vai ir iepazīšanās saite cilvēkiem ar invaliditāti

Man ir 1.grupa,bet principā esmu praktiski vesela,tik nedrīkst strādāt smagu fizisku darbu līdz 2013.gadam,tāpēc gribētu atrast sarakstes draugus,lai īsāks laiks!Kas zin kā būs tālāk!

spriedze30      Draudzenei krūts vēzis, noņemtas abas, izārstēja, mati ar jau sāk ataugt pēc ķīmijterapijas, pēc gada būs rekonstruējošas operācijas...patlaban invaliditāte....Uz visiem komentiem gribētu teikt: gudri d--st, nav malku cirst!

federe      piekrītu Spogulītim, tā jau ir mūsu pašu attieksme ar ko esam gatavi sadzīvot, citam blondums ir tikpat smags slogs kā īpašais statuss no valsts. Attieksmes jautājums.

Adamsone      Invalīds ir tikai cilvēks, tāpat kā cilvēks ir tas, kas invalīds nav. Kas par problēmu....
Problēma ir. Protams. Ja man kāds pasaka, ka "gudri d**t..."un tā tālāk, nu tad tās ir jūsu problēmas, ar kurām paši tiekat galā. Nekaunīgi un rupji invalīdi ir morāla katastrofa sev un citiem.

Ezjule    1 Interesanti... Cik zinu 1.grupu dod praktiski guļošiem vai ĻOTI smagi slimiem cilvēkiem kuriem nepieciešams pat kopējs ( Varbūt sajauci ar 3.grupu? )

TuTur      1.grupas invaliditāte nav šķērslis lai iepazītos.
Piekrītu, nav daudz tādu cilvēku, kuri vēlētos ar smagu invaliditāti ieguvušu cilvēku saistīt dzīvi. Personīgi man būtu ļoti grūti un es negribētu dibināt nopietnas attiecības ar meiteni, kura ir pilnīgi nedzirdīga vai pārvietojas ratiņkrēslā un ir jāpārceļ no vienas vietas uz otru.
2017-01-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu