kāda ir jūsu atieksme pret marihuānu

personīgi es nesu pret to pats es pāris reizes uzpīpējis dzīvojot Holandē

cilveex    1 "Braziilijaa jau laikam marihuaanu neaudzee"
Ja?:) Laikam no Latgales ved uz Rio.
"Pirmais solis uz ko?"
Zāle, ļoti bieži, ir pirmais solis ceļā uz citām narkotikām. Tev nav? Tev par labu.
"Marihuaana nav narkotiska viela"
Ir! Vari izlasīt definīciju kas ir narkotika.
"An addictive drug, such as opium, that reduces pain, alters mood and behavior, and usually induces sleep or stupor."
Un ja būs par to, ka zāle nav opiāts, tad tam nav nozīmes, jo narkotikai nemaz nav jābūt opiātu grupas, lai tā varētu tikt par tādu definēta. Kanabis atbilst visām narkotikas pazīmēm.
Tas, ka cilvēki aizstāv savu dzīvesveidu un vielas, ar kurām ir pieraduši apdolbīties ir labi saprotams. Mani pārliecināt nav nepieciešams.

Amadahy      Just- divi neveiksmīgi gadījumi nekādā mērā nenozīmē, ka marihuāna ir kaitīga.
Tā ar būt kaitīga vien tādā gadījumā, ja cilvēks pats neprot sevi kontrolēt vai arī marihuāna tiek mērcēta dažādās dīvainas izcelsmes vielās, vai arī tās smēķētājs ir pilnīgs muļķis.
Pārmaiņas pēc nevajag lasīt ziņu portālos safabricētos,izfantazētos rakstus par šo tēmu, bet gan atrast reālu pētījumu rezultātus saistībā ar marihuānu, un mutes visiem būs ciet,jo tas jau kādu laiku ir pierādīts, ka marihuāna noteiktās devās ir pat vēlama, jo īpaši šajā laikā, kad visi staigā apkārt uzvilkti un depresīvi. ;] Vajag vien pareizu attieksmi un tad šī lieta spēj dod tikai patīkamu pieredzi. :]]
Nebūt nedomāju, ka visiem būtu jāsmēķē, bet lauzt stereotipus saistībā ar šo lietu gan beidzot vajadzētu.
Ja ir interese, šeit patīkams video par tēmu- http://www.youtube.com/watch?v=wNLxoEz2tE4&feature=player_embedded

_Parama  1   nezinu, ko cilvēx tur sarakstīja, bet, ja gribās iekrist, var iekrist uz nevainīgu aliņu... atkarīgs no cilvēka psihes un audzināšanas. Apdolbīties var arī no bezalkoholiskā aliņa un 0-igaretes. /pābaudīts/

Just_      Lai cilvēki nebūtu noslēgti un depresīvi, ir jālikvidē noslēgtības un depresīvā noskaņojuma cēloņi, nevis jāpīpē vieglā narkotika. Kāda tur stereotipu laušana...

B52      Marihuāna, kā visas narkotikas, var būt ne tik ātri, atradina organismu izstrādāt dabiskos endorfīnus, kuri nodrošina informācijas apmaiņu neironu starpā, kā rezultātā, pat ja cilvēks pārstāj tās narkotikas, tik un tā paliek par smadzeņu invalīdu, ja izdzīvo.

KONSUL      es pret legalizaciju un pret tas lietoshanu!

/izejot no redzeta, kas notiek ar cilvekiem, kuri to lieto/

piparbecinja      taa bojaa smadzenes. taapat kaa alkohols:)

KONSUL      Allegri` jaa, stabilai un lidzsvarotai psihei loti reti, varbut ij nekaa nav, bet nestabilai - oho hooo... kadi redzeti ``blakusefekti`` un celjsh uz atkaribu atkarigai personai ir valjaa...!

SilentSun      @edmunds - marihuānai ir kāds sakars ar agresiju? :D visi cilvēki, kas man zināms šad tad uzvelk - ir stipri mierīgāki un prātīgāki cilvēki kā jūsu vidējais likumu mīlošais pilsonīts. Un arī stereotips ka pīpētāji neko nesasniedz ir no pirksta izzīsts - daudzi kas NEpīpē arī neko nesasniedz - viss atkarīgs no cilvēka, ticiet vai nē ;)

SilentSun      es nekad neesmu redzējis kad kādu viņa slikta ietekmē, ja vien cilvēkam pašam galvā nez kas darās, un tāpat kā ar alkoholu (ko visi jūs mīlīši laimīgi sūcat) - cilvēks tikai parāda kāds viņš ir, un nevajag pie tā vainot Dieva radītu augu - neviens tam nabagam mutē to kāsi nelika, un arī nelūdza :)

Inesisd      esmu meginajis amsterdamaa.

patika.

atbalstu.

Regiinaa      Tie cilvēki, kuri regulāri lieto marihuānu, viņiem kaut kas nopietni pietrūkst dzīvē un viņi kaut ko kompensē, aizpilda kādu tukšu vietu. Tāpat kā ar alkoholu. Protams, ka ar laiku rodas vēlme pamēģināt ko stiprāku. Tas var palikt pamēģināšanas līmenī, bet var arī visu dzīvi sev izbojāt. Nezinu nevienu marihuānas pastāvīgu lietotāju, kurš nekad nebūtu mēģinājis stiprākas narkotikas. Protams, ka tie, kas to dara aizstāv un atrod argumentus savai vājībai par labu, bet tas jau ir pirmā sliktā iezīme. Noteikti esmu pret, pietiek degradācijas sabiedrībā. es domāju, ka ir vairāk jādomā ar galvu nevis tikai `patika-atbalstu` līmenī. Neko nesaku par tiem, kuri to reizi pusgadā vai gadā dara, tas nav tik traki.

Regiinaa      Tā ar būt kaitīga vien tādā gadījumā, ja cilvēks pats neprot sevi kontrolēt vai arī marihuāna tiek mērcēta dažādās dīvainas izcelsmes vielās, vai arī tās smēķētājs ir pilnīgs muļķis. «-- visi narkomāni sākumā domā, ka spēj sevi kontrolēt, tas tak ir tradicionālais teksts :D
tik smieklīgu komentāru sen neesmu lasījusi, kā cilvēks sagroza savus uzskatus lai sevi vai to ko dara attaisno ir vnk cirks par brīvu! :D un esmu ievērojusi, jo nepamatotāki argumenti, jo biežāk kurī zāli :D

meseris      Attieksme tikai tā pozitīvākā...Pirmo reizi uztinu kāsi "krievos".Traki sen tas bij`...:)
Bet...Latvijā normāla zālīte naff dabūjama.Tikai kaut kāda parodija...:(
Jā.Holandes produkcija,tā labākā.Ir justs.Feins pasākums...:wink

Lucy      Tādus mēlslus nav pīpojusi un nepīpošu..to es zinu.
Nav patīkami man tie cilvēki... narkomāni un alhaholiķi priekš manis tie ir degradējušies salasņas!!

lapsu_aacis      viennoziimiigi par legalizaaaciju, bet ne 3. attiistiibas valstii latvietijaa. te idiotu jau taa irj pa 5 uz kv.m.

unj holandee dziivojot,man ne reizi nav gadiijies piedzivot kaut kaadas nepatikshanas no apdolbiijushamies. visus trablus, tamii pat amsterdamaa, taisa tuuristi unj no sovdepijas unj citaam 3. attiistiibas valsteleem, piekliidushie paraziiti.

TUAREGS      Sveiki.
Marihuāna - garam. Tā jau ir pietiekoši, ar ko indēt smadzenes.

Vucis      Vairumam Latvijas iedzīvotāju nav sāta sajūtas. Ne ēšanā, ne dzeršanā, ne kniepšanā, ne zagašanā. Tikai canabis te vēl pietrūka. Pilnai laimei.

Taču - ja mani nekas vairs nespēs glābt, man katru dienu būs nepieciešamas 2 lietas. Viena no tām ir kāsis.

avanti13      Amadahy (2010-12-03 21:05) viedoklis : ka marihuāna noteiktās devās ir pat vēlama, jo īpaši šajā laikā, kad visi staigā apkārt uzvilkti un depresīvi.
...jaa,jaa...un glaaze sarkanviina dienaa nostiprina organismu, konjaks paplaschina asinsvadus, cigaretes pret stressu...!! Ko tik cilveeki neizdomaa, lai tikai rastu attaisnojumu savaam vaajiibaam un atkariibaam!

zilonkrasts      Poziķivņiks :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu