kāda ir jūsu atieksme pret marihuānu

personīgi es nesu pret to pats es pāris reizes uzpīpējis dzīvojot Holandē

riks      neredzu smagi. tikai 1 nianse - ne-1 nesāk ar to, ka laiž pa rorēm heroīnu un/vai šņauc kokaīnu kā piļesoss. sāk ar zālīti!

daisy777      Viens gan šiem zālītes apoloģētiem ir kopīgs - absolūts analfabētisms rakstībā, k.b.j.
Burtiņus salasīt kādā grāmatiņā ar aizdūmotām smadzenēm laikam vairs nav iespējams.

Pievienojos Konsul... daudz garajā mūžā ir redzēts, kā beidzas šī "niekošanās".

Runchagalva      Oij, a man vienkaarshi ir smiekliigi lasiit shajaa jautaajumaa neizgliitotu cilveeku negatiivismu! :) [rakstiit nepratu arii pirms piipeet saaku] :D Juus tak pashi lietojat alkaholu, kursh nav ne ar ko labaaks, pat sliktaaks, bet zaaliiti gan naski noliekat! :D A jums ko traucee? Man, piemeeram, traucee dzeeraaji/piedzeerushies cilveeki - cilveeks vispaar vairs nedomaa liidz! Vienkaarshi uzvedaas pretiigi... Vai kaads veelas to apstriideet? Bet uzpiipeejis cilveeks ir mieriigs, miermiiliigs, draudziigs - tas tak ir vienkaarshi Fakts! :)

A par to ar ko saak un ko beidz, tas nu paliek uz katra pasha sirdsapzinjas! Es nekad neesmu meegjinaajis neko stipraaku un, kaa jau mineeju, esmu ljoti strikti Pret Narkotikaam! (vielaam, kas rada atkariibu un nopietni iedragaa cilveeka veseliibu, bet marihuaana tur galiigi neietilpst un ja juus iedziljinaatos, tik tieshaam palasiitu izgliitojoshu literatuuru, ne dzelteno presi, kur shausminaas par to, ka Nacionaalajai biblioteekai iegruust griida un cieta tieshi pashas populaaraakaas graamatas, kuras nez kaa vispaar pagadiijaas viss sapuvushaakajaa stuurii un Tapeec Jaacelj Gaismas pilis, atveertu acis, juus tak pashi to beigu beigaas saprastu!) Pasakiet veel, ka juus neuzpiipeetu, ja to legalizeetu - nu protams, tad uzreiz maniitos uzsjats un peekshnji cilveeki uzzinaatu, kaa taa tak tomeer nav narkotika - oij, kljuudinja! :D:D:D SviesC

av2      Nav pieredzes. Bet vispaar, katrs pats savas laimes (nelaimes ) kaleejs ssitaajaa pasauliitee. Varbuut kaadam tas ir peedeejais salminnss pie kaa tureeties, lai vispaar dziivotu.

SilentSun      +1 Runchagalva Nekad neesmu dzīvē saticis cilvēku, kas sevī ietilpinātu divas īpašības - 1. Erudīcija marihuānas jautājumā, 2. Marihuānas nomelnošana un noliegšana = vienmēr ir tikai viens faktors, un es vispār īsti neredzu jēgu diskutēt ar cilvēkiem, kas šai jautājumā nav izlīgoti - tikai no pirksta izzīstiem faktiem un atsevišķiem gadījumiem. Še Jums būs jautājums - Jums jāizvēlas istaba, kurā pavadīt 12h, viena istaba pilna ar alkoholiķiem dzeršanas karstumā, otrā zāles piekritēju vakars :) (P.S. - vismaz vienā no šīm istabām nedabūsiet pa purnu un/vai netiksiet izvaroti/as)

SievieteMelnaa      Lielaakaa dalja saak ar marihuaanu, bet dazhu gadu laikaa paariet uz speeciigaakaam narkotikaam ar visaam no taa izejoshajaam sekaam.
Jau padomju laikos bija gadiijumi, kad sieviete straadaa par prostituutu, atdodamaas par marihuaanas cigareti - kas tad tas ir, ja ne atkariiba un pietiekami speeciiga.

Attieksme ir noliedzosha, uzskatu, ka narkotikas ir un taam jaabuut TABU.
Par izgliitoshanos marihuaanas jautaajumos, kaa te raksta Runchugalva un liidziigie - jaabuut padumjam, lai nesaprastu, ka jums JAU PAARDOT preci, kad raksta sho informaaciju. Bet nu gudrs cilveeks marihuanu nesmeekjees, tas arii fakts. Ir aitas, ir cirpeeji un papiirs panes visu. Un ja gribas daudzpusiigi izgliitoties, tad vajadzeetu parunaat ar narkologiem, policistiem un prokuroriem - par narkotiku lietoshanas praksi buus cits skatiijums:D

jasmiine11      UK marihuaanu piipe ljoti daudzi,saakot ar pusaudziem,arii nopirkt var tepat blakus ielaa..un agresiivu cilveeku te ir daudz mazaak kaa LV.

Palomino      Pieredzes nav un uzskatu, ka varu iztikt bez tās, taču autors gan laikam sapīpējies ne pa jokam, jo topiks nebaudāms. Ne tur punkti, ne komati, kā smejies - izdaiļojiet paši!:)

crazzy      Ierakstīšu es ar... :)
Attieksme? Nu, regulāru zāles lietošanu es neatbalstu- tā tomēr ir atkarība un uz katru organismu tā iedarbojas savādāk.. Tāpat neatbalstu regulāru smēķēšanu un alko lietošanu..
Pats neesmu atturībnieks un ik pa laikam iedzeru kādā pasākumā, bet cenšos lai tas nav bieži, jo dzeršana notrulina domāšanu (zinu pēc sevis, kad tehnikuma gados kapājām uz nebēdu).. Tāpat smēķēšana.. pats esmu smēķējis, tad uz gadu atmetu, bet, redz, nokļuvu autoavārijā un no krenķiem toreiz sāku atkal smēķēt. Piekrītu teiktajam, ka savā ziņā, smēķēšana ir labāka (ja jāizvēlas no kāda ļaunuma) par dzerstīšanos, jo piedzēries cilvēks var būt daudz lielāks ļaunums par tikko uzpīpējušu cilvi..
Marihuāna.. ja ir forša kompānija, tad atbalstu! Savulaik tehnikumā ik pa laikam uzsmēķēju- nez varbūt par maz, lai rastos atkarība, bet viss okei- nožēlojis neesmu. Tagad nesen atkal vienā tusiņā uzvlku- bija jautri! :D Bet vairāk nevelk..
Principā, daudz ko var, bet vajag ar prātu, tik daudziem tas nesanāk un tad ir kā ir...

JurisK    1 Pīpējiet to zāli, puikiņi un meitiņas, tik nesapņojiet par 60 gadu sasniegšanu, vismaz ne pie pilna saprāta un daudz-maz normālas veselības. Pat pāris reizes nedēļā jūs novedīs pie daļējas plānprātības nepilnu 50 gadu vecumā. Tas nav apgalvojums baidīšanai, bet balstīts uz 3-4 labi pazīstamu cilvēku - kāsīša vilcēju, sagandēto dzīves ceļu. Just jau te pieminēja - kas līdzīgs notika arī ar nepilnus 25 gadus vecu puisi(pīpēja apm. 1-2 reizes nedēļā, gan kombinācijā ar nelielu alkohola devu. Tas viss, protams, nav nekas traks, alkoholiķi reizēm novelk vēl mazāk, tā kā, atkārtoju vēlreiz - uz priekšu, zēni un meitenes, pavairojiet invaliditātes pabalstu saņēmēju rindas!:))

daisy777      Jā, Jasmīne, par UK jauniešu auKsto intelektu mēs varam nemitīgi pārliecināties - tie trīs, kuri nupat pliki mēģināja atsaldēt savu mantību -15 grādu salā uz koka zirdziņa, arī droši vien bija zāles cienītāji :)))

Runchagalva      to SievieteMelnaa
Ir jaabuut padumjam, lai nesaprastu, kapeec marihuaana ir aizliegta, bet alkahols un cigaretes nee! ;) Un, kaa jau es ieprieksh mineeju - viss ir atkariigs tikai un vieniigi no cilveeka, jo kaa tad tas naak, ka es 7 gadu laikaa neesmu, joprojaam pameegjinaajis, da i praataa nenaak, ko stipraaku? Vari kaut kaa to izskaidrot? :) Jaa, man zheel cilveekus, kuri lieto alkaholu un bravuuriig klaigaa, ka zaale slikta, jo nu reaali alkahols ir daudz graujoshaaks un kaut vai elementaara statistika liecina, ka 10 gadu laikaa (1995 - 2005) no marihuaanas lietoshanas ir aizgaajushi aizsaulee 3!!! cilveeki, kameer no alkahola ik gadu mirst 100tiem tuukstoshi!!! Bet nee, viss kaartiibaa - katraa veikalaa alkahols cik uziet un tautas tik nodzeraas uz urraa! Nerunaajot par to, ka kaut vai vakar man baaraa uzmaacaas pilniigi paardzeerusies sieviete gados - cilveeks Nav Speejiigs Domaat alkahola reibumaa, turpretii marihuaanas iedarbiibas laikaa domaashana netiek izkropljota un pat cilveekam raisa vairaak ideju un paardomu... Un lai es appiipeejies uzmaaktos kaadam no kura redzams, ka nav nekaadas intereses... :) Cilveeki alkahola reibumaa kljuust vienkaarshi Pretiigi! :) Kaads veelas apstriideet kaut vaardu no manis saciitaa??? Es vispaar nemeedzu nekad melot vai liekuljot - es vienmeer saku Taisniibu un tas ir fakts! :) Atveriet tak vienreiz acis!!!

Just_      Marihuānas smēķētāji ož pēc vecām lupatām un lēni runā, tā, it kā katru vārdu vispirms izdomātu un tad pateiktu. Es tādas pazīmes ievēroju vienam puisim, brīnīdamās stāstīju meitai, un viņa saka - mamma, viņš taču pīpē zālīti! Viņi visi tā ož, un ar laiku viņu domāšana kļūst ļoti lēna. Runčagalva ar nevar iemācīties, kā raksta vārdu "alkohols".

Runchagalva      Nu man arii skolas laikos nekad gramatika nav padevusies - vienmeer domrakstos bijis 9/10 literatuuraa un 2/3 valodaa! ;) Taa kaa tas nebuutu taa kaa ar zaaliiti saistiits! :D Un tas, ka kaads lupata neruupeejas par savu higieenu ir vinja probleema, ne maneejaa! :D Bet nu jaa, protams, ka uzpiipeejusham runaat aatri ir gruutaak kaa skaidraa, bet nu alkahola reibumaa cilveeks Vispaar parunaat/padomaat nevar! :) Es jau absaluuti neapgalvoju, ka marihuaana ir nekaitiiga vai veseliiga, protams nee, BET taa ir daudzkaart pozitiivaaka par alkaholu un tas ir Fakts! Bet alkahols nez kaapeec ir daudz vieglaak visiem pieejams un pat legaals un tieshi Tas buutu daudz lielaaks pamats uztraukumam... Veel veeleejos piebilst, ka ir arii cilveeki virs 100 gadiem, kas visu muuzhu piipee marihuaanu, taa kaa nu nav tam nekaada sakara ar iisaaku dziivi vai kaa tamliidziigi, veel jo vairaak, njemot veeraa, ka marihuaana paplashina asinsvadus, kas nu nav nekaadaa zinjaa veseliibai par ljaunu un piipeetaajiem (paasto cigarshu) pat manupraat par labu - liidzsvaram! :)

samuraja      Varu iedomāties kā narkotirgoņi berzē rokas, priecājoties par lielo piekrišanu marihuānai, appīpējušies vai nodzērušies cilvēki- cik vienkārši ir viņus vadīt, manipulēt ar viņiem. Nez ko teiktu katrs no marihuānas piekritējiem, ja to piedāvātu lietot viņa nepilngadīgam bērnam. Ko jūs atbildētu viņam, ja viņš teiktu- papu (mammu),bet tu taču pats lieto un viss taču ir ok, nav par ko satraukties !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2013-01-09

neratnelis      Esmu pret ,netik tas draņķis, es labak glāzi laba konjaka. 2021-11-11 16:08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu