiem parasti ap 95% argumentaacijas ir vienkaarshi neviizhiiga.


ja kaadam interesee viens no apjomiigaakajiem peetiijumiem par sho teemu, tad varu ieteikt:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Study

protams, neviens shaads darbs nav bez kritikas:

http://www.sciencebasedmedicine.org/?p=385

(dazhi komentaari arii ir ok)

encis10      Vislabākais gaļas aizstājējs ir desa.Tur viss kas salikts iekšā + gaļas ekstrakts. 2011-11-12

Natta      Nekādus vitamīnus savu mūžu neesmu ēdusi un neēdīšu, nekādus aizvietotājus nevajag!! āda tīra, veselība ideāla, taču,kad reizi nenoturējos un uzēdu kūpinātu vistiņu- pumpas uz sejas bija no vienas vietas nākošā dienā!!
Tas,ka tagad viss draņķis, visas indes,kas veidojas gaļas pūšanas procesos zarnās, lien laukā-tā ir normāla attīrīšanās!! vairāk dzert ūdeni vajag, lai ātrāk attīrās organisms.
Taču, ja krīt laukā mati- par kko zemapziņā ir pamatīgs stress.
2011-11-13

milulite15      Eh,eju apeest kaadu galas gabalinu,apetiiti uzdzina!!! 2011-11-13

jasona      Būtu muļķīgi neēst gaļu,jo tagad tā ir modē visādi veģetārismi-visos žurnālos raksta un slavē!
Ja neprasās -nu neēd,bet ja gribas-tad ēd,un lieto normālu uz laukiem audzētu gaļu,nevis tos ,,gaļas izstrādājumus,, kurus mums importē no nez kurienes,un par dārgu naudu tirgo lielveikalos.
Nelabi metas,ja ir redzēts un zina kā milzīgajās kautuvēs apstrādā tūkstošiem - lopiņu dienā!
2011-11-14

senga  1   Ar SOJAS PRODUKTIEM,DĀRZEŅIEM,UTT. 2012-02-10

labaa_feja      mani izbriina, ka cilveeki kluust par vegetaariesiem vai vegaaniem bez apsoluuti pilniigaam zinaasanaam par cilveekiem nepiecieshamaam uzturvielaam un cilveeka uzbuudi. Galju nevajag eest daudz, taa ir smags eediens, ar galu patiesaam organismaa uzkraajas toksiini, tomeer ir noteiktas aminoskaabes,kas cilveekam ir vajadziigas un kuras nav aizstaajamas ar citiem olbaltumu produktiem. protams, var par to visu kaadu briidi neuztraukties, kameer veseliiba nestreiko 2012-02-13

milumss27      Var mēģinat ar sviestu aizvietot.Var mēģināt padzert arī zivju eļļu.Tas ir dzīvesveids nēest gaļu tapēc uz ēdienkarti ikdienā jāskatās plašāk. 2014-02-20

Gojko      Ar desu. 2018-06-03

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu