Es nokritu uz dibena un tagad man sāp astes kauls.

jā, tikai bez jokiem-es pamatīgi sasitos-nokritu uz slidenām flīzēm un tagad nevaru pat apsēsties ne mašīnā braucot, ne vienkārši uz krēsla. saprotu, ka dakters tur tāpat neko daudz nevar līdzēt, tāpēc neeju pie viņa un tomēr- varbūt vajadzētu ?varbūt kādam tā gadījies?

vivija33    1 labāk,protams aiziet pie ārsta,lai pārliecinātos,ka nav lauzts vai plēsts...no pieredzes-nesen man bija tāpat,sāpes reālas tikai parādījās 3-4 dienā,kad sēdēt nevarēja ilgstoši,tas ilga 2-3 mēnešus,tikai pamazām uzlabojoties...tagad vairs neko nejūtu...tā ka paries,ja nav nopietna trauma!

innguna    2 nu... es zinu vienu ļoti konkrētu gadījumu, kad cilvēks pēc kritiena uz astes kaula pamocījās, tad pārgāja, tad ik pa laikam sajuta sāpes pie kādām noteiktām aktivitātēm līdz cilvēks saprata, ka problēma ir traucējoša. Aizgāja uz Stradiņiem - tur sataisīja rentgenus un konstatēja, ka astes kaulam kaut kas tur atlūzis (neesmu mediķis precīzi neuzrakstīšu). Un nebija tā, ka neko nevar darīt. darīja gan. Bija operācija un to astes galu noņēma nost. (mēs smējāmies, ka kupēja) Un Stradiņos doks bija teicis, ka šādas traumas un operācijas nav nekāds retums. Tā ka... Es jau nu neieteiktu nekādus olfēna plāksterus, sālsūdens vannas, nez kādas šprices un vēl nez kādu pašdarbību. Vajag iet pie ārsta un pārbaudīt, kas par lietu.

innguna  1   nu jā - es ieteiktu izlasīt šo rakstu http://www.orto.lv/lv/aste.php
+ vēl info, ka astes kaula trauma vēlāk var pāriet mugurkaula sāpēs...

kissa38      Rtg obligāti ,zinu gadījumus,kad ir nācies pēc tam izoperēt.

nakc      Rēķinies ar sekām uz visu atlikušo dzīvi

didi1      marš pie ārsta! ar asteskaulu nav joki! ar sekām vēl ilgi mocīsies.

nauris111  1   vienam jaukam sievišķim šitā ar gadījās--nu tātad tavam puisim tevi būs jālutina kādu laiku,jānēsā uz rokām,jāapkalpo,kamēr tu izdakterēsies.Autiņā ja jābrauc uzmeistaro (padirsenīti)no biezā paralona un uz priekšu baudi dzīvi uz visiem 100 procentiem,galvenais lai sirdī nepietrūkst mīlestības un tam otram kurš ap tevi,arī !

neratni_stasti      Es arī atbalstu iešanu pie ārsta, lai uztaisa rentgenu. Jo var būt tikai sasitums, bet var būt lūzums, un no Tavas pašsajūtas vien to noteikt nevar. Ja būs rentgens, vismaz sirds būs mierīga.

gravieris    1 Re.kad meklēju sievieti ar astīti...smējāt(kad aste nolauzta,tad vairs nikā....)žēl astes!Bet kas nolauzts,tas nolauzts....

bonija46_1963      Gadījies nav-bet aiziet vajag. Lai uztaisa RGT.

kaseopeja      Citrons1957 piekritu visam, ir ari smeres ar diklofenaku,Rtg vajadzetu uztaisit,sapes ilgstosi un lieta ir diezgan nopietna,jakonsultejas ar arstu..personiga pieredze:)

izshautais_rieksts      operaacija jātaisa.

Adamsone      Piekrītu innguna. Ir tāda pieredze, operācija nebija vajadzīga, jo nenolūza nost. Bet rentgenu vajag, lai redzētu, kas tur ir noticis. It īpaši, ja otrā reize.

Ezjule      Reiz arī neveiksmīgi piezemējos uz ledus: veselu mēnesi kunkstēju. Kad beidzot nolēmu doties pie ārsta sāpēs pārgāja :)

piparbecinja      tas ir asteskaula luuzums. man ari kadreiz bija lidziga klizma, gadu saapeeja asteskauls, pec tam aizmirsaas. labaak iet pie doktora,mazums, ko mez nezinam...

Perperuna  1   Izklausās pazīstami. Esmu divreiz lauzusi asteskaulu, tomēr diezgan nepatīkama lieta. Ģipša bļodā nesēdos, kā daži man toreiz ieteica, bet kādu mēnesi lietoju divus garenus spilventiņus, lai varētu nosēdēt. :) Varbūt tomēr aizej pie ārsta, lai uztaisa rentgenu. Ja nu kauls ir izkustējies, saaugs nepareizi, būs lielas ziepes.

av2    1 Jautriite27 - mosska tev taapeec palaidniibas vien galvaa kopss tiem laikiem ? :P :))
Hmm, par teemu, kaadreiz jau ir gadiijies arii man nokrist (lecot ar sleepeem kalnos ). Nevareeju otraa dienaa no guultas izlist hotelii, bet, paargaajaa kaadaa nedeellaa pavisanm. Laikam jau nebiju sasitis tik stipri, jo nosslluucu tajaa atrumaa....
Viennoziimiigi iesaku iet pie aarsta, lai nobildee. Izrakstiis arii kaadu saapju nonnemssans liidzekli, ko normalu bez receptem nemaz nevar nopirkt tak :(

lauvenite47      Tas nepāries tik ātri.Nevajag satraukties! Man pēc braukšanas ar ragaviņām visu dienu -sāpēja 2 gadus.Gan gāju pie ārstiem ,gan smērēju,gan rentgenu taisīju.Pārgāja,bet tas notiek ļoti lēni!!!!Vajag bez stresa!

riks      pāriet pēc 2 ned.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu