Pretgripas zāles tikai uz receptēm?

Jāsāk lietot 24 stundu laikā no pirmajiem simtomiem.Recepti vari saņemt tikai pēc ārsta apmeklējuma un iegādāties zāles?!!Koorparatīvais oficiālais rekets,samaksā par apmeklējumu 28 lati,jo pie ģimenes ārsta rinda uz nedēļu!!Interesanti ,šās zāles arī lieto narkomāni,kā iesnu zāles ,kurām arī vajag obligāti receptes.Pagājušajā gadā no gripas oficiāli 11 mirušo.

Zeltiite (2012-01-28 14:13)      Slimības lapu atver arī dežūrārsts! Un tas par 1 latu pieejams visiem Latvijas iedzīvotājiem, atrodot savai dzīvesvietai tuivāko punktu, kur šis pakalpojums tiek sniegts! Ja nav vēl tik slikti, ka iespejams līdz šim punktam nokļūt! Ja vairs nav, tad ātrie... Ja spēj, var stāvet rindā pie ģimenes ārsta akūtā stundā, kas ari maksā 1latu. Valsts reģistros esošs ģimenes ārsts maksā 1Latu, ja gribi īpsašu attieksmi, piemaksā vēl vienu. Tas bez jebkādas apdrošināšanas. Ja ir apdrošināšana 100%, tad, protams, izmanto visu ko tā apmaksā. Kur ir problēmas?

ucibucis29 (2012-01-28 14:40)      Jozīt, mīļo, Tu atkal samet vienā katlā kūkas un kotletes un brīnies, ka negaršo. Klausi leoni, un nemēģini mums te salikt kopā gripas izraisītas komplikācijas novājinātas imūnsistēmas un hronisku slimību gadījumā ar parastu gripu cilvēkam, kam nav hronisku slimību. Atkārtoju vēlreiz - klausi leoni. Un, ja patiesi bail no gripas, ēd ķiplokus un sīpolus.

Vucis (2012-01-28 16:24)      Ko tad nu vairs: pirmie simptomi nokavēti, Tev vairs nav izredzes izdzīvot! Ak, nabaga vārgais radījums! Nudien, tā kā žēl palikās. Tā nu mums aiziet tas stiprais dzimums...

digitalk (2012-01-28 18:09)      pārpostēšu pagājušā gada novērojumus.

Gripa vai Remantadīns? Kurš kuru…
Posted on 16-Feb-2011 by Richie

Aptiekās ar grūtībām var nopirkt vietējās brīnumzāles Remantadīnu. Izpirktas. Palīdz pret gripu un der profilaksei, cena arī adekvāta – ap Ls 6.-

Maniem paziņām ģimenes ārsts tikko rekomendēja.

Zāļu valsts aģentūrā atrodams apraksts, kā šīs zāles cīnās ar gripenieku http://www.zva.gov.lv/pdf.php?id=77931&src=description

Tad kāpēc virsrakstā kurš kuru?

Eiropieši un amerikāņi izpētīja pusgadu apakļam, lai saražotu, tā saucamajam dievam, pretīgās vakcīnas, ka šīs sezonas A gripa pamatā būšot “cūku gripa” N1H1-2009, kura esot vienaldzīga pret amantadīna atvasinātiem preparātiem. Pret B gripu remantadīns arī nepalīdz, tikai “iedarbojas antitoksiski B gripas vīrusa izraisītās intoksikācijas gadījumā”. Tipa, palīdz pārciest.

Kā ziņo Latvijas Infektoloģijas centrs, Latvijā šoziem pamatā slimo ar A H1N1-2009 un B gripu.

Pērciet Olainfarm oriģinālo Remantadīnu, reklāmu un zāļu ražotāju subsidēto ārstu pacienti! Tas noteikti nepalīdzēs ;-P

http://blabla.reku.lv/?p=178

digitalk (2012-01-28 19:42)      2 hw66
> ibumetīns palīdz pret visu, i pret gripu, zobu sāpēm, triperi un depresiju

vse boļezņi ot ņervov, toļko sifiļis ot udovoļstvija!

2 Just_ un leone
> aspirīns (paracetamols) temperatūras pazemināšanai

nu nevajag atkārtot "vecmāmiņas receptes" :( cilvēki izlasīs, iegaumēs un nepiedomājot lietos. labi ja viena tablete, tur nekādas skādes, ne velti bezrecepšu medikamenti. a ja 2-3 dienas maksimālajās devās? paracetamols kārtīgi gruzī aknu, kurai vīrusu infekcijas gadījumā tāpat nevāja slodze ar toksīniem cīnīties, aspirīns "šķidrina" asinis un palielina asinsizplūdumu risku (sk. insults). tad jau labāk, kā hw66 pasmējās, iecirst ibumetīnu. ibuprofēns, kā visi nesteroīdie pretiekaisuma līdzekļi, ir efektīvs antipirētiķis, labāks par abiem ieteiktajiem variantiem.

2 leone
> vitamīniem bagāts uzturs,var papildus sintētiskos vitamīnus lietot

[nosodoši skatās]
par vitamīnu pārspīlēto lietošanu vajadzētu atvērt veselu tēmu, lai tauta beidz bezjēdzīgi tērēt naudu. bet es neesmu profila speciālists, tāpēc tikai gudru ārstu tēzes.

- vitamīni neuzlabo imunitāti.
- vitamīni ir bezjēdzīgi slimību profilaksei.
- vitamīni nepaātrina atveseļošanos, neārstē slimības - nervus, smadzenes, saaukstēšanās, paģiras. nekādas slimības neārstē, izņemot vienu. vienīgā slimība, ko vitamīni ārstē ir avitaminoze. pret to - 100% rezultāts.

- par visu augstāk uzskaitīto ir nevāja kaudzīte pētījumu un rakstu, kas to apstiprina.
- nav (vismaz man nav par tādiem zināms) pētījumu, kas pārliecinoši pierādītu pretējo.

Palomino (2012-01-28 21:38)      Saulīt, Citrosept joprojām pieejams bez receptēm.

vivija33 (2012-01-29 10:18)      zinu tikai vienu pretgripas medikamentu,kas ir uz receptēm!un es medikamentus pārzinu ĻOTI labi!aptiekās ir neskaitāmi līdzekļi gan gripas profilaksei,gan ārstēšanai,kas nopērkami bez receptēm...un kā jau te pareizi minēja,antibiotikas nav jālieto gripas simptomu mazināšanai,vieglākā formā tiešām ir neskaitāmi tautas līdzekļi,tā ka Tavi pārmetumi neiztur kritiku!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu