Kā zaudēt 15 kg 2 mēnešos?

Jāzaudē vismaz 15 kg 2mēnešos.Lūdzu iesakiet kā,vēlams no personīgās pieredzes.Paldies!

SievieteMelnaa      cilveex, vai Tu esi skreejeejs? skrieshana ir pirmais sporta veids, kas samazina lieko svaru un nekaadi musiishi kaajaas neaug. ir, protams, fiziskas aktivitaates, kuras ir domaatas muskulju audzeeshanai, taads skaitaas fitness, kuru treneri taa arii reklamee - fitness nededzina taukus, bet gan veido skaistus muskuljus.
skrieshana muskulju masu praktiski neveido. skrienot nedeljaa 3-4 reizes pa pusstundai meenesii var zaudeet aptuveni 5 kg liekaa svara. never mineeja ljoti labu sheemu. Tiem, kam liekais svars ir dazhi kg (kaa autores gadiijumaa) svars kritiis nost drusku leenaak. Es pirmo 3 meeneshu laikaa zaudeeju kaadus 4-5 kg un tad leenam pazuud vele kaut kaadi grami. Ja skrien ikdienaa, svars staav uz ideaalaa.

TKO      Aizmirsi piebilst,ka visam pamata ir pilnvertigs un loti pareizs uzturs...Ja risi galigi gartam +neparezi risi,tu vari skriet cik tu gribi,neko dizu nenometisi....Un dieta nenozime badosanas uz udens +gurkitis,tomatinsh...ta tikai atrak iegusi Buhenvaldes stastusu...

Araabs      Nevajag pīties ar pedofīliem,tad svaru varēsi turēt ap 60(lai pupus var atrast):))

0091961      Visvienkāršāk un ar 98%efektivitāti varu pateikt pie tikšanās.100%dabīgs produkts,pati lietoju un pārbaudīju,vēl jāpiebilst,ka sakārto vielmaiņu un citas svarīgas funkcijas ,tur kur radusies kāda problēma jeb nepieciešamo vielu deficīts.Zvanīt 20707375

0091961      Ar 98% efektivitāti,100%droši,dabīgs,pārbaudīju gan pati uz sevi,gan rekomendēts citiem. Produkts,kas sakārto arī vielmaiņu un citas svarīgas orgānu funkcijas,tur kur radušās novirzes un svarīgo vielu deficīts.Varu par to pastāstīt pie tikšanās,zvanīt 29707375

IipashaSieviete      Jebkursh normals arsts Tev pateiks, ka 15 kg 2 meneshos NAV jazaudee!!

mashka      pirms spriediet pēc anketas, ieskatieties savējās cik % atbilst patiesībai.ja cilvēks jautā, `tātad vajag!
es ieteiktu dejot nost :) par ēšanu neko nezinu.

Zelta_rokas      Visaatraak svaru var zaudeet salstot un piipeejot tiiru kokaiinu! Daargi, bet efektiigi!

Palomino      Nomest tik daudz 2 mēnešos nav prāta darbs, sačakarēsi tikai veselību. Ja nu tomēr domas nemainīsi, tad paturi prātā, ka pēc tik drastiskas diētas krūtis būs kā baseta ausis... Labāk izrevidē savus ēšanas paradumus, maini tos un paliec pie jaunajiem ilgtermiņā.

iluuuzija      Araabs:))..labais...

nakc      Dejo nost ;)

edmunds      elementaari - 40 dienaas 20kg, ja paartiec tikai no uudens, piem no 86kg >> 66kg bez probleemaam.

Ruxandra      15 kg 2 meenesos tas ir pilniigi un galiigi slimi un neveseliigi! Iesaku liposakciju! :D

SievieteMelnaa      TKO, taa nu gluzhi nav. Fakts ir tas, ka skrieshana liek eest veseliigak, ir produkti, kurus nevari ieeest, ir taadi, kurus sak prasiities. Bet principaa, es neteiktu, ka eedu baigi pareizi. Eedu daudz galjas un man garsho cepti kartupelji ar majoneezi un saldumi. Tur jau tas "suns ir aprakts", ka, ja skrien, tad var riit visu cik un ko gribas. Uz dieetas seedeet gan nedriikst.

fifidrilla      daži iesaka kriosaunu, mazliet palīdzot :)

JurisK      Ir tikai divas iespējas - pirmā nepalīdzēs 2 mēnešos, otrā - ķirurģiskā. Viss pārējais te ieteiktais ir, latviskojot, buļļu kakas!:)

bodyart      Profesionāli risinājumi ķermeņa korekcijā, notievēšanā, pretcelulīta programma. Brīvības ielā 102, tālr. 29322170

dikucis      Man radās jautājums, ko pēc tam darīsi ar ādu, kas Tev karāsies uz kauliem?

rita_rasa      ..15kg ir par daudz 2mēnešos(jo ātrāk nometīsi,jo ātrāk atnāks atpakaļ),ir viens labs pasākums kā TIEVĒŠANAS MARATONS- noslepums.lv un tur meitenes dalās visādās pieredzēs un feini vadītāji!..ieej un apskati!

Vicky_Cristi_Barcelo      1000 kcal diēta ir optimāls risinājums.
Jutīsies normāli. Pievieno aerobiku 2-3 x nedēļā.
Galvenais iekļaut olbatumvielas un saldumus tā teikt gan lai veselīgi, gan lai nenoraujies no `ķēdes``.
Kādus 8kg točna dabūsi nost.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu