Mēģinu pazaudēt svaru ...taču tas vienmēr atrod mani !

Tas gluži nav mans gadījums...un tomēr ,kā veicās ar sev tīkamas formas uzturēšanu ?
Ieturam diētu ?
Vingrojam ?
Daži novājē uz kreņķiem ,citiem gluži otrādi- stress ,dusmas pastiprina apetīti

saullla (2011-09-23 00:02)      cipars-es edu visu ko sirds kaaro..vot šodien apēdu lielo komplektu MC donaldaa..nav jābadojās lai nepieņemtos svarā,vienkārši nekad nevajag izlaisties tiktālu,ka nupat lieki ir 10 un vairāk.....
2 kg turp atpakaļ dabut var elementāri,bet 10-15-20 utt....jau smagi..smagi...jo vielmaiņa sačakarēta pamatiigi....

Jadomaa ir pirms tam nevis pēc tam kad jau ir traki...

vientullaa (2011-09-23 00:03)      Lenellai ir taisnība-viss sakas mūsu galvās un tajā, ka patiesībā nemīlam sevi
!Sakārto savas domas,iemīli sevi,ieklausies sevī un tava dzīve mainīsies un svars ari.Pašai neapzinoties atteiksies no tā kas tavam organismam nav vajadzīgs....

Hiroshima (2011-09-23 00:09)      0000 - dļa asoba tupih - nevajag pārfrāzēt teikto, ja pietrūka pacietība izlasīt komentāru līdz galam. Tās, kuras duras - tādas paliks arī bez šiem visiem padomiem, bet cilvēkam, kurš domā, šie ieteikumi tikai palīdzēs - automātiski ieskaitu to, ka pirms ņems rakstīto par pilnu, papildinās savu zināšanu pūru arī ar citiem ziņu avotiem un rūpīgi sameklēs atbildes uz jautājumu: "kura gan viela, kas ir produktā, man tieši palīdzēs atbrīvoties no liekajiem taukiem."

cilveex (2011-09-23 00:34)      Nedomāju, ka starp mums ir daudz, kuru viedokļi ir muļķīgi savā pamatā. Vairumā gadījumu ir vērts izlasīt un ņemt vērā, gudrais vēl ielikst kopiju savos atziņas beniņos. Nav pārāk daudz to, kas zina, ko saka, persona ar 0000 so to saka labi, so un to ne pārāk, bet neturi par muķļi, kas nav muļķis, tas pašam klausītājam nāk par labu savā laikā.
Cita lieta, ka nelgu balss ir līdzīga pārbaudījumā liktam tēraudam - tie čīkst tik skaļi, ka nedzirdēt ir neiespējami, bet tu vari dzirdēt kas labs(to var salīdzināt kā medījumu naktī, ir jāmāk saklausīt), turklāt atšķirīgs savās variācijās, ibo "Labāk ir klausīties gudrā bāršanu nekā klausīties nelgas dziesmu, jo, kā ērkšķi sprakšķ zem katla, tā izskan arī nelgas smiekli."

av2 (2011-09-23 06:56)      labi, ka mans miilaakais eediens is salaati...nu vissaadi, kaadus var izfantazeet. Un zivis arii.. :) Citaadi jau sen buutu uzeedies neggimmii te ssitaja pasaulee :(

MISA (2011-09-23 06:59)      Es vienkārši nometu svaru.Nekādas maizes,tauki ar normu,nekā cepta,nekādu saldumu,alkohols ar normu,nekā trekna.Ēdu zirņus,pupas,gaļu.Neēdu pēc 18;00.No pavasara -23kg.

runcis (2011-09-23 07:49)      Bieži liekais svars ir tieši liekā šķidruma dēļ, samazinot škidruma devu vakarā no 700g līdz 100g. man izdevās nepilna gada laikā samazināt svaru no 140kg uz 112kg bez citām īpašām dietām.

Lucy (2011-09-23 08:46)      Mēģinu pazaudēt svaru ...taču tas vienmēr atrod mani ! foto skvo ieteikums ir labs.Zinu dāmas kuras pusgada laikā nometa ap 15kg.
Tikai tā ūdens deva un patērēšana bija citadāka.
Vispār jau es gribu pateikt par to tievešanu,ka sievietes ir nojūgušās,kur neaizzej par to tik runā.Trešdien noklausijos kamēr masēja kajiņas man,kā dāmas sevi spīdzina.
No rīta putra un krūze kafijas,pa dienu need neko,vakarā nedaudz,pavisam nedaudz.Man domāt tas tik uz laiku,tad norausies un atkal rīs.
Es necīnos,es kompensēju ar vingrošanu 2x nedeļā+vakaros skrienu kopā ar suni un vispār man ir aktīvs dzīves veids no laika gala.
Ēdu visu kas man garšo un tais kaita arī saldumus!!
Kārni cilvēki man nepatīk!!

Just_ (2011-09-23 09:00)      Nu ko var sisties... Nu nebūs nekad nevienai piecdesmitgadniecei tāds augums kā divdesmit, trīsdesmit gadu vecumā, pat ja visu mūžu tiks saglabāts vienāds ideālais svars. Tas, kas jaunam izskatās "slaids", vecam izskatās "kaltēts" - sažuvusi āda dekoltē zonā, cīpslaini stilbi un grumbaini ceļgali. Pret svaru nav vērts cīnīties, vienkārši vajag mazāk rīt, ka teica Pļisecka.

tiritomba_a (2011-09-23 09:22)      tiešām, ejiet tak visi pupās ar tiem svariem. nevajag visu taisīt par traģēdiju. un galvenais - skaļi kunkstēt - aij, man tik daudz lieka svara, tik daudz lieka svara, ka nezinu, ko darīt. no bēdām laikam kaut kas jāapēd, citādi vispār viss tik slikti rādās, - un paņemt tršo kūkas gabalu pie brokastu kafijas. nekas, vēl jau arī pusdienām 4 pataupīti ...

cik var sacīt - ja sēdi pie datora, birojā, tad pietiek ar tik, cik abās saujās ietilps, bez kaudzes. trīs tādas saujas pa dienu - pilnīgi pietiek. cilvēks nedzīvo, lai rītu kā cūka - cūkas tiek barotas gaļai un taukiem.
neatceros, kurš filosofs teicis, bet pieturos - no galda piecelties, kad jūtu vēl izsalkumu, paradīt mazliet vairāk nekā gribu un lieki nekunktēt, ja viss nav tik labi (tas mans pielikums).

picirilla (2011-09-23 12:53)      Ēdu visu , neierobežoju sevi nekādi ... mēģinu atrast svara pieaugumu ...

(Aiziet uzdzert lielo krūzi silta lauku piena un piekost kanēļmaizītes ...- tas- starp ēdienreizēm :-)))

Secinājums - gēni ....

SievieteMelnaa (2011-09-23 14:31)      Skrienu. Liekais svars nodeg un neatjaunojas. Formula gan ir diezgan skarba - lai nodabuutu nost 10 liekos kg, jaanoskrien kaadi 1000 km. Toties eest var visu, ko veelas un cik veelas + cik veelu veelas, kaut vai naktii.

jodo (2011-09-23 16:02)      Dieva dēļ tak paskatieties kaut ko par veselīgu uzturu!!!

Runci, nu kādu šķidruma samazināšanu?!?!? Tu nevis šķidrumu samazināji un taukus, bet tu sevi pataisīji par tizleni bez muskuļiem. Gan šķidrums, gan tauki tevī palika. Nu tak papētiet kā pazūd liekais svars. Kā to pareizi zaudēt.

Kādas diētas? Kādi kāposti un ķiploki? Drausmas kāds sviests ir galvās sadzīts.
10 kg uz 1000km noskrietiem kilometriem? Tur tu par kropli ar līku muguru un sačakarētiem ceļgaliem paliksi nevis svaru nometīsi. Pamēģini intervālu metodi.

Lielākā tievētāju kļūda ir tā, ka viņi ēd par MAZ. Viņi ēd nepareizi un nepilnvērtīgi. Galvenais jau nav cik tu ēd, galvenais ir tas, lai uzturs ir pilnvērtīgs (pareizs) un uzņemtās kalorijas ir mazāk nekā patērētās. Ēd pareizi, kusties un būsi vesels.
Tagad ir tik daudz literatūras pieejams par šo tēmu. Tikai nelasiet visādas diētu figņas. Bodibildings ir tā vieta, kur tev iemācīs kas ir tavs ķermenis un kā to izveidot skaistāku. Tad radīsies sapratne, ka tās ir totālas muļķības, ka nedrīkst ēst pēc 18. Drīkst un pat vajag.

nakc (2011-09-23 23:04)      Man ir šokolādes diēta :)

ponytail (2011-09-24 00:14)      Tak ko satraukāties, gana daudz ir ohujā onkuļu, kam patīk arī resnākas beibes! Neba jau visi krituši uz anorektiskām blondīnēm!

liancite (2011-09-24 17:37)      zaļā tēja ar medu rīta kafijas vietā un nebūs vajadzīgas nekādas diētas, gan svars zudīs un klāt nenāks, gan imunitāte pastiprināsies...

Naktsbrauceejs (2011-09-28 01:33)      Ja pēc centieniem nomest svaru,tas nāk atpakaļ,tad viennozīmīgi-centieni ir nepareizi!!! Tādā veidā tikai var nodarīt kaitējumu savai veselībai,lielāku vai mazāku.Lieko svaru ietekmē daudzi faktori,psiholoģija,pārtika,ūdens,apkārtējā vide,veselības stāvoklis,fizioloģija,tāpēc lai noteiktu iemeslu ir jāraugās kompleksi.Ja būtu viena recepte priekš visām,tad nevienai šādu problēmu nebūtu.
Arī strauji zaudēt svaru nedrīkst(max 7kg mēnesī),ja to dara strauji un nepareizi,tad nav ko brīnīties ka šur un tur āda nav forša un nokarājas.
Ja kādai ir liela vēlme un pacietība risināt šo jautājumu pareizi,varu palīdzēt.
P.S.Večiem ar šo ir daudz vienkāršāk-tādas ir fizioloģiskās atšķirības.

klinta26 (2013-03-28 13:00)      ...es tieshi uzbaroties gribeetu......bet tev ieteiktu vairaak daarzennus graust......man pashai tie garsho,.....lai tev izdodas.......

muscle (2013-03-28 15:50)      pašā pamatā ir tikai un vienīgi uzturs.. pareizi sabalansets uzturs - kaloriju deficīts .. var sportot kaut 24h dienkatī un resnēt vai nesportot vispār bet tievēt.. grozies kā gribi uzturs ir vissvarīgākais..

Anninja (2013-09-20 17:43)      Iemīlies un kļūsti laimīga - "svars" nemīl laimīgos. Lai veicas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu