Muguras sāpes

Šodien neveiksmīgi noliecos pēc uz grīdas nokrituša ienākošā dokumenta un dabūju sāpes mugurā- jostas daļā, fastumgēls arī nepalīdz, varbūt ir idejas ko vēl varētu palietot?

ero_massage      mazgadīgais > Tāpēc arī bija vingrojumi uz muguras ;) Katrs gadījums ir individuāls... Sporta ārsti ir tiešām vislabākie... Bet pie viņiem tikai ar pazīšanos ;)

Lucy      Man palīdz sperma:))
Varbūt palūdz kādam kolēģim lai izpalīdz:))

Visvaris1952      ... Ja neko vairāk nevar vai negribas, tad no rītiem, veļoties laukā no migas, vajag vismaz kārtīgi izstaipīties.. tad krika izpaliks kā likts.

Feks  1   Šaubos, vai liecoties pēc zemē nokrituša papīra vai ziepēm, var tā sačakarēt skriemeļus, ka jāmeklē kāds muguras ieriktētājs. Pieļauju, ka mugurkaulam šais gadījumos nav ne vainas, sāp sastieptais muskulis. Man tādos gadījumos palīdz OLFEN plāksteris, ja tomēr nepalīdz - pāris B grupas vitamīnu dūriendevas pakaļā un pēc pāris dienām būsi savu muguru jau aizmirsis... ;-)

pirmdieniss      Man bija līdzīgi. Es gan neliecos pēc Izejošā dokumenta, bet vēl stulbāk. pustrepēs stiepos līdz lifta pogai :D Nu pēc pāris dienām pārgāja. Būtu labāk kāpis ar kājām.

NakcPutns      kas par modi liekties?!?
pēc nokritušiem dokumentiem takš jātupstās...
ā, bet tad ceļos var kautkas nokrikšķēt...:D

porters      Aizej pie manuālās terapeites, dakteres Kuzņecovas, Pļavnieku veselības centrā!! Vīņa Tev pateiks ,kas ar muguru nav kārtībā!!!

hefny      hmm
ja cilvķe ir regulārā stresā,vai regulāri laiž "pa kreisi",kas arī ir savadbīgs stress-dubultstress,jo sev jāpērāda,ka esi ērzelis,kā arī visu laiku tas jāslēpj un kādam jāiestāsta/arī sev/,ka tā nav....
saprindzinājums visos muskuļos,-sākot ar smadzenēm beidzot ar ieksē´joem /mīkksto audu uvckā to sauc,lai mefiķi domā/,-līdz ar to...
ir muguras sāpēs.
var palīdzēt ,iespējams,mažas devās-midokalms......prasiet ārstam!
bet,tiem,kas laiž,ne tikai muguras sāpēs/un tam sekojošas skriemeļu operācijas utt/,bet arī prostatas/dzemdes vēzis draud!
tā,,neko,vai ne!?.....
tākā,droši cilājiet ziepes/papīrus......
jā,un visiem,atkārtoju-visiem ....var līdzēt tikai fiziskās aktivitātes-reāls sports/ārpus gultas/un dbas dziedinošajā-atveseļošajā mierā-līdzsvarā ar sevi bez pasakām......

edmunds      regulaars veseliigs sex ir labaakaa fizkultuura :)

Bekka      Muskuļu relaksants midocalm /recepšu medikaments/+diclac kapsulās / recepšu medikaments/ + B grupas vitamīni, injicējami /sāpīgi/ tabletēs/recepšu medikaments/.2-3 reizes gadā masāžas kurss 10 reizes, un iesaku peldēt , vasarā daudz un dikti, ziemā baseinā. Samazināt sāls un garšvielu daudzumu organismā. Ja nav bail var aiziet pie manuālā terapeita.

p_p      olfena plāksteris (uz 12 h)
bet labāk tomēr aiziet pie daktera

slieks      Feks, ja liecoties vēl griežas ap savu asi, cenšoties pacelt priekšmetu, kas aiz muguras, tad var gan.

piparbecinja      derētu tā kā parbaudīties pie doktora....ja ir tikai sastiepums, tad līdzēs parasti līdzekļi...reiki utt.

sagan      iemaci 1 jogas vingrinajumu kas saucas " sveiciens saulei " un pildi to katru ritu un vakaru..aiznem laiku apm 3 minutes

3 minutes laika tev bus nodarbinati 97% muskulju un jutisi daudz lokanak un tadas sapes vairs neatkartosies.

tagad, kad ir sapes, panem tenisa bumbinju piespied to ar muguru pret sienu un spiezhot izmase tas vietas kur visvairak sap, pamazam..caur saapem, megini ari atslabinaties..

bacter      nu man osteorefleksoterapija palīdz, kad paasinājums tikai dūriens kaulā...
Pēdējā Ievas veselība labais raksts par prof Jankovska metodi,

Pon      Jaiet uz arstiecisko masazu! 2012-09-29

Zaljaa_feja      Šodien tieši biju lekcijā par muguras sāpēm. Ja viss kārtībā ar muguru, tā nenotiek. No sākuma pie fizioterapeita, atradīs cēloni un ieteiks, kā novērst līdzīgus gadījumus (visbiežāk vainojams muskuļu vājums). Tik vienkārši! 2012-11-27

Svece      Baltijas Fizoterapija
Kontakttālruņi: 67381471, 27004006.

Adreses:

• Ganību Dambis 25d,
2013-11-04

lazdarr      ...tas viss ir pupu mizas un izsviesta nauda. Celies, ej un strādā...Lēti, labi un veselīgi. 2013-11-06

vidzemniece12      ir speciāli saloni - Nuga best...var pamēģināt pasildīt. 2013-11-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu