Lauzts vai tikai sasists pirksts?

Vakar uzmetu mēbeli uz basas kājas. Rezultāts viens pirksts kājai zili lillā un pietūcis. Liekās jau ka lauzts nav, bet tā kā līdz šim dzīvē neviens kauls nav bijis lauzts, ir grūti saprast līdz galam. Pampums neļauj pakustināt pirkstu. Padalieties pieredzē, kā ir sajūtas, ja tomēr ir lūzums?
Zinu ka jātaisa rentgens, to varat neteikt.

latviete19  1 1 man vienreiz gadījās sasist pret durvim pirkstu kājai...un vel tagad salidzinājumā ar otru kājas pirkstu viņš ir bik resnāks nekā otrs...neko neliku ,piemēram,krēmu kaut kādu....ko lai dara..!?

RaganaArKristaalu  1 1 Ja laicīgi neaiziesi uz rentgenu pārbaudīt - ir vai nav lauzts, tad kādā brīdī tev to pirkstu var salauzt, lai saaudzētu pareizi (Tas gan nav no manas personīgās pieredzes, bet sveša pieredze arī var būt pieredze.). Tas ar nosacījumu, ka pirksts ir tiešām (!!!) salauzts. It kā jau teici, lai nesaka, bet ... pateikšu es arī - labāk aizej pārbaudīt.
Runājot par sāpēm ... sāpes nav rādītājs tam - salauzts vai tikai izmežģījums.

jodo      Salauz otrai kājai pirkstu un salīdzini sajūtas. Ja jaunais lūzums sāp vairāk, tad lauzts ir tikai viens pirksts. ;)

Tak kamdēļ mocīties neziņā? Rentgens un miers sirdī.

Bikini  1   Ja, jā neej neej pie dakteriem, man te ar viens negāja, operāciju uztaisīja tikai pēc divām nedēļām, slikti dzija, komplikācijas, zāles, nevienam citam tava veselība nerūpēs ka tev pašai ;) 2013-08-13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu