Melni punktiņi uz zobiem

Man uz zobiem ir tadi mazi melni punktini, gandriz uz katra zoba pa punktinam saanaa. Kas tie tadi ir un no kaa??? Es meginaju ar zobu diegu paberzt, bet nekas nost nenak, jau ilgu laiku tadi ir, kadu gadu vai ilgak un drup nost zobu kaklini. Ko lai dara? Kas tie par punktiniem ir? Un ko man darit, ka zobu kaklini drup nost? No kaa vini drup nost? Es kalk lietoju pietiekami. Un man loti garso melna teja, bet no tas zobi paliek dzelteni, bet balinasa vel vairak noed zobu emalju, ko tada situacija darit? Ludzu, atbildiet kas tie melnie par punktiniem uz zobiem.

sapnu_pardeveja (2012-03-25 18:32)      viennozimigi tas ir kariess!!!vico tik pie zobarsta!

Mooonlight_shadow (2012-03-26 01:12)      Tripers vulgaris:D :D :D

jodo (2012-03-26 15:08)      http://www.buzzle.com/articles/black-spots-on-teeth.html

Aizej pie higiēnista un pēc tam pie zobārsta. Tikai īpaši slimam zobārstam ienāk prātā doma urbt veselus zobus. Tici man, ir pilna pakaļa ar cilvēkiem, kuru zobi ir cauri.

Naktsbrauceejs (2012-04-01 00:40)      Par tiem melnumiem tiešām vai nu dakteris vai higēnists zinās vislabāk.Par to ka zobi drūp-viennozīmīgi kalcija trūkums un vēl C vitamīna deficīts arī var iespaidot.Pats zobus tīru ar Microbrite(daudzi ar šo sev dažādas mutes problēmas atrisinājuši)un esmu apmierināts-nav jātraucē zobārsts.Kalcija sakarā varu ieteikt MagiCal-tas assimilējas organismā uz 99%.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu